Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De aas van wijzen tarotkaart

Wordt u zelfverzekerder in een nieuw vakgebied? Start je een nieuwe zaak? Heb je het gevoel dat je iets wilt creëren als zelfexpressie? De Aas van staven is de ultieme kaart om het creatieve pad te onthullen waarop je je bevindt.

Tegen een zilveren hemel zweeft een bolvormige wolk boven een weelderig landschap. Uit deze wolk verschijnt een witte hand die een wandelstok - een staf - vasthoudt. De stok is een boomtak met een dikke top (om vast te houden) en een dunnere punt, die op de aarde kan worden gestampt ter ondersteuning. Er zitten nog een paar ongeschoren bladeren en ontluikende takken op en neer aan de steel. Witte energie straalt uit de hand. Het landschap bestaat uit bomen, een beekje en een kasteel op een heuvel in de verte.

Het Tarot pak van Tanden staat voor creativiteit. De Aas van Tovertanden is de moedigste en stoutmoedigste van deze kaarten. Dit is geen creativiteit die wordt onderwezen in een academische omgeving, wordt geleerd uit boeken of wordt benaderd als een hobby. Dit is het moedig vinden van je eigen stem en erop aandringen dat het universum een plaats maakt voor de manifestaties van jouw visie. De Aas is de meest krachtige en zuivere kaart van elke Tarot kleur. Wanneer uw Tarot lezing de Aas van Wijzen omvat, wordt een moment van gedurfde expansie gemarkeerd. Het landschap onder de hand is een herinnering aan de mogelijkheden voor ons om in een wereld van perfectie te komen wanneer we van het leven een creatief antwoord op onze omgeving maken.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarot lezing plaatst kaarten in het verleden, heden en toekomstige posities. De kaarten geven ons dan informatie over de basis van onze situatie, de huidige situatie en de waarschijnlijke uitkomsten die eraan komen.

Wanneer de Aas van Wijs in de verleden positie staat, heeft je lezing als basis een moedige stap die je in het verleden hebt genomen. Misschien was dat jong trouwen, of het huis verlaten. Als de Aas van Tovertanden hier staat, geven je creatieve instincten en talenten je identiteit aan.

In de huidige positie geeft de Aas van Tovertanden aan dat je een definitief standpunt moet innemen. Veel mensen die een oude carrière achter zich laten en aan een nieuwe, risicovolle onderneming beginnen, zien de Aas van Wijzen in deze positie als ze een Tarotreading krijgen. Het starten van je eigen bedrijf of het nastreven van het leven van een creatief kunstenaar (of het nu zingen, schrijven, schilderen of wat dan ook) wordt versterkt met deze kaart in de huidige positie. Als u verscheurd over het werken in een rigide, beperkende, veilige carrière of uit te breken in het onbekende en het maken van je eigen weg in de wereld, de Aas van Wijzen in de huidige positie garandeert dat het tijd is om alle sleur te verlaten en blazen een eigen spoor.

In de toekomst positie, deze kaart geeft aan dat een grote pauze in het verschiet ligt, maar het is een zegen. De doorbraak komt op uw eigen voorwaarden, maar kan voor anderen het lot of de omstandigheden lijken te zijn. Dit werkt zelfs nog meer in je voordeel, omdat de Aas van staven een kaart is die ernaar streeft om het creëren van een nieuw pad te verbergen als historisch onvermijdelijk. Wanneer deze kaart in de toekomstige positie ligt, hebt u misschien wat tijd om uw grote doorbraak beter te plannen om het nog meer een reactie lijken te zijn op wat er om je heen gebeurt, in plaats van het zelfgegenereerde drama dat het is. De Aas van Wijs is geen kaart van verzet, noch van vernietiging; het is een kaart van het creëren van nieuwe realiteiten die jou en anderen ten goede komen. De oude orde kan in het proces worden weggegooid, maar de Aas van Wijzen laat zien dat je een nieuwe orde van dingen zult opbouwen terwijl de oude structuren om je heen uit elkaar vallen.

Betekenissen in paren

Twee Azen die in een lezing verschijnen is een uiterst zeldzame gebeurtenis. Het is echter een krachtig moment. De Aas van Wijs combineert goed met elke Aas - de Aas van Zwaarden betekent dat uw nieuwe creativiteit veel lof zal oogsten. De Aas van Pentakels combineert goed met de Aas van staven om ervoor te zorgen dat uw moedige stappen u veel geld zullen opleveren. Wanneer de Aas van Bekers betrokken is, zal een minnaar manieren vinden om nuttig te zijn voor uw nieuwe onderneming.

kaartcombinaties

De Tarot lezing gaat niet over de betekenis van slechts één kaart; het gaat over de synergie van elke kaart die de andere kaarten in uw lezing beïnvloedt en informeert. De hele betekenis van een lezing kan veranderen door het omdraaien van één beeld dat in je bewustzijn komt.

In een lezing waarin veel kaarten uit het pak van Wijzen voorkomen, zal de aanwezigheid van de Aas je bevestigen om je huidige inspiraties te volgen op een creatief pad. Als er veel Zwaarden aanwezig zijn, zal een goed argument je inspireren om maak een meesterwerk om uw mening over dingen uit te leggen. Het Suit van Pentakels geeft aan dat geldzaken u zullen aanzetten tot het maken van een gedurfde stap. Als er veel Bekers aanwezig zijn wanneer de Aas van staven verschijnt, kijk dan uit naar een mogelijke zielsverwant die binnenkort een stap naar je toe zal zetten.

Drie kaarten uit de Grote Arcana gaan goed samen met de Aas van staven: De Magiër, Justitie en De Wereld. Als een van deze verschijnen, dingen zullen gaan je weg op projecten of plannen die je hebt. De Magiër geeft aan dat u de meester van uw eigen lot zult zijn. Rechtvaardigheid onthult dat de sociale structuur in uw voordeel werkt. De Wereld geeft aan dat je creatieve plannen synchroon lopen met de natuurlijke orde van de dingen en hun eigen hoogwatermerk van succes zouden moeten vinden.

De Aas verheffen

Wanneer een Aas van een willekeurige kleur in een kaartenspreiding verschijnt, verheffen sommige Tarotlezers de Aas. Eerst wordt de Aas van zijn plaats in de kaartenspreiding gehaald. Dan wordt hij boven de kaarten gehouden, zwevend boven de hele lezing. De plaats die hij innam wordt opgevuld met een andere kaart. De Aas wordt verheven boven de lezing en beïnvloedt de hele ervaring in de richting van een positieve uitkomst.

Andere artikelen over tarotkaarten in de kleur van de staven