Informatie nodig of uw partner of relatie?

Zal hij ooit van me houden?

Helderzienden, empaten en tarotlezers krijgen deze vraag vaak gesteld. En het is begrijpelijk waarom zoveel mensen het antwoord willen weten als ze een reading krijgen over potentiƫle partners. We kunnen allemaal diep gehecht raken aan de liefde die we voor een ander voelen, en een sterk verlangen ervaren om die liefde terug te krijgen. In de kern is dit net zo natuurlijk als de band tussen moeders en kinderen. Maar in liefdesrelaties, net als in moeder-kindrelaties, wordt de liefde niet altijd beantwoord, in stand gehouden of geuit.

Vaak als we vragen of iemand ooit van ons zal houden, vragen we of een persoon ooit zal veranderen. Wat de voorspelling van een lezer ook is, dit is altijd aan de persoon in kwestie, omdat we allemaal een vrije wil hebben en op elk moment kunnen veranderen of niet veranderen. Soms willen we weten of we moeten volhouden als het moeilijk gaat. We willen bevestiging dat dingen zullen veranderen uit angst om te snel los te laten. Op andere momenten vragen we het omdat we zo graag geliefd willen worden door een bepaalde persoon, ook al worden we behandeld op een manier die ons een slecht gevoel geeft.

Als we iemand zover kunnen krijgen dat hij ons vertelt dat onze hartenbreker uiteindelijk wel van ons zal houden, dan kunnen we dat gebruiken om onze hersenen zo te manipuleren dat we geen pijn voelen. We vermijden en vertragen het liefdesverdriet dat we van nature zouden voelen als we niet van buitenaf de verzekering hadden gekregen van een helderziende die ons vertelt dat deze persoon op een dag van ons zal houden. Maar als we onszelf toestaan om de pijn van onze huidige realiteit te voelen, dan staan we actie en verandering toe om in ons leven te werken ... en dat is wat we echt nodig hebben als we niet geliefd zijn in een relatie.

Ik begrijp het verlangen achter de vraag: "Zal hij ooit van me houden?" Het is echter een van de meest afleidende en destructieve vragen die je kunt stellen en waarop je je kunt richten als je op zoek bent naar begeleiding van een helderziende of tarot lezer. Geen enkele voorspelling, zelfs niet van de beste paragnosten die er zijn, is 100% betrouwbaar als het gaat om zaken van het hart. De reden hiervoor is dat alle mensen, zoals hierboven vermeld, een vrije wil hebben om van gedachten te veranderen. Vaak pikken paragnosten energie op waarvan de persoon in kwestie zich niet eens bewust is ... en je kunt er niet op vertrouwen dat een onbewust persoon op een voorspelbare manier handelt. Het belangrijkste is dat het je volledig verwijdert van wat er vandaag gebeurt, en je geluk berust in wat je op dit moment leeft en waar je energie in steekt.

Liefde betekent veel verschillende dingen voor verschillende mensen. Iemand kan gevoelens van liefde voor je hebben, maar deze persoon kan er niet voor kiezen om bij je te zijn of levensomstandigheden maken het onmogelijk voor jullie om samen te zijn. Het plaatsvervangend voelen van liefde door middel van een paranormaal begaafde kan je troost geven; maar dat is geen echte liefde. Niet alleen verdien je echte liefde, het is ook wat je ziel wil. Liefde is wat genezend is voor mensen. Proberen om het via anderen te voelen houdt je alleen maar verbonden met een geblokkeerde bron van liefde. Je moet bevrijd worden zodat je kunt genezen van je teleurstelling en verder kunt gaan en een persoon kunt vinden die bereid en in staat is om direct liefde met je te delen.

Als je blijft geloven dat iemand die nu niet liefdevol naar je is, in de toekomst wel liefdevol naar je zal zijn, ben je kwetsbaar voor het verdragen van veel liefdeloos gedrag terwijl je wacht op wat je verlangt om te komen. Je zou niet moeten wachten op liefde - het is er of het is er niet. Als je van buitenaf bevestiging moet vragen over die liefde, dan is er een goede kans dat het er niet is, of dat de persoon ervoor kiest om het niet te delen. In beide gevallen is het beter om het gemis te accepteren, te rouwen en verder te gaan.

Wanneer we keuzes maken op basis van hoe de dingen vandaag zijn en niet op basis van toekomstvoorspellingen, dan beginnen we de weg vrij te maken voor liefde om ons leven in het heden binnen te komen. Het loslaten van een relatie die ons geen liefde laat zien, maakt ruimte voor een relatie die wel liefdevol is. We zeggen tegen het universum: "Ik ga niet wachten en genoegen nemen met een mogelijke toekomstige voorspelling van liefde" en het universum zal dat ondersteunen.

Wanneer we er toch voor kiezen om te wachten op een persoon die niet beschikbaar is met zijn liefde, dan kan dat een manier zijn om echte relaties te vermijden. Echte "in-your-face-right-now"-relaties kunnen nog meer angsten en onzekerheid met zich meebrengen dan een "future-maybe-hopefully-one-day-I-will-love-you"-relatie, omdat zo'n relatie vereist dat je door een ander wordt gezien en gekend - nu! Het vraagt om niveaus van emotionele en seksuele intimiteit die ongemakkelijk kunnen zijn, vooral als we eerder gekwetst zijn geweest.

Dus heb begrip voor je verleden en bevestig je recht op een beschikbare en liefdevolle partner, en overweeg in de tussentijd om je adviseur te vragen hoe je het meest liefdevol voor jezelf kunt zijn. De begeleiding en het inzicht die je uit die vraag krijgt, zal je veel dichter bij een echte en blijvende liefde brengen, dan een voorspelling of hij ooit van je zal houden.

Gerelateerde artikelen