Informatie nodig of uw partner of relatie?

Waarom houden vrouwen van slechte jongens?

Wat is het toch met kerels die net een beetje afwijken van de mainstream dat hen zo begeerlijk maakt? Hoewel een man die zich aan de regels houdt vaak succes heeft, zijn de regels van liefde en aantrekkingskracht vaak veel anders dan die van het opklimmen op de zakelijke ladder.

Kijk naar een stel waarbij hij een zweem van gevaar heeft en je zult vele redenen zien waarom zij bij hem is. Sommige van deze redenen hebben alles met hem te maken, maar meestal gaat het echt om haar. Als een vrouw van een slechte jongen houdt, is er iets meer dan zijn houding dat haar daarheen dreef. En meestal zat het al in haar.

The Thrill

Dating met een man die zich onderscheidt van de norm staat erom bekend dat hij een verhoogd niveau van opwinding oplevert. Misschien negeert hij je een beetje en laat hij je harder werken voor aandacht â€" de sensatie om hem eindelijk alleen en voor jezelf te hebben kan een overweldigende kick zijn. Misschien is hij een beetje confronterend met mensen, en raakt hij betrokken bij ruzies. Dat kan je je nog specialer laten voelen als hij aanhankelijk tegen je is. Het laat je adrenaline stromen en je hart sneller slaan. Hoe stouter hij is, hoe stimulerender de intimiteit wordt.

Een remedie tegen verveling

Een meisje dat een aaneenschakeling van saaie afspraakjes heeft, zal gemakkelijker achter een vent aanlopen wiens aanwezigheid in haar leven de boel juist oplaadt. Als ze uit een langdurige relatie komt die vasthield aan een eenvoudig patroon, is ze een onwetend voorbeeld voor de

De leegte vullen

Als je leven is verworden tot een zich herhalende reeks mobiele telefoongesprekken over uitstapjes naar het winkelcentrum, kan een interessante man die zich onderscheidt van de massa de leegte in een mum van tijd opvullen. Het nadeel is dat je wereld er plotseling heel klein uit kan zien als je in de armen bent van een man die niet werkt volgens de door de maatschappij gekozen normen. Wanneer alles wat je vertegenwoordigt geen indruk op hem maakt, kunnen al je waarden uit elkaar vallen. Als zo'n herwaardering van je bestaan in een korte tijd met één man gebeurt, geeft dat aan dat je niet je eigen levenspotentieel leeft. Je bad boy is in staat om je wereld binnen te komen en op zijn kop te zetten omdat er een ruimte in je is die voor alles openstaat.

Reflected Glory

Zorgen zijn onconventionele uiterlijk ervoor dat mensen naar jullie twee staren? Heeft zijn nonconformisme de potentie van een aura? Al deze aandacht wordt teruggekaatst naar de mensen die het dichtst bij hem staan. De smaak van deze gereflecteerde glorie kan zijn als een krachtige drank of drug. Je kunt snel verslaafd raken aan het schijnwerpers dat hij je geeft. Wanneer je een kamer binnenloopt en de mensen reageren op zijn aanwezigheid, kan het onmogelijk voor je worden om meer dan een paar meter bij hem vandaan te blijven.

Gevaar is een afrodisiacum

Als je man zijn eigen manier van doen heeft kan het situaties teweegbrengen die gespannen en gevaarlijk zijn. Hoewel we allemaal een ingebouwde angstreactie hebben, kan de aanwezigheid van dit element je enigszins gewend maken aan extreme situaties. Het gevaar van alledag kan een opwinding worden. Terwijl iemand die je in gevaar brengt iets zou moeten zijn waartegen je beschermd moet worden, kun je gewend raken aan het gevaar dat een bad boy creëert en omarmt. De opwinding van dit alles kan je levendiger doen voelen, maar je zou wel eens blind kunnen worden voor het werkelijke gevaar dat je steeds vaker tegenkomt. Je bad boy kan je geliefde zijn, maar hij is niet per se je beschermer.

Rebellen tegen familie of opvoeding

Dating a bad boy is aankondigen dat je je eigen keuzes maakt in het leven. De behoefte om zo'n opstandig statement te maken, kan voortkomen uit een strenge opvoeding. Een behoefte om te rebelleren kan zich uiten in je relatie met een slechte jongen. Als je een taboe-relatie omarmt, vertel je de wereld dat alles tot nu toe in je leven het waard is om opgeofferd te worden om je eigen vrouw te kunnen zijn. In dit opzicht kan je slechte jongen gewoon een rekwisiet zijn. Hoe slecht hij ook is, hij kan een hart van goud hebben en als je hem gebruikt om je onafhankelijkheid te bevestigen, kan dat gevolgen hebben die veel verder gaan dan wat je conservatieve familie en vrienden voor je in petto hebben.

Bang voor echte intimiteit

Je behoefte aan een man die volgens zijn eigen regels leeft, kan voor jou een manier zijn om je emoties niet echt op een intiem niveau onder ogen te willen zien. Als je bad boy een drugsgebruiker of een zware drinker is, kan zijn achtergebleven emotionele ontwikkeling ervoor zorgen dat hij zich nooit diep in je psyche verdiept. En als hij zijn leven betert, is dat voor jou reden om elders te gaan zoeken, opnieuw op de vlucht voor een echte emotionele band. Misschien heeft je bad boy een criminele kant en zit hij in en uit de gevangenis. Je kunt er zeker van zijn dat je nooit intimiteit zult riskeren als je bad boy niet bij je in de gevangenis zit.

Proberen je vrienden te overtreffen

Als je vrienden hebt die met succesvolle mannen trouwen, kan de lat in jouw sociale kring behoorlijk hoog liggen. Als je een afspraakje hebt met een automonteur en je beste vriendin is verloofd met een dokter, dan kun je er in de ogen van een bepaalde kliek als een echte loser uitzien, hoe diep je liefde voor Mister Transmission Repair ook gaat. Maar als je plotseling met een slechte jongen uitgaat, is de hiërarchie omgedraaid. Nu zullen je vriendinnen worden gezien als trouwend met leden van het grauwe establishment, terwijl jij aan de rand leeft, hoog boven hen allen. Wat een fantastische wraak ... tenzij je natuurlijk valt.

Dramaverslaafde

Alle bovenstaande scenario's hebben een rode draad, uit welke mal je bad boy ook komt: je liefde voor drama is nodig om de bad boy je goed te laten opwinden om je wilde affaire in stand te houden. Een liefde voor drama in je leven trekt je aan tot bad boys, zodat anderen je zien als groter dan leven, en ze allemaal in hun verveling achter te laten terwijl jij een interessanter bestaan hebt dan ze zich ooit kunnen voorstellen.

Gerelateerde artikelen