Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hij houdt van me, hij houdt niet van me

Hoe voelt hij voor mij? Vindt hij me leuk? Wat zijn de kansen op een relatie met hem? Laat me jou een paar vragen stellen: Wat vind jij van jezelf? Vind je jezelf aardig? Heb je een relatie met jezelf? Met andere woorden, vind je het leuk om tijd met jezelf door te brengen? Als dat niet zo is, waarom zou iemand anders dat dan wel willen?

Ik hoor deze vragen vaak, maar in veel gevallen geeft de persoon die ze stelt toe dat ze "een man/vrouw nodig hebben". Ze voelen zich niet compleet zonder een ander in hun leven. Behoefte saboteert een ontluikende romance omdat het aanvoelt als wanhoop. Denk eens aan de laatste keer dat je bij iemand in de buurt was die wanhopig was. Hoe voelde u zich toen?

Relaties die uit wanhoop beginnen, houden zelden stand en als ze al standhouden, zijn het meestal geen gelukkige relaties. De reden dat we een partner willen, is dat we denken dat we ons beter zullen voelen met iemand om van te houden in ons leven. Als de basis voor een relatie echter neerkomt op "dit is niet wat ik wil, maar het is het beste wat ik op dit moment kan krijgen", dan is deze vanaf het begin gedoemd te mislukken.

Noodzaak richt de aandacht op wat je niet hebt in plaats van op wat je wel hebt. We weten dat de Wet van Aantrekking je meer brengt van waar je je op richt. Een goede energieverschuiving zou zijn om te beginnen met een dankbaarheidsdagboek, zodat je je bewust wordt van de positieve dingen die je op dit moment in je voordeel hebt. De beweging van behoeftigheid naar waardering brengt altijd de stroom van overvloed op gang.

Ik ken iemand die wanhopig een relatie wil. Ze dagdroomt voortdurend en praat dagelijks over een man die zo duidelijk een player is, en toch denkt ze dat "hij zou kunnen veranderen als hij de juiste vrouw zou hebben". Ze vraagt me vaak om een reading te doen over wat hij voor haar voelt. Een betere reading voor haar zou zijn gebaseerd op waarom ze zich aangetrokken voelt tot "bad boys."

Hoe trek je de beste man of vrouw voor jou in je leven aan? Leer om de tijd die je alleen doorbrengt te "genieten". Gebruik het als een moment om je op te frissen en te groeien. Graaf diep en kijk naar wat er misging in eerdere relaties en hoe die dingen gecorrigeerd kunnen worden. Leer van je fouten en word wijzer voor de signalen die de verkeerde potentiële partner uitzendt. De meeste mensen zullen je vanaf het begin alles vertellen wat je over hen moet weten. Iemand zei ooit tegen me: "Op een dag zul je erachter komen dat ik niet ben wie je denkt dat ik ben." Ik geloofde hem niet, en we scheidden 8 pijnlijke jaren later. Nu geloof ik het als iemand me vertelt dat hij niet goed genoeg voor me is en ren ik de andere kant op - snel!

Begrijp je tijd als vrijgezel. Blijf zoeken en richt je aandacht niet zo sterk op één persoon dat je signalen mist van iemand anders die zo goed voor je zou kunnen zijn. Van het leven moet je genieten, niet je druk maken. Als je Ontspan en leer echt van jezelf te houden, dan zal de energie om je heen verschuiven en zul je meer geschikte, potentiële partners in je leven beginnen aan te trekken. Dan, met een "buffet" van prachtige mensen om uit te kiezen, zal je liefdesleven bloeien als nooit tevoren!

Gerelateerde artikelen