Informatie nodig of uw partner of relatie?

Is het het echte ding of gewoon een romantische flirt?

Dus je bent halsoverkop verliefd geworden en de tekenen zijn er allemaal. Hij is degene van wie je hebt gedroomd. Of is dat zo?

Vaak denken vrouwen dat ze hun soulmate hebben ontmoet, maar stellen ze zichzelf niet de vraag: "Waar is het bewijs?" Maar heeft een vrouw bewijs nodig als ze helemaal ondergedompeld is in de vervoering van passie en zichzelf wijsmaakt dat alleen een soulmate haar seksualiteit kan doen herleven en haar weer zo levendig kan laten voelen?

Zelfs de meest verstandige vrouw heeft wel eens een beoordelingsfoutje, is te snel niet op haar hoede en bezwijkt voor verleiding. Maar als een vrouw zoiets goddelijks als een zielsverwant projecteert op een vrouwenversierder, heeft ze echt een probleem om feit van fictie te onderscheiden. Ze kijkt waarschijnlijk alleen door de lens van haar verlangens en is in de ban van haar eigen hartstochtelijke gevoelens. Terwijl ze in de ban is van Eros, de god van de bedwelmende liefde, is ze derde-ogen-blind, mist ze zowel intuïtie als de stem van de rede.

Het projecteren van "soulmate" op elke man die interesse toont, is een veel voorkomend gedrag bij vrouwen. Het verlangen van een vrouw naar het romantische ideaal van verstrengeling met haar zielsverwant is zo sterk dat ze de duidelijke tekenen van het tegendeel negeert, alle gevoeligheid opgeeft en het resultaat van haar emotionele verlangen verkeerd interpreteert als de bevestiging van haar intuïtie. Als ze terugdenkt heeft ze het waarschijnlijk al eerder gedaan en beloofde zichzelf dat ze nooit meer zo dom zou zijn. Ze kan het patroon voortzetten als ze niet genoeg inzicht heeft ontwikkeld om in te zien dat de soulmate-achtige kwaliteiten die ze op mannen heeft geprojecteerd slechts het product van haar verbeelding en wensdenken waren.

Hoe herkent een vrouw haar neigingen om een soulmate uit het niets te creëren? Hier zijn een paar veelgemaakte fouten die vrouwen maken:

Equivaleert Seksueel Magnetisme en Fysieke Aantrekkingskracht met Spirituele Chemie

Een glimlach van de andere kant van de kamer van een potentiële "Mr. Right" kan voor sommige vrouwen een hormonale rush veroorzaken. Neurotransmitters slaan op hol en maken dopamine en feromonen vrij om een natuurlijke high te produceren. Ze kan het "liefde op het eerste gezicht" noemen als ze zijn interesse heeft gewekt. En ze zal de aantrekkingskracht waarschijnlijk toeschrijven aan de goddelijke kracht van een spirituele verbinding als het zich ontwikkelt tot een volwaardige romance. Maar heeft ze gelijk?

Echte spirituele chemie, het soort dat door zielsverwanten wordt ervaren, is iets veel krachtigers en mooiers. Een goddelijke vonk wordt aangestoken en een hogere intelligentie van harmonieën past zich aan en vermengt zich en produceert een vertrouwd deuntje in elk van hun harten. De verbinding met haar zielsverwant zal het bewustzijn en de intelligentie van een vrouw verhogen in plaats van het te verlagen. tot instinctieve driften en geesteloosheid. Ze is zich bewust geworden van de goddelijkheid van de relatie en beseft dat de hereniging van hun zielen "voorbestemd" was.

Pick Up Lines Onsterfelijk gemaakt als liefdessonnetten

Welke vrouw zou niet willen horen dat ze zo mooi is als Madonna, de helderste ster aan de hemel, zo wijs als de eeuwigheid enzovoort. Ogenschijnlijk oprechte woorden die in de hitte van een hartstochtelijk moment worden geuit, zijn loze woorden als ze niet aan een toegewijd hart zijn verbonden. Een vrouw is geneigd zichzelf liefdesverdriet aan te praten als zij de woorden uit het hoofd leert en ze steeds weer in haar hoofd opzegt, alsof ze een goddelijke kracht bezitten om alle vrouwelijke wonden te genezen. Ze zal zichzelf wijsmaken dat alleen een zielsverwant haar in zo'n goddelijk licht kan zien, terwijl ze in feite is verleid door een Casanova.

Ziet een man die lijkt op haar romantische ideaal als haar zielsverwant

Aantrekking tot mannelijke eigenschappen en fysieke kenmerken die het hart sneller doen kloppen, kan slechts het gevolg zijn van conditionering tot fysieke idealen en stereotypen van mannelijkheid. Het kan ook zijn dat een vrouw mannelijke eigenschappen als stabiliteit, rationele intelligentie, vaderlijkheid of zelfs machismo hoog in het vaandel heeft staan en deze als haar norm voor een soulmate wil zien. Als dat zo is, heeft ze haar eigen archetype van een zielsverwant geconstrueerd en zal ze verliefd worden op de eerste man die haar ideaal projecteert. In haar gedachten, omdat hij is alles wat ze wil en bewondert in een man, hij is "de ware". Haar persoonlijke smaak kan er echter ver naast zitten. Haar ware zielsverwant kan een heel ander ras zijn - een tegenpool die eerder haar eigen kwaliteiten aanvult dan alles wat ze in een man wil.

Laat haar emotionele honger naar liefde haar gezond verstand overrulen

Een vrouw die te lang zonder partner heeft gezeten en naar liefde snakt, laat haar emotionele behoeften haar gezond verstand overrulen. Ze zal de sprong wagen en genieten van een gepassioneerde romance met de eerste man die echt interesse in haar toont en niet nadenken over de gevolgen voor haar toch al kwetsbare emotionele toestand. Ze zal zich tegoed doen aan de seksuele avances van de man die haar het hof maakt, in de volle verwachting dat de romance zal leiden tot een langdurige verbintenis en bevrediging. En als dat niet gebeurt, zal ze rouwen om het verlies van iets waarvan ze dacht dat ze het had. In dit geval was de liefde die ze van hem voelde een illusie, ontstaan uit haar diepe verlangen naar een partner die van haar kon houden - haar zielsverwant.

Onderscheid maken kan moeilijk zijn voor een vrouw die geen inzicht heeft in haar emotionele patronen en de conditioneringen die haar keuzes sturen. Met psychologische rijpheid komt een beter onderscheidingsvermogen. Een vrouw die zichzelf kent omdat ze haar eerdere neigingen heeft onderzocht en haar emotionele behoeften begrijpt, is minder waarschijnlijk voor een herhaling vatbaar. Voor haar is geen flirt een vervanging voor het "echte werk"."

Gerelateerde artikelen

Andere artikelen over liefdesadvies door Ariadne Green