Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De page of cups tarotkaart

Is er een kans dat de liefde snel opbloeit? Ben je de laatste tijd wat tederder en emotioneler, snik je om onnozele sentimentele dingen? Heb je een voorgevoel en vind je je weg in een relatie die opwindender is dan je had gedacht, maar complexer dan je gewend bent? Heeft iemand uit uw naaste omgeving u een blik of een knuffel gegeven die meer zegt over hoe speciaal u bent dan duizend gedichten of honderd wenskaarten ooit zouden kunnen? Overweegt u een oude vriendschap nieuw leven in te blazen of overweegt u een relatie met een ex nieuw leven in te blazen? De Page of Cups zal verschijnen in uw Tarot lezing om de aanwezigheid van dit soort energie te bevestigen. Dit is de kaart van het opnieuw leren kennen van de vertrouwdheid van de liefde.

Met een nonchalant kolkende oceaan op de achtergrond, staat een jonge man op de solide voorgrond van deze kaart. Hij draagt sierlijke gewaden en een stijlvolle hoed. In zijn rechterhand houdt hij een gouden beker uit het Tarot pak van Bekers. Hij staart naar de beker terwijl zijn linkerhand boven zijn riem rust, zijn lichaamstaal duidt op enige verwachting. Uit de beker is een klein visje tevoorschijn gekomen, en het lijkt alsof het recht in de ogen van de Page kijkt.

Het gebloemde borduursel op zijn kleding geeft aan dat hij van een koninklijk hof afkomstig is. Maar zonder kroon is hij geen koning. Pages zijn in de Tarot het equivalent van prinsen - ze hebben geen leidende positie en zijn misschien geen directe troonopvolgers, maar ze hebben een betoverend bestaan van privileges die in evenwicht zijn met de verplichting aan het hof dat ze dienen. Het pak van Bekers is de Tarot kleur die emoties vertegenwoordigt. De Page of Cups kaart is, in zijn kern, een manifestatie van jeugdige emoties.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarot lezing bevat kaarten die op specifieke gebieden van het oppervlak voor u en uw Tarot lezer worden gelegd. Elke kaart komt op een plek terecht die uw verleden, heden of toekomst vertegenwoordigt. De plaats waar een kaart terechtkomt, verandert de betekenis ervan op een subtiele, maar permanente manier om uw situatie te beschrijven.

Wanneer de Page of Cups kaart op de plaats van het verleden ligt, is deze het sterkst. Dit vertegenwoordigt uw kindertijd, de basis van wie u bent, en beschrijft ook het recente verleden. Dit is een kaart van gezonde emotionele uitlaatkleppen. Je bent goed opgevoed en weet hoe je gepassioneerd kunt zijn zonder al te veel problemen te krijgen. Deze kaart geeft je kernwaarden van liefde en respect die je goed van pas komen in een wereld die steeds minder beleefd wordt. In je recente verleden ben je misschien zo diep verliefd geweest dat het voelde als de eerste keer en zeker dicht bij de meest intense tijd ooit in je leven was.

Deze kaart in de huidige positie is een indicator dat je misschien machteloos bent over de aantrekkingskracht die je op dit moment op een zielsverwant hebt. Misschien bent u verliefd op een klasgenoot, collega of vriend en beseft u niet eens hoe groot uw aantrekkingskracht tot deze persoon is. Je zou het zelfs reflexmatig kunnen ontkennen. Page cards zijn niet ervaren en het kleine visje van liefde in het kopje van je emoties kan je eindelijk recht in het gezicht staren en je doen beseffen dat je verliefd bent geworden. Hoe langer u de aanwezigheid van deze mogelijkheid ontkent, hoe gefrustreerder u zult worden, vooral in het uiten van uw emoties. Onvolwassenheid en onervarenheid belemmeren je in je groei. Kijk om je heen en omarm de liefde die er is.

In de toekomstpositie is de Page of Cups een kaart die een ontbranding van verlangen in de nabije toekomst voorspelt. Een page is jong, vele jaren verwijderd van de verantwoordelijkheden van het hof. Liefde is een onmiddellijke interesse en een jeugdig bedwelmend middel. Tijd lijkt anders als je jong bent - ongeduld voor verandering doet een uur een dag lijken. Dus de Page in deze positie geeft aan dat je misschien ongeduldig wordt voor de liefde, maar er staat iets op het punt te ontkiemen ... je zou nu zelfs in de buurt van je toekomstige geliefde kunnen zijn en het niet eens weten.

Kaartencombinaties

Als je Tarot lezing begint, worden er veel kaarten voor je neergelegd. Het zijn individuele kaarten, maar hun betekenissen worden gewijzigd op basis van de kaarten eromheen. De unieke interactie van een groep kaarten is wat uw Tarot lezing tot een individuele lezing maakt, alleen voor u en uw situatie.

Wanneer de Page of Cups wordt vergezeld door de Knight of Cups in uw lezing, kunnen er twee vrijers zijn die u achtervolgen. Zwaar flirten en geschenken zijn in uw toekomst, althans totdat u beslist over een van hen. De Koning van Bekers geeft aan dat een professor of baas een mogelijke partnerkandidaat is. Het Koningin van Bekers samenkomen met de Page geeft aan dat u veel serieuzer zult zijn met uw volgende liefdesrelatie dan u in het verleden misschien bent geweest.

Een van de volgende vijf kaarten uit de Grote Arcana van de Tarot zijn krachtige voorspellingen van liefde met een charismatische man als ze verschijnen in een lezing met de Page van Bekers; maar dat zijn ze, uiteindelijk indicatoren van een korte-termijn relatie. Wanneer gekoppeld aan De Duivel, levert de Page of Cups een minnaar wiens verslavende neigingen uw leven moeilijk maken. De Dwaas zal u een minnaar geven die uw geest kalmeert wanneer hij zich aansluit bij een lezing waarin de Page of Cups voorkomt. Deze Page kaart paren intens met De Kluizenaar, dat is een kaart die een liefdesrelatie beschrijft tussen u en een sombere, serieuze man die op zoek is naar een monogame relatie, terwijl De Chariot kaart naast de Page van Cups onthult een komende partnerschap met een atletische specimen die wordt begeerd door veel vrouwen. De Keizer onthult dat er een liefdesrelatie zal ontstaan met een man die veel ouder is dan jij. Wanneer één van deze vijf kaarten samenkomt met de Page of Cups en één van de overgebleven Queen kaarten verschijnt ook in de reading, dan is dit een krachtige soulmate indicator. Bereid je onmiddellijk na je lezing voor op een lotsveranderende liefde, want je zult voor enige tijd in de armen van een waanzinnig leven gesloten zijn met deze intense, artistieke man. De Koningin van Pentakels geeft aan dat hij geld zal hebben, de Koningin van Zwaarden onthult dat hij een schrijver is en de Koningin van Wijzen geeft aan dat hij een kunstenaar is en behoorlijk creatief.

De Page of Cups is een geweldige kaart om in een lezing te gebruiken. Op zijn slechtst, het is de erkenning dat je nog veel te leren hebt in je emotionele ontwikkeling. Op zijn best is de liefde overal.

Andere artikelen over Tarotkaarten in het Bekers pak