Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De kluizenaar tarot kaart

Een van de meer mysterieuze kaarten in het Tarot deck is De Kluizenaar. Eenzaam op een heuvel, neerkijkend in de ruimte beneden, houdt een wit bebaarde, gekapte figuur een lamp vast waaruit een ster helder licht verspreidt. Deze eenvoudig genoeg illustratie geeft een complexe situatie aan, ongeacht waar het in uw Tarot lezing terechtkomt.

De Kluizenaarskaart is genummerd IX of 9 in het dek. Verschillende tarotdecks illustreren de ster in de lantaarn als de zespuntige ster van David. Sommige tarotdecks voegen schaarse vegetatie toe aan de heuvel waarop de Kluizenaar staat, andere tarotkunstenaars geven het weer als een rotsachtige onderwereld. Maar één ding is consistent, en het belangrijkste van deze kaart: De Kluizenaar is altijd alleen. Deze kaart duidt op eenzaamheid. De redenen voor deze eenzaamheid kunnen goed of slecht zijn, productief of niet en het isolement kan veroorzaakt worden door krachten van buitenaf of door eigen keuzes. Wees er maar zeker van dat wanneer de kaart De Kluizenaar in uw lezing verschijnt, het onderwerp eenzaamheid op de voorgrond zal staan.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Een Tarotlezing heeft een verscheidenheid aan kaartplaatsingen die vele dingen aangeven. De meeste kaarten vertegenwoordigen jou of vertegenwoordigen mensen om je heen - de betekenis van de kaarten verandert wanneer ze op verschillende posities worden gelegd.

Veel vrouwen die net de middelbare school of universiteit hebben afgerond, zullen de kaart De Kluizenaar in hun verleden zien. Dit is een goed teken dat je alleen hebt gestudeerd en je diploma in je eentje hebt behaald. Als je niet op school of een opleiding hebt gezeten, duidt dit op isolement van je lot, bij de verkeerde mensen horen of betrokken zijn bij

Wanneer De Kluizenaar in het heden verschijnt, geeft dat aan dat je alleen bent. Als je een relatie hebt, moet je jezelf afvragen of je jezelf voor de gek houdt wat betreft de realiteit van de situatie. Als u zeker bent in uw relatie, kan De Kluizenaar betekenen dat er een verlaten persoon naar u op zoek is.

Dit is geen goede kaart om in de toekomst te zien landen als u in een goede relatie zit. Maar er zijn situaties hier op aarde die er altijd om schreeuwen dat De Kluizenaar in de toekomstpositie verschijnt. Voor vrouwen die te maken hebben met een gewelddadige echtgenoot betekent het dat je vrij bent van je kwelgeest als je De Kluizenaar wordt.

Het is een subtielere kunst om te begrijpen wie er op de kaart De Kluizenaar staat, maar een goede Tarot kaartlegger zal dit voor je interpreteren. De beste manier om de identiteit van De Kluizenaar in je lezing te bepalen is door de kaarten eromheen te begrijpen. Er zijn klassieke combinaties die een bedriegende echtgenoot kunnen betrappen of kunnen identificeren wie in uw leven een ware zielsverwant zou zijn. De kracht van de kaart De Kluizenaar is dat door het ritueel van afzondering, het licht van de lantaarn een diepere waarheid kan vinden over iemands eigen situatie.

Kaartcombinaties

Er zijn vier kleuren in het Tarot Deck: Pentakels, Bekers, Zwaarden en staven. Elke kleur heeft zijn eigen betekenis. In combinatie met de kaart De Kluizenaar zal uw Tarot lezing onthullen waarom u eenzaam bent.

Wanneer de kaart De Kluizenaar in een Tarotlegging met veel pentakelkaarten verschijnt, vervreemdt uw financiële situatie u van degenen die van u houden. Rijke vrouwen zijn altijd geschokt als ze ontdekken dat geld hen niet kan kopen. liefde. De Kluizenaar die in de buurt van enkele Bekers kaarten verschijnt zal aangeven dat je emotionele verlangen naar iemand een punt heeft bereikt waar het mogelijke toekomstige liefdescontacten van je vervreemdt. Te veel Zwaarden in een lezing zal uw scherpe tong of boze acties van het recente verleden onthullen als de oorzaak van uw eenzaamheid en isolement. Misschien heb je gelijk, maar je zult alleen blijven totdat je verzoenend kunt zijn.

Als er veel Wijden in een lezing voorkomen en De Kluizenaarskaart verschijnt, is dit eigenlijk een grote kans. Je isolement maakt een creatieve geest wakker. Er wordt iets in je wakker - iets dat je onderscheidt. De transformatie is begonnen, en alleen zijn in je eigen element helpt je om hier het meeste voordeel uit te halen. Kunstenaars en muzikanten maken hun grootste doorbraken onder deze lezing. Als je je een gewone Jane voelt, zal het zien van al die staven je inspireren tot wat privé-experimenten die leiden tot een grootse make-over die je doet schitteren in het publieke oog.

Tarotkaarten zonder kleuren maken deel uit van de Grote Arcana. Als De Kluizenaar samenkomt met een kaart uit de Grote Arcana, dan levert dat grote resultaten op. Met De Keizer, onthult De Kluizenaar dat een dominante man in je leven ervoor zorgt dat je terugschrikt om jezelf te zijn. Met De Keizerin laat De Kluizenaar zien hoe uw studies naar de aard van het universum, paranormale verschijnselen en de kracht van de ziel los van identiteit u belonen met een schat aan kennis om binnenkort met de wereld te delen. Met De minnaars, kijk voor een breuk te gebeuren. Het kan jij en een vriendje zijn, het kunnen je ouders zijn of een stel dat je bewondert. Dit is een van de meest trieste combinaties in Tarot.

De Kluizenaar in combinatie met De opgehangen man kaart onthult dat je jezelf straft met nodeloos schuldgevoel over een situatie die anderen al lang geleden hebben verlaten en vergeten. Het is tijd om te stoppen met het vechten van de oorlog van gisteren. Wanneer de Temperance kaart verschijnt met De Kluizenaar, is het een oproep van de krachten van het universum om je feestende levensstijl in te perken. Het negeren van een waarschuwing als deze zal je leiden naar een wereld van isolatie van vrienden, familie en het plezier dat een door drugs en drank aangewakkerde levensstijl zo wanhopig zoekt.

De Kluizenaarskaart kan het beste gepaard gaan met De Ster. Dit is een bevestiging van het universum dat je op het juiste pad bent, het pad dat je eigenlijk op aarde bent gezet om te volgen. Gefeliciteerd, je afzondering van de dagelijkse sleur zal een voordeel zijn voor de mensheid in het grote geheel, en het licht van wijsheid uit de lamp van je kennis zal de waarheid verlichten voor iedereen die je tegenkomt.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Grote Arcana