Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De tien van pentakels tarotkaart

Zoveel van de kleine problemen in het leven zijn afhankelijk van financiën dat het voor sommigen schokkend kan zijn om te horen dat de kaart van het Tarot deck die rijkdom aangeeft ook de kaart van het conventionele denken is. De Tien van Pentakels is een conservatieve kaart in denken en doen, maar overlopend van materieel succes. Wie kon voorzien dat het zo saai zou zijn om rijk te zijn!

In het centrum van een drukke stad komen en gaan mensen. Twee honden hakken aan de voeten van een oudere heer. Zijn lange witte haar past goed bij een vloeiende mantel met een onduidelijk motief dat de band met een familie van stand impliceert. Hij aait een pup over het hoofd. Wapenschilden zijn gegraveerd op de pilaar van een boog waaronder enkele mensen voorbij lopen, een kind dat de toeschouwer van de kaart aankijkt heeft zijn hand bij de staart van de andere hond. Er is weinig afstand tussen de man voor de boog, de voetgangers en hun kind eronder en de hogere gebouwen en het struikgewas van het stadsplein erachter. Boven het tafereel zijn tien gouden pentakels afgebeeld.

De scène bevindt zich beslist midden in de actie en toch is het een heel gewoon moment. De oude man en het kind onthullen een metafoor van de cyclus van het leven als ze elk de uiteinden van een van beide honden aaien, maar over het algemeen is er een onverschilligheid voor de omstandigheden bij deze mensen en een over het algemeen saaie sfeer op deze kaart. In een wereld van materiële zekerheid zonder strijd of inzicht, is de dagelijkse routine vrij conventioneel. In veel Tarot kaarten In het hele spel zien we in de verte een stad. In de Tien van Pentakels zijn we op het stadsplein en comfortabel veilig in onze omgeving.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Een Tarotkaart spreiding bevat onthullingen over het verleden, het heden en de toekomst. Wanneer de Tien van Pentakels in het verleden verschijnt, onthult het dat de basis van uw situatie materieel comfort is. Misschien kwam u uit een rijke familie. Veel armere mensen in geïsoleerde gebieden voeden hun kinderen op zonder enige verwijzing naar financiën en deze kinderen groeien vrij goed aangepast op omdat zij ervan uitgaan dat hun nederige afkomst alles is wat men in de wereld nodig heeft. Omgekeerd hebben sommige middenklasse-achtergronden ouders die geobsedeerd zijn door rijkdom en sociale status. Elk van deze situaties kan de Tien van Pentakels opleveren, en hoe verschillend ze ook mogen zijn, ze laten de persoon die de Tarotlezing ontvangt weten dat de houding ten opzichte van geld die ze in hun kindertijd hebben geleerd nog steeds doorklinkt in hun leven van vandaag.

Als deze kaart in het heden verschijnt, beschrijft ze ofwel uw financiën ofwel uw huidige waarden. Overvloed in geld op dit moment kan u afvragen wie uw vrienden zijn. Uw normen en waarden worden misschien wat conservatief. Bent u zich aan het settelen of aan het verstoppen? Wordt u gieriger naarmate u meer en meer geld verwerft? Bent u zo verveeld door een gemakkelijk leven dat u uzelf niet uitdaagt om alles te zijn wat u kunt zijn? Zo onschuldig als de Tien van Pentakels is, zijn De Tien van Pentakels in de huidige positie in een Tarot kaartlezing kan meer een aanwijzing zijn dat je een bankzitter bent in plaats van jezelf te ontwikkelen tot een meer dynamische, gelukkige persoon. De Tarot zal u eraan herinneren dat op veilig spelen vaak schadelijk is voor uw algehele welzijn.

De Tien van Pentakels is een geweldige kaart om in de toekomstige positie te hebben als uw lezing een zakelijke onderneming betreft die net van start gaat. Het is een van de beste kaarten om te gebruiken in een huwelijksreading. Onthoud echter dat de Tien van Pentakels je financiën en je waarden beschrijft, het is geen kaart die geluk of emotionele vervulling meet. In feite, in plaats van een kaart van nog lang en gelukkig leven, kan het beter worden beschreven als een kaart van veilig ontevreden leven en te conservatief om het ware geluk na te streven.

kaartcombinaties

Elke Tarotkaart vertelt een verhaal en de kaarten die er het dichtst bij liggen vullen de details in. Wanneer de Tien van Pentakels in een lezing met veel andere kaarten uit het pak van Pentakels is, worden geldzaken des te meer benadrukt. Als er veel Bekers kaarten in een lezing met deze kaart zijn, zijn je emoties verbonden met je financiën - misschien is een minnaar eigenlijk alleen maar verliefd op je banksaldo. Als uw lezing beschikt over Zwaarden in andere kaarten, misschien bent u in het midden van een gevecht over een erfenis met een aantal van uw broers en zussen. staven in overvloed in een lezing met de Tien van Pentakels geven aan dat er veel mogelijkheden zijn om je ideeën en creativiteit in geld. Kijk om je heen voor al die kansen die het universum je geeft!

Wanneer de Tien van Pentakels gepaard gaat met enkele van de meer conservatieve kaarten in de Grote Arcana, kan het effect zijn dat je wordt tegengehouden in een staat van lui comfort of apathische besluiteloosheid. Temperance is een kaart van jezelf gedragen, maar gekoppeld aan de Tien van Pentakels, wordt comfort bijna je vijand. Wanneer De Keizer kaart wordt getrokken naast de Tien van Pentakels, neemt je ego een houding van imperialiteit aan vanwege een gevoel van superioriteit vanwege je rijkdom of huidige materiële voordelen. De hiërofant is een andere kaart die bijdraagt aan het conservatieve karakter van de Tien van Pentakels, maar duidt op het besteden van uw middelen aan een kerk, een club of een politieke partij.

Een kaart die geweldig is om te verschijnen in een lezing met de Tien van Pentakels is Dood. Dit is een enge kaart uit de aard der zaak, maar het geeft aan dat er een financiële transformatie op komst is. Het zou heel goed kunnen wijzen op de dood van uw armoede. Wanneer De Wagen of het Rad van Fortuin kaart verschijnen in een lezing met de Tien van Pentakels, kijk voor uw financiële situatie te veranderen, en om vrij snel te veranderen. Met De Chariot zult u een groot inzicht hebben over wat te doen met je geld. Met het Rad van Fortuin zul je een grote verschuiving zien in de manier waarop je jezelf gedraagt als je financiën worden gewijzigd.

Andere artikelen over tarotkaarten in het pak van Pentakels