Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De koningin der bekers tarotkaart

voelt u zich in vrede? Heb je deze Tarot lezing gezocht omdat je wilt weten of dit goede gevoel bij je zal blijven? Heb je een heldere intuïtie en wil je je ingevingen controleren met een fundamentele psychische wetenschap zoals het Tarot dek? Heb je onlangs woede met liefde overwonnen? Heeft uw geduld het uiteindelijk gewonnen van de onbezonnen beslissingen van een goede vriend of geliefde? Kunt u vertellen wat anderen voelen en hen helpen alles te worden wat ze kunnen zijn? Is logica op de achtergrond geraakt ten opzichte van zaken van het hart en overbodig geworden in de omgang met de wereld? Al deze omstandigheden dragen ertoe bij dat de Koningin van Bekers in uw Tarot lezing naar voren komt.

Aan de rand van de kustlijn staat de troon van de Koningin van Bekers. De stenen stoel is versierd met cherubijntjes en boven de rugleuning prijkt een grote schelp. De Koningin zit op haar troon en houdt een grote beker vast. Deze beker ziet er heel anders uit dan de bekers uit het Tarot dek van de Bekers. De gouden basis leidt naar een steel waaraan sierlijke handvaten zijn bevestigd. Bovenop de beker is een deksel dat eruit ziet als het dak van een kerk, compleet met een miniatuur torenspits en kruis. Met een gouden kroon en een zilveren gewaad zit zij alleen en staart naar deze beker, die zij met beide handen op de voet voor zich houdt. De wolkenloze helder blauwe hemel en het rustige water van de zee omringen haar. Veel Tarotdecks laten zien dat haar troon op een eiland staat, terwijl anderen het op een eilandje laten zien. Haar voeten raken het water niet; zij rusten comfortabel op kleurrijke rotsen die voor haar zijn aangespoeld.

Dit is een kaart van intuïtieve verbindingen, tedere liefde, spiritualiteit en toewijding. In tegenstelling tot andere bekers in het Tarot bekerspel, heeft de beker van de koningin een decoratief deksel als metafoor voor het vasthouden van een diepe liefde. Het Tarot pak van bekers vertegenwoordigt emotie en koninginnen vertegenwoordigen vrouwelijke energie. De kustlijn is een symbool van de rand van het menselijk bewustzijn en de zee is het eindeloze en diepe reservoir van onaangeboorde gevoelens. De stenen, waarop haar voeten rusten, verzekeren ons dat de gevoelens die bij het zien van deze kaart naar boven komen, niet oppervlakkig zijn. Hoewel ze vaak ontwijkend en ondoordringbaar zijn bij analyse, zitten deze gevoelens diep en zijn ze echt. Het ontkennen van een actuele emotie of ervan uitgaan dat deze zal verdwijnen, is het negeren van het fundament waarop dat gevoel rust.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Als uw Tarotlezing begint, worden de kaarten in secties aan u uitgedeeld. Elk deel heeft een eigen betekenis: uw verleden, uw heden of uw toekomst.

Wanneer de Koningin van Bekers in de verleden positie van uw lezing staat, kunt u terugkijken op uw kindertijd en opvoeding als zijnde omringd door genegenheid en goede wil. U kunt uw huidige mislukkingen niet aan het verleden toeschrijven. Als deze kaart van toepassing is op het meer recente verleden, bevond u zich in een relatie waarin uw genegenheid overvloedig was. Uw huidige situatie kan te maken hebben met het feit dat u te veel van uzelf hebt laten zien ten gunste van een partner die uw gevoelens niet beantwoordde op de manier die u wenste.

Met deze kaart in uw heden positie bent u waarschijnlijk verliefd aan het worden, ook al ontkent u dit. Het deksel op de beker van de koningin zit misschien potdicht, maar dat betekent niet dat u geen overweldigende emotionele band met iemand heeft. Een van de problemen met het hebben van ingevingen in onze rationele wereld is dat we vaak niet precies kunnen verwoorden hoe we ons voelen. De Koningin van Bekers in de huidige positie dringt erop aan dat u een pauze neemt en in contact komt met uw gevoelens voordat u in een bepaalde richting gaat. Neem geen overhaaste beslissing zonder te weten hoe u zich voelt, en zorg ervoor dat die gevoelens niet worden beïnvloed door starre wereldse logica die in strijd is met uw voorgevoelens.

Wanneer deze kaart in de toekomst staat, bent u op weg naar een datum met tevredenheid. Richt je op het heden, want de wetenschap dat je de Koningin der Bekers tegenkomt, kan je vertrouwen geven om risico's te nemen in de liefde en het leven, je carrière en je studie. Familie en vrienden zullen een groot deel van je toekomst uitmaken, dus zorg ervoor dat je weet waar je met hen staat en zij met jou.

Kaartencombinaties

Elke Tarotlezing is een gelegenheid voor kaarten uit het hele kaartspel om samen te komen en één naadloos verhaal over jou te creëren. Wanneer een kaart wordt blootgelegd, wordt de energie ervan getransmuteerd naar andere kaarten in het deck.

Als de Koningin van Bekers wordt vergezeld door De Hogepriesteres, krijg je het beste van twee werelden, omdat de aanhankelijke kant van de Koningin de onverschilligheid van De Hogepriesteres in evenwicht brengt, wiens wereldsheid de Koningin van Bekers een beetje meer wijs maakt voor de wegen van hen die onvoorwaardelijke liefde zouden manipuleren voor persoonlijk gewin.

De Chariot is een geweldige kaart om te combineren met de Koningin van Bekers, omdat het een duidelijke levering van liefde en genegenheid signaleert. Je overwinning op eenzaamheid zal zeker een zaak van het hart zijn.

De Koningin kan echter rouw betekenen, omdat haar natuurlijke staat van liefhebben wordt bevroren door de aanwezigheid van bepaalde kaarten. De Drie van Zwaarden is een kaart van hartverscheurend verlies. Gecombineerd met de Koningin van Zwaarden en de Tarot lezing gaat over het missen van een ex-geliefde die is verhuisd met geen speciale herinneringen aan de tijd die hij had met jou. De vijf bekers tarotkaart is vergelijkbaar, behalve dat het aangeeft dat je weigert om enige verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen rol in de breuk, in plaats daarvan zwelgt in de afwijzing die je nam. In werkelijkheid moet de Koningin van Bekers begrijpen dat de verloren liefde op dat moment niet speciaal genoeg was om onvoorwaardelijk aan te werken.

Primair, hoewel, de Koningin van Bekers is een vrolijke kaart die veel rust en goede gevoelens biedt aan een Tarot lezing. Wanneer het wordt gecombineerd met de Tien van Bekers, zult u nog lang en gelukkig leven. Gecombineerd in een lezing met de Aas van Wijzen tarotkaart en de hobby die je leuk vindt wordt ineens een geld verdienende carrière waar je graag voor opstaat en volledig omarmen. De meeste kaarten in het deck creëren harmonie met deze speciale dame en symboliseren het goede potentieel in je toekomstige dagelijkse leven.

Andere artikelen over Tarotkaarten in het Bekerspak