Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De tien van tovertanden tarotkaart

Is er te veel van het goede? Probeer je te veel mensen tevreden te stellen? Hebt u te veel werk op u genomen? Hebt u vele talenten die niet noodzakelijk passen in één roeping, hobby of uitlaatklep? Begint uw droom zo'n sleur te worden dat u met de neus op de feiten drukt dat het misschien wel nooit echt zal uitkomen? Kijk voor de Tien van Tanden te verschijnen in uw Tarot lezing. Dit is de kaart van het dragen van een last die je waarschijnlijk met goede bedoelingen over jezelf hebt afgeroepen, maar waar je nu mee zit opgescheept als een behoorlijke last.

Een man loopt weg van de kijker in de richting van een klein gebouw ver weg in de verte. Hij houdt tien grote wandelstokken, of staven, vast. De groep staven is op een ordelijke manier uitgespreid en torent boven hem uit. Zijn hoofd is begraven in het midden van deze opstelling, zijn armen houden alles op zijn plaats, terwijl hij lijkt langzaam voorwaarts en weg te sjokken.

Dit is een van de weinige kaarten in het Tarot-deck dat alles onthult binnen de illustratie. Er zijn geen onduidelijke verwijzingen of associaties. De blauwe lucht en de perfecte dag die op de kaart staan afgebeeld, geven aan dat krachten van buitenaf weinig te maken hebben met de benarde situatie waarin deze man verkeert. Tien is het Tarot getal van overvloed, staven is het Tarot symbool van creatieve energie en het Tarot dek illustreert een persoon met te veel van deze creatieve aspiraties op een trage

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarotlezing begint met het delen van de kaarten in specifieke posities die het verleden, heden en de toekomst vertegenwoordigen van de persoon die de lezing ontvangt. De Tien van staven in de verleden positie vertegenwoordigt ofwel een jeugd met veel verplichtingen tot het punt dat je een vertroebelde kijk op je jeugd hebt, of het kan aangeven dat een recente overbelasting van je middelen heeft geleid tot je huidige hachelijke situatie, wat dat ook moge zijn.

In de huidige positie laat de Tien van staven je weten dat je er tot over je oren in zit. Misschien heeft u een briljant idee en het gevoel dat u succesvol zou kunnen zijn, maar er is veel dat u niet weet over het gebied van uw keuze en onwetendheid over de dagelijkse realiteit zal uw ontwikkeling belemmeren. staven staan voor creativiteit en komen vaak voor in de Tarot lezingen van mensen die hun eigen bedrijf willen beginnen. Zoveel bedrijven mislukken wanneer iemand aanneemt dat hij "het wel even kan regelen". Als u een restaurant opent omdat u een goede kok bent, zult u merken dat de plaatselijke gezondheidsdienst veel regels heeft over wat u wel en niet mag doen. Als u geen administratieve hulp hebt, kan het zijn dat u niet kunt koken omdat u papierwerk moet invullen en uw kookapparatuur moet vervangen door de juiste modellen. Je zou overweldigd kunnen raken en je passie voor koken verliezen voordat je zelfs de deuren naar je droom openen.

In de toekomstige positie is de Tiende van Wijs de voorbode van het resultaat van je huidige enthousiasme. Deze kaart in deze positie is een zegen van een voorwaarschuwing. Als u net een relatie bent begonnen, is dit een aanwijzing dat uw nieuwe partner zo veeleisend kan zijn dat uw rol in het partnerschap zal bestaan uit het zorgen voor zijn vele behoeften en eisen. Als je deze kaart in een lezing op deze positie krijgt, is het het beste om je nu voor te bereiden om duidelijke grenzen te trekken over wat je wel en niet zult doen in een relatie of groepsproject. Werk nu hard om te voorkomen dat u in de toekomst de last moet dragen.

Kaartcombinaties

Wanneer Tarotkaarten worden gedeeld, werkt de groep samen. Een kaart in combinatie met een andere is anders dan een kaart alleen of gegroepeerd met een heel andere kaart in een eerdere of latere lezing.

Als een kaart met een 10, is dit de onderste echo van drie kaarten in het dek: Het Rad van Fortuin (kaart #10), Vonnis (kaart # 20) en De Dwaas (kaart #0). Tienen vertegenwoordigen overvloed en al het goede en slechte dat "te veel" met zich meebrengt. Als de Tien van Tovertanden in dezelfde lezing voorkomt als Het Rad van Fortuin, wordt de negativiteit van de Tien van Tovertanden afgezwakt door de wetenschap dat er goede tijden op komst zijn. Als het Oordeel in een lezing zit Met deze kaart kan het gewicht van wat je draagt iets zijn dat je langer moet dragen dan je had verwacht. Als De Dwaas verschijnt, zul je al snel merken dat je last al die tijd een illusie is geweest.

Er zijn nog drie andere Kleine Arcana kaarten met het nummer tien. De Tien van Zwaarden combineert met de Tien van staven om de bitterheid van het dragen van een dergelijke last te benadrukken en u kunt merken dat u klaagt tegen mensen die zouden hebben geprobeerd om u te helpen als u gewoon beleefd tegen hen was geweest. De Tien van Pentakels is een kaart van hoop als het in een lezing met deze kaart, zoals je krijgt de verzekering van de Tarot dat de last is de moeite waard te dragen. De Tien van Bekers herinnert je eraan dat je jezelf uitbreidt specifiek uit liefde voor andere mensen wanneer het in dezelfde lezing is als de Tien van staven.

Naast de Tien van Zwaarden en de Tien van staven, zijn er nog een paar andere Tarotkaarten waarvan alle karakters zich van de toeschouwer afkeren. De Zes van Zwaarden heeft drie mensen die zich van de toeschouwer afkeren. Gecombineerd met de Tien van staven, verhoogt deze combinatie in feite uw vermogen om u te concentreren op de vele projecten die u draagt. Het stelt je in staat om te spreken serieus en overtuigend als je probeert om geld in te zamelen om een of meer van uw projecten uit te breiden.

De Drie van Wands toont een figuur die wegkijkt van de kijker en is een kaart van optimisme - deze kaart is een symbool van een project met focus en aandacht voor detail in plaats van verstrooide energie. De combinatie van deze twee kaarten zal u toelaten om uw overtollige taken te schrappen en u weer toe te leggen op de belangrijkste taken bij de hand. De Zeven van Bekers en Acht van Bekers hebben beide een van de toeschouwer afgewend individu en een illusie van een gezicht. In de Zeven van Bekers verschijnt het gezicht uit een beker en de weggedraaide figuur wordt verleid door de glamour die uit elke beker verschijnt. Gecombineerd met de Tien van staven is dit een combinatie die u bijna verzekert dat geen van uw vele huidige worstelingen u verder dan illusie brengt. In de Acht van Bekers zien we een reiziger die wegloopt van een stapel bekers en een gezicht op de Maan dat hem door de lucht begluurt. In combinatie met de Tien van staven stelt deze kaart u in staat om manipulatieve mensen en andere sentimentele maar onproductieve gehechtheden achter u te laten die u misschien in de weg staan om geld te verdienen of op een andere manier te slagen in wat u het liefste doet.

Andere artikelen Over Tarotkaarten in de Toverstok