Informatie nodig of uw partner of relatie?

Kunnen mannen wanhoop ruiken?

Het is een universeel feit dat ieder mens geliefd wil worden. Op een dieper niveau willen we allemaal iemand die we de onze kunnen noemen, die ene speciale persoon die alle anderen in de steek laat, die ons door dik en dun bijstaat en met wie we een onbreekbare band hebben die gevuld is met vertrouwen en respect. Deze gelukzalige vervulling zou de hemel doen opengaan en de champagne doen vloeien.

Dit opengaan van de hemel lijkt voor sommigen gemakkelijk te gaan. Misschien ken je zelfs een paar van deze gelukkige zielen en vraag je je af hoe ze het doen, waarom ze zo gelukkig zijn en waarom mannen altijd over zichzelf struikelen om haar te krijgen. Een beetje van het groenogige monster kan naar boven komen en je zou openlijk kunnen vragen in je gefrustreerde toestand over een van deze vrouwen, "Wat is er zo speciaal aan haar?" Eerlijk gezegd, waarschijnlijk helemaal niets. Ze is waarschijnlijk in alle opzichten je gelijke, behalve in haar methoden of houding ten opzichte van afspraakjes.

Een vrouw hoorde op een bijeenkomst aan iedereen verkondigen dat ze nog steeds vrijgezel is. Iedereen kwam er al snel achter dat dit een twistpunt voor haar was. Na een paar glazen wijn verkondigde ze nogal luid dat mannen een stelletje schurken zijn, dat ze het zat is om uit te gaan en dat ze het zat is om zichzelf uit te geven om vervolgens op haar gezicht te vallen. Het lijkt erop dat haar uitstapje naar de datewereld altijd op een van de volgende twee manieren uitdraait: ofwel wordt ze wreed gedumpt zonder redelijke verklaring, ofwel slaagt ze er niet in de aandacht te trekken van het object van haar genegenheid.

Haar luidruchtige verkondiging was een geweldig lokaas om de mannen in de zaal, die zich in alle relatiestadia bevonden, te lokken. Vrijgezelle, getrouwde en gescheiden mannen waren maar al te bereid om haar te helpen, of liever gezegd om haar op het rechte pad te brengen. Zoals een man zei: "Als ik wanhoop ruik, is een grote beurt

Hieronder vindt u een lijst met het soort vrouwen dat deze mannen als wanhopig bestempelden en hun advies aan hen. Als jij je in dezelfde situatie bevindt als onze lieve vriend hierboven, en wilt weten waar jij op de "wanhopigheidsmeter" staat, lees dan verder. Wees eerlijk tegen jezelf en vergeet niet te lachen als je kunt zeggen: "O nee, dat ben ik" of "Dat heb ik ook gedaan."

De jageres

De jageres heeft maar één ding aan haar hoofd en dat is een echtgenoot vinden. Ze behandelt elke potentiële relatie als De Ene. Ze verspilt geen tijd om te vragen of haar prooi openstaat voor een huwelijk. Tijd is van essentieel belang bij de jageres. Mondelinge verklaringen van liefde en verbintenis binnen een zeer korte periode is zeer belangrijk voor haar, omdat dit onthult of ze "haar tijd verspilt". De prooi heeft een goede neus voor het ruiken van de jageres en voorkomt dat ze gestrikt wordt.

Prey's Advice: Wees redelijk geduldig met ons, ontspan en ga mee met de stroom en geniet ervan ons te leren kennen. Drie tot zes weken of zelfs drie maanden zijn misschien niet lang genoeg om "leuk" om te zetten in "verliefd" en om te weten of we geschikt zijn voor een huwelijk. Pushen of ultimatums zullen het tegenovergestelde van het gewenste resultaat opleveren.

De stalker

De stalker is het equivalent van een menselijke GPS. Ze maakt gebruik van alle beschikbare methoden en technologie die tot haar beschikking staan om het voorwerp van haar affectie te laten weten dat ze er 24/7 voor hem is. Mobiele telefoongesprekken, sms'jes en online sociale netwerken zijn allemaal geweldig om hem te volgen en ervoor te zorgen dat hij haar niet vergeet. De sociale pagina's zijn ook een uitstekende manier om haar te waarschuwen voor de aanwezigheid van een andere vrouw. Er zijn zelfs stalkers die denken dat ze hun werk niet goed doen zonder de ouderwetse drive-by meerdere keren per week.

Stalkee's advies: Het is echt eng dat u zoveel tijd aan ons kunt besteden. Wij moeten ook werken, eten, slapen en vrienden en familie onderhouden, net als u. Uw constante aandacht voor ons geeft ons geen tijd om u te missen en doet ons afvragen of u volledig behoeftig bent, ons gewoon niet vertrouwt, of misschien zelfs een gevaar voor ons of uzelf bent.

De Emoticon

De emoticon is geweldig in het altijd delen van oprechte emoties. Ze streeft ernaar de man met wie ze omgaat ervan te verzekeren hoe geweldig hij en hun relatie voor haar zijn. Dit is meer dan alleen de aardige ego-strelingen die we allemaal verdienen. Er zijn voortdurend telefoontjes, brieven, berichten en geschenken die hem verzekeren van haar onsterfelijke liefheid. Ze vertelt in detail over hoe absoluut geweldig elke wakkere seconde die jullie samen doorbrengen is. Er is geen sterkere liefde dan die zij delen en niemand zou hem meer kunnen aanbidden dan zij.

Advies van de geliefde: Wij vinden jou ook geweldig en waarderen het dat je onze goede eigenschappen erkent, maar we willen een vriendin en geen verstikkende moeder. Als ik niet zeker weet of ik het uit wil maken, zullen deze gedragingen plus de pogingen om mij herhaaldelijk mijn gevoelens over de relatie te laten uiten, ervoor zorgen dat ik de deur helemaal dichtdoe.

De prinses

De prinses heeft het recht en daarom moeten verplichtingen en protocol worden gevolgd als men wil daten binnen het koninklijk hof. Een minnaar moet erkennen dat de prinses op de eerste plaats komt en alle activiteiten buiten het hof moeten vooraf worden goedgekeurd. Als men vindt dat hij bevriend is met iemand die zij onsmakelijk vindt, moet hij afstand doen van die persoon. Er moet elk uur gebeld worden en de minnaar moet 24 uur per dag beschikbaar zijn. Alle plannen moeten dagen, zo niet weken, van tevoren gemaakt. Snuisterijen van genegenheid worden sterk aangemoedigd. Als hij zich niet aan de afspraken houdt, zal worden opgemerkt dat hij duidelijk tekortschiet, een gebrek aan beoordelingsvermogen heeft en gewoon niet om haar behoeften geeft. Hij wordt gewaarschuwd dat hij ernstig gevaar loopt aan de kant te worden gezet en in een pad te worden veranderd.

Het advies van de toekomstige pad: Zelfs als we je aanbidden, als je ons voortdurend neerslaat, ons blijft onderhouden en verstikkend blijft doen, zullen minder gesprekken en contact het resultaat zijn.

Gerelateerde artikelen