Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De ster tarot kaart

Bent u in een kalme toestand en voelt u zich hoopvol? Heb je het gevoel dat als je meer van jezelf en je middelen geeft, je de wereld een betere plek kunt maken? Bent u geïnspireerd tot een nieuw creatief pad, zij het artistiek, spiritueel of ondernemend? Heb je je verdrietig gevoeld en begin je hoop te zien in een situatie op lange termijn? De Ster is een Tarotkaart die in je lezingen verschijnt als het sprankje hoop gaat gloren, als je vrijgevigheid van geest een impact maakt en als je gemoedsrust je bewustzijn heeft verhoogd ten gunste van de mensen om je heen.

Onder een verlichte nachthemel zit een naakte vrouw buiten, geknield op het gras bij een vijver. Haar voet strekt zich uit over het water. Met in elke hand een kruik van klei giet de vrouw water uit de ene hand in de vijver voor haar. Tegelijkertijd giet ze water uit de andere kruik op het groene landschap aan haar zijde. Het water dat in de vijver terechtkomt, vormt concentrische rimpelingen. Het water dat op het gras valt, vormt beekjes in alle richtingen. Aan de hemel staan acht sterren, elk met acht punten. Centraal in de compositie staat een grote goudgele ster. Hij is omringd door de zeven kleinere witte sterren aan weerszijden. Onder dit licht concentreert de vrouw zich op de kruik die ze in de vijver giet, terwijl de kruik die ze op het gras giet net zo precies haar water afgeeft.

De ongeklede vrouw vertegenwoordigt zowel zuiverheid als kwetsbaarheid. De kruiken zijn symbolen van potentieel en deze scène van de vrouw die de inhoud ervan vrijgeeft, onderstreept hoe de sterrenkaart degenen beloont die op dit moment in hun leven vrijgevig zijn. Als we geven, creëren we energie - hier voorgesteld door de rimpelingen en de stromen. De gouden ster die het tafereel domineert, verlicht de nacht op een magische manier zoals de zon dat nooit zou kunnen. In dit sterrenlicht, kwetsbaar en puur, gevend en knielend, zal de vrouw de wereld zo anders zien dat het haar zal inspireren om iets te scheppen dat anders is. Deze inspiratie om te creëren is de manifestatie van hoop die de kernenergie is die door de Ster-kaart wordt vrijgegeven. Als we hoop hebben, hebben we iets om voor te leven, iets om naar toe te werken, iemand om van te houden - ook al zijn we het zelf.

Als er al een keerzijde aan dit alles is, dan is het wel dat de Ster-kaart een bij uitstek onpraktische kaart is. Het idealisme dat in alle symbolen van deze kaart tot uitdrukking komt, is niet solide. genoeg om iemand te helpen een gezin te voeden of de kost te verdienen. Bedenk dat De Ster buitenwerelds is - de zorgen van deze wereld zijn niet in dezelfde prioriteit gerangschikt. Een fantastische ingeving is iets dat geen basis heeft in de werkelijkheid. We moeten werken aan het integreren van onze visies over hoe de wereld zou moeten zijn met de realiteit van de manier waarop de wereld is.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarotlezing kent een betekenis toe aan de plaats waar een Tarotkaart terechtkomt. Als een kaart eerder gedeeld zou worden, zou deze in de verleden positie kunnen landen, later en zou deze in de toekomstige positie kunnen liggen. Sommige lezers halen de volgorde door elkaar, maar de huidige positie bestaat om de verleden en toekomstige posities bij elkaar te houden.

Wanneer De Ster op de verleden positie ligt, verwijst dit naar een goed idee dat je had en dat een reeks gebeurtenissen in gang zette die tot je huidige omstandigheden hebben geleid. Als het nu goed met je gaat, kun je dat danken aan de intuïtie en het improvisatievermogen van de Ster. Als je je verloren voelt, heeft de onpraktische kant van deze kaart je naar een plek gebracht die niet goed past bij de dagelijkse realiteit. Misschien inspireerde De Ster je om je droom na te jagen en kunstenaar te worden, maar leidde dat naar een te dure kunstacademie die geen les gaf nieuwe vaardigheden. De Ster heeft je misschien blut achtergelaten en in de schulden gestoken, terwijl al je hoop op succes nu is uitgedrukt in complexe filosofie in plaats van in briljante meesterwerken.

Wanneer De Ster in de huidige positie staat, sta je aan de vooravond van het maken van grote plannen. Er is een nieuw idee ontstaan over waar je met je leven naar toe wilt. Je hebt misschien het gevoel dat je wilt bijdragen aan een betere planeet en mensheid. Uw idealisme over een relatie en uw partner zal nu bijzonder sterk zijn. Misschien wilt u dat vrienden notities maken over hoe zij zich voelen als ze naar uw situatie kijken. U zou wat zij schreven nu nooit serieus nemen, maar in de nabije toekomst, nadat het licht aan het eind van de tunnel even is gaan knipperen, kunt u raadplegen wat zij schreven en het in een objectiever licht zien. Mensen die dicht bij je staan zullen je waarheid geven die op dit moment moeilijk te hanteren is, maar die snel genoeg waardevol referentiemateriaal zal zijn.

In de toekomstige positie wenkt De Ster voor jou om hoop levend te houden. Je zult een oplossing vinden voor de huidige crisis en je zult al snel bezig zijn met het bedenken van een exit-strategie voor maximaal succes. Deze kaart is bijzonder gelukkig in deze positie. Flirt met overgave rond een beschikbare, aantrekkelijke vangst. Vraag om opslag. Neem een kans.

kaartcombinaties

Kaarten in een Tarotlezing bestaan niet onafhankelijk van elkaar; de kaarten die bij deze of een andere kaart in een lezing komen, beïnvloeden allemaal de betekenis van elkaar.

De Ster is nauw verbonden met De Chariot kaart, omdat ze respectievelijk genummerd zijn als #7 en #17. De ruiter van de strijdwagen draagt een kroon met dezelfde sterren die zijn afgebeeld in De Ster kaart. Als deze twee in uw lezing samenkomen, zal uw idealisme een manifestatie in de wereld vinden met groot succes.

Wanneer de Aas van Pentakels in een lezing met De Ster zit, kan een toevallige inspiratie een winstgevende onderneming worden. Als je enig zakelijk inzicht hebt, is dit een van de beste kaartcombinaties in het hele Tarot-deck.

De Lovers kaart combineert met de Tarot om je blind te maken voor eventuele gebreken die je partner kan bezitten. Deze blinde steun zou kunnen zijn wat hij of zij nodig heeft om de beste match voor jou te worden. Wanneer De Ster in dezelfde lezing zit als De Kluizenaar kaart, is je opwinding moeilijk met iemand te delen. Kunstenaars en musici die in geïsoleerde gebieden wonen die niet bekend zijn met nieuwe uitingen zien deze combinatie vaak. Een andere kaart met een soortgelijke uitkomst is De Magiër, hoewel de inspiratie die het vertegenwoordigt je in de positie plaatst dat je de controle hebt over het leveren van de visie die je hebt. Je zult zeker een paar mensen overtuigen.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Grote Arcana