Informatie nodig of uw partner of relatie?

Probeer je hem te repareren?

Hij is een echte opknapper. Een paar aanpassingen en hij is perfect. Verander zijn kleren, zijn haar, zijn houding en zijn carrièrepad, en je hebt de man van je dromen. Maar waarom zou je een man als project aannemen, hem aan jouw specificaties aanpassen en hem veranderen in iets wat hij niet is? In plaats van Mr. Bijna Goed te renoveren, zou je je eigen relatieproblemen moeten aanpakken door een helderziende of astroloog te raadplegen.

De liefde vinden is niet gemakkelijk, maar genoegen nemen met een "projectman" is niet de beste oplossing. Bel een helderziende die je zal helpen begrijpen wie je bent en wat je echt in een man wilt, en je hoeft nooit genoegen te nemen met een "opknapper". Wat kan een helderziende je vertellen over jezelf en je emotionele behoeften dat je nog niet weet? Heel veel, gewoon door te verwijzen naar of het lezen van de .

Uw astrologische geboortehoroscoop zal een astroloog alles vertellen wat u moet weten over het soort man dat u zoekt, en waarom u de behoefte voelt om een man te "fixen" die niet aan de verwachtingen voldoet. De hemellichamen waar de astroloog naar zal kijken in de horoscoop van een vrouw zijn de Zon en Mars. De Zon vertegenwoordigt het soort man dat ze bewondert en waar ze tegenop kijkt, terwijl Mars laat zien tot wat voor soort man ze zich aangetrokken voelt en seksueel naar verlangt.

Als Mars en de Zon in harmonie in je horoscoop staan, heb je een vrij duidelijk idee van wat je in een man wilt. Als ze in tekens staan die niet met elkaar harmoniëren of als er een moeilijk aspect tussen beide is, heb je ambities en uw verlangens misschien niet overeenkomen. Je zult problemen hebben met het kiezen van een man die je de levensstijl kan geven die je wilt, en ook de seksuele respons die je verlangt. Je hebt bijvoorbeeld de Zon in een warm, liefdevol huiselijk teken als Kreeft, en Mars in een vurig teken als Boogschutter. Je ideale man biedt je comfort en veiligheid, maar tegelijkertijd wil je iemand die avontuurlijk is in de slaapkamer.

Je denkt misschien dat je een man moet hermaken om hem aan jouw specificaties te laten voldoen, maar je kunt iemand niet fundamenteel veranderen. De beste manier om te weten of de man in wie je geïnteresseerd bent de juiste is voor jou, is om je astroloog jullie horoscoop te laten vergelijken. Als er moeilijkheden zijn die niet overwonnen kunnen worden, en als er dingen aan hem zijn die je nooit zult veranderen, is het het beste om dat te weten voordat je tijd en energie verspilt aan een project dat gedoemd is te mislukken.

Als je astroloog je door je geboortehoroscoop leidt, zal hij je kunnen laten zien hoe je kunt krijgen wat je wilt. Misschien ben je een perfectionist die het gewoon niet kan laten om alles te proberen te verbeteren. In dit geval zal je astroloog zoeken naar een sterke nadruk op het teken Maagd in je horoscoop. Maagd is een perfectionist, die altijd aan dingen moet sleutelen om ze beter te laten werken. Je kunt zelf relatieproblemen hebben, in die zin dat je nooit tevreden bent met hoe de dingen zijn. Als je moet blijven proberen om je mannen te "repareren", misschien vind je liefde op de verkeerde plaatsen. Bijvoorbeeld, als je Mars in Steenbok hebt en je verlangt naar een man die een zakenimperium kan leiden, heeft het geen zin om te hopen dat je hem in de discotheek vindt. Sluit u aan bij een golfclub of ga op zoek naar zakelijke seminars.

Een tarotlezer kan u ook in de juiste richting sturen. Een tarot lezing zal uw helderziende vertellen waar u naar op zoek bent en waarom u het niet vindt. Misschien wil je de hele wereld en heb je onvoorstelbaar hoge verwachtingen van elke man die je ontmoet. Vraag de tarotkaarten waarom je je ideale man niet kunt vinden, en de kaarten in de lezing zullen aanwijzingen geven over je relatieproblemen, niet over je man.

Bijvoorbeeld, een overvloed aan Pentakel kaarten maakt duidelijk dat wat je zoekt substantie en veiligheid is. De Koning van Pentakels of Koningin van Pentakels zal laten zien dat je jezelf geallieerd ziet met een machtige en rijke man. Als je gevallen bent voor een zon- en surfminnende hippie, zal het proberen om hem in een gedreven zakenman te veranderen jullie beiden alleen maar ongelukkig maken. Als er veel Bekers aanwezig zijn, zoals de Koning van Bekers of Koningin van Bekers, dan ben je op zoek naar een huisminnende man die je geborgenheid en warmte zal geven. Je koude-vis vriendje zal niet de Koning van Bekers voor je worden.

De dingen realistisch zien is iets wat een helderziende je kan geven dat je zal helpen bij het vinden van liefde. Door het lezen van de tarotkaarten of het opstellen van je geboortehoroscoop, heb je een blauwdruk die je kunt gebruiken om een man te vinden die

De waarheid is dat geen enkele man een "opknapper" is - elke man is een individu met zijn eigen ingesleten gewoonten, emotionele bagage en relatieproblemen - net als jij! Je ideale man is er een waar je dagelijks mee om kunt gaan, die je waardeert zoals je bent - dat is wel het minste wat je hem in ruil daarvoor kunt bieden. Als het niet op die manier werkt, bel dan een helderziende, want je moet begrijpen wat het is dat je echt wilt. Het is niet eerlijk om een man aan te nemen en dan een nieuwe blauwdruk op te stellen om hem perfect te maken. Net als jij wil een man geliefd worden om wie hij is, niet om wie jij zou willen dat hij zou zijn.

Door een paragnost te raadplegen, leer je jezelf beter te begrijpen. Dat is de echte sleutel tot het vinden van liefde.

Gerelateerde artikelen