Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De zon tarotkaart

voelt u zich opgefrist? Bent u de laatste tijd in het middelpunt van de belangstelling geweest? Krijg je binnenkort een prijs? Maakt u een doorbraak in het begrijpen van de patronen van een relatie? Heeft een recente overwinning u reden gegeven om zelfverzekerd te zijn? Kijk naar de verschijning van de Zon in uw Tarot lezing als een indicator dat alles in de goede richting voor u gaat. Als je je emotioneel, lichamelijk en psychologisch op je best voelt, bevestigt De Zon dat het geen illusie is - het gaat echt goed!

Een wit paard staat op de voorgrond van deze kaart. Hoewel er geen zadel of paardrijkleding op zit, draagt het volwassen dier een ruiter. Deze passagier is een naakte baby, die een kroon van bloemen draagt met een gevederd verenkleed en een wimpel die in de lucht wappert. Wij zijn getuige van het moment van onthulling. Achter het paard staat een grijze bakstenen muur die dienst doet als plantenbak. Grote bloeiende zonnebloemen ontspruiten van binnen. Achter dit alles is een wolkenloze blauwe hemel, gedomineerd door de zon. De stralen van de zon omringen een sereen gezicht in de gele, lichtgevende schijf zelf.

Er zijn veel dingen aan de hand tijdens dit moment van onthulling. De zon is een kaart die aangeeft dat het universum in jouw voordeel samenspant. Het paard vertegenwoordigt dat u wordt meegenomen op uw reis met minder moeite. De baby is een wedergeboorte in een nieuwe fase van je leven. Beschouw dit als meer dan een eenvoudige overwinning; dit is een meesterschap over veel van wat voor je ligt. Om dit te onderstrepen is de baby zo naakt als op de dag dat hij geboren werd: welkom bij een nieuwe jij. Misschien begin je opnieuw. Dit is een kaart die aangeeft dat je goede keuzes samen een geweldig leven creëren. De zonnebloemen staan voor het effect dat je op anderen hebt. Zonnebloemen staan altijd met hun gezicht naar de zon; mensen kijken om te zien wat je doet om je na te volgen - ze zien je als een toonbeeld van succes. Dominant in de illustratie is de zon zelf. Het gezicht op de zon is een illustratie van je hogere geest. Dit is het concept van het mengen van een ingebouwde kennis van je doel in het leven met je intuïtie over hoe je dit doel kunt maximaliseren. Het serene gezicht van de zon op deze kaart weerspiegelt de vrede die je hebt als je jezelf kent.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Jouw Tarotlezing is verdeeld in secties. Elke kaart wordt in een van deze secties gedeeld. De secties zijn: uw verleden, uw heden en uw toekomst. De betekenis van elke kaart kan veranderen afhankelijk van waar deze in de lezing terechtkomt. Soms zijn de veranderingen subtiel, maar bij sommige kaarten is de verandering drastisch.

Hoe de Zon-kaart zich ook bevindt in uw lezen, is het een goede zaak. Wanneer de kaart in de verleden positie verschijnt, kun je kijken naar de basis van wie je bent als een optimistisch persoon die de leiding neemt en wiens charisma en vitaliteit je helpen het beste uit alle situaties te halen. De kaart op deze positie wijst op een fundamenteel prachtige jeugd. Als er al een negatief punt is, dan is het dat je die vervlogen dagen kunt missen en je meer richt op wat ooit was dan op wat is en wat zal zijn. De Zon is ook een kaart van eenzaamheid. Je straalt enorm en kunt mensen inspireren als je op jouw voorwaarden vooruit komt in het leven, maar je bent vaak alleen. In het verleden bent u misschien geïnspireerd maar alleen aan uw huidige koers begonnen.

In de huidige positie hebt u met deze kaart alles te winnen. U kunt precies krijgen wat u wilt en u staat daarbij in het middelpunt van de belangstelling. Er kan weinig verloren gaan en er zijn weinig consequenties als u uw hand uitsteekt om te nemen wat u wilt. Als er al nadelen zijn aan de huidige positie van de Zon kaart, dan is het dat geheimhouding bijna onmogelijk is. U moet op een transparante manier te werk gaan. Iedereen moet kunnen zien wat u doet, zodat uw integriteit nooit in twijfel wordt getrokken.

In de toekomstige positie zal de uitkomst van uw huidige situatie u aan de winnende hand brengen. Dit is niet zomaar een kaart die een overwinning aangeeft; u bent op een weg

Kaartcombinaties

Elke Tarotlezing bestaat uit een unieke combinatie van kaarten. De paar kaarten die uit het deck worden getrokken zijn onderdelen van het geheel; elke kaart heeft een invloed die de betekenis van elke andere kaart net een beetje verandert.

De Zon is nauw afgestemd op De Kluizenaar. Waar De Kluizenaar alleen is en zijn licht (dat verlichting voorstelt) in een lantaarn draagt voor eigen gebruik, is het licht in De Zonnekaart een inspiratiebron voor iedereen om te zien. De Kluizenaar is genummerd #9 en De Zon volgt hem als Tarotkaart #19. Beschouw de oude man in De Kluizenaar kaart te zijn aan het einde van een fase, en de baby in De Zon kaart hem herboren in een nieuwe fase van zijn leven.

Wanneer De Zon is in uw lezing met De Chariot kaart, een overwinning is bij de hand dat zal groot nieuws, katapulting u naar een hogere sociale status. Als uw lezing beschikt over De Zon en De minnaars kaart, uw huidige relatie of een die binnenkort zal komen zal de centrale kracht van goede gevoelens in uw wereld. Wanneer gepaard met De Maan, uw intuïtie is hoog en kan leiden u naar de juiste persoon voor hulp op een project. Als De Zon is in een lezing met Temperance, zult u een voorbeeld zijn voor velen door wat je doet zonder. Als De Zon combineert met een Aas kaart in uw lezing (Aas van Wijzentanden, Aas van Zwaarden, Aas van Pentakels of Aas van Bekers), zoek naar een grote verbetering in uw meesterschap over een specifiek gebied van uw leven waar u tot nu toe last van had. Zonlicht is het beste samentrekkend middel in het opruimen van een oud huis en De Zon is de beste Tarotkaart om u te verlichten over de richting die uw leven moet nemen.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Grote Arcana