Informatie nodig of uw partner of relatie?

Is het liefde of lust?

Als je steeds een liefde vindt die geweldig begint maar dan een tragische dood sterft, was het misschien helemaal geen liefde. De kans is groot dat het lust was. Beide zijn krachtige emoties, en veel mensen verwarren de twee. Wat is dan het verschil?

Denk aan lust en liefde als vuren. Lust is als een vuur gemaakt van harsrijk dennenhout. Het brandt heet, maar het duurt niet lang. Stel je liefde voor als een vuur gemaakt van doorgewinterde eik. Het brandt een langzame, constante vlam en houdt uren aan. Het geeft niet dezelfde initiële hitte en vlammen als het vuur van de den, maar als het op een lange levensduur aankomt, wint de eik het elke keer.

Wat is lust?

Lust is niet meer dan fysieke aantrekkingskracht. Wetenschappers weten niet precies waarom iemand zich tot bepaalde personen aangetrokken voelt, maar sommigen denken dat het iets te maken heeft met feromonen - chemische stoffen die een bepaalde reactie en gedrag uitlokken. Bij dieren worden seksferomonen gebruikt om aan te geven dat een vrouwtje klaar is om zich voort te planten. Microscopische organismen, insecten en zelfs zoogdieren gebruiken feromonen om aan te geven dat ze zich willen voortplanten. Hoewel dit een beter signaal is dan veel andere afspraakjes, klinkt het niet erg romantisch.

Om te begrijpen wat lust is, moet u bedenken dat de mens een van de weinige soorten is die seks hebben voor het genot en niet alleen voor de voortplanting. Mannen en vrouwen voelen zich lichamelijk aangetrokken tot bepaalde personen, zelfs als ze geen kinderwens hebben. Lust kan een one-night stand zijn of een smakeloze affaire van weken of maanden. In feite kun je je seksueel aangetrokken voelen tot mensen die je niet eens bijzonder mag; je hoeft geen diepe gevoelens te hebben Aan de andere kant kun je halsoverkop verliefd worden op iemand die je echt leuk vindt - althans voor een korte periode. Lust is een krachtige kracht die je kan vullen met een gevoel van overweldigend verlangen en je bijna kan verteren. Het kan je geest parten spelen en je denken en je beoordelingsvermogen vertroebelen. Lust kan je doen geloven, of je doen willen geloven, dat je liefde hebt gevonden, terwijl je in feite alleen maar lichamelijk verlangen hebt gevonden.

Wat is liefde?

Echte liefde is niet lichamelijk - het gaat dieper dan dat. Echte liefde is de band die tussen twee mensen ontstaat op basis van respect, bewondering, loyaliteit, steun en emotionele vervulling. Het betekent dat je meer om de ander geeft dan om jezelf. Een verliefd stel heeft meestal dezelfde levensdoelen en werkt samen om die te bereiken. Ware liefde overwint alle obstakels en omvat vaak zelfopoffering. In tegenstelling tot lust, vermindert liefde niet met het verstrijken van de tijd. In plaats daarvan wordt de liefde sterker en dieper.

Het vinden van ware liefde

Het spreekt voor zich dat het vinden van wellustige seks gemakkelijk is, maar het vinden van liefde kan heel moeilijk zijn. Bijna iedereen verlangt ernaar zijn of haar soulmate te vinden, de persoon met wie ze oud willen worden. Maar hoe vind je, met al die miljoenen mensen op de wereld, die ene speciale persoon - de persoon die je diepste verlangens kan vervullen?

Er is helaas geen handboek of kaart die je de weg wijst in je zoektocht naar liefde, maar hulp is beschikbaar in de sterren. Iedereen wordt geboren met bepaalde persoonlijkheidskenmerken, afhankelijk van het sterrenbeeld waaronder hij of zij is geboren. Dit is een belangrijk maar vaak over het hoofd gezien aspect bij het vinden van liefde - ware liefde. Met veel tekens kun je je seksueel aangetrokken voelen en zelfs seksueel compatibel zijn, maar met de meesten van hen zul je mentaal en emotioneel niet compatibel zijn. Ze kunnen een leuke en opwindende flirt opleveren, maar ze zijn geen goede partners voor een langdurige relatie. Gelukkig kan een in astrologie opgeleide helderziende je veilig door de verwarring heen loodsen, je helpen onderscheid te maken tussen liefde en lust en je helpen je zielsverwant te vinden. Een begaafde paragnost kan jouw horoscoop en die van je geliefde lezen en je vertellen of de relatie al dan niet een kans heeft om uit te groeien tot echte liefde. Niet alleen kunnen ze je dingen over je partner vertellen die je misschien pas na jaren ontdekt, ze kunnen je ook veel over jezelf vertellen waarvan je je niet eens bewust was! Je kunt misschien niet zeggen of wat je voelt liefde of lust is, maar je paranormaal begaafde gids kan objectief naar de situatie kijken en je goed advies geven. Als je nog geen potentiële liefdespartner in gedachten hebt, kan het raadplegen van een helderziende je daar ook bij helpen. Uw paragnost kan de slechte overeenkomsten "uitwissen" en u helpen u te concentreren op de goede, waardoor u maanden of zelfs jaren waardevolle tijd bespaart die u zou verspillen aan het zoeken naar lust in plaats van het vinden van liefde.

Door een paragnost te raadplegen, neemt u de eerste stap in het beoordelen van potentiële partners met uw hoofd en uw hart in plaats van met uw seksuele verlangens. Waarom zou je het alleen doen als het raadplegen van een helderziende per telefoon zo gemakkelijk en pijnloos is? Uw helderziende heeft waarschijnlijk jarenlange ervaring in zaken van het hart, en je zult merken dat ze ongelooflijk makkelijk om mee te praten. Meer als praten met een oude vriend en vertrouweling dan een vreemde, het raadplegen van een psychische is gemakkelijk, plezierig, en zeer verhelderend. En vergeleken met de waarde die je krijgt, zijn de kosten een schijntje. Trouwens, hoe kun je een prijs zetten op het vinden van liefde en langdurig geluk en vervulling?

Gerelateerde artikelen