Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Zes van pentakels tarotkaart

Heeft u eindelijk gekregen wat u wenste, maar vraagt u zich af of u uw wens misschien hebt verprutst? Overziet u veel geld maar hebt u er weinig of niets van te besteden? Zijn er voorwaarden verbonden aan een relatie die uw materiële zekerheid aantasten? Heeft iemand u ervan beschuldigd op uw allereerste machtsreis te zijn? De Pentakels Zes is een kaart die aangeeft dat je relatie met materiële wensen en behoeften uit balans kan zijn met wie je werkelijk bent. De spirituele betekenis van het getal zes symboliseert de tussen- en overgangstoestand van een mens in negatieve, neutrale of positieve zin. Hier is een meer diepgaande blik op hoe deze kaart eruit ziet als hij in je tarotspreiding verschijnt.

Zes van Pentakels Betekenis

Onder een leigrijze hemel werpt een man in uitgebreide kleding, compleet met een stijlvolle tulband, een knielende bedelaar wat munten. Een andere bedelaar wacht op de kans om gezien te worden en een schijntje toegeworpen te krijgen. In de andere hand van de man houdt hij een evenwichtige weegschaal.

De evenwichtige weegschaal die de man vasthoudt zou een indicator van rechtvaardigheid en rechtschapenheid moeten zijn, maar de versie van deze anonieme man van wat rechtvaardig en juist is, zou wel eens uit balans met de werkelijkheid kunnen zijn. De zwevende Pentakels die geen verband houden met het tafereel dat zich ontvouwt, geven aan dat dit geen kaart van zekerheid of zekerheden is. Deze kaart onthult dat wat je dacht dat je wilde, niet noodzakelijk het beste voor je is. Succes en mislukking zijn willekeurig en wispelturig; de schijn van evenwicht is een illusie. Kortom, denk aan De Zes van Pentakels als gevoelens.

Zes van Pentakels Positionering

Elke tarotlezing is verdeeld in verschillende secties. Uw verleden, heden en toekomst worden elk aangegeven door de kaarten die op specifieke gebieden terechtkomen. Op de weg van het leven kan een tarotkaart in je achteruitkijkspiegel een heel andere betekenis hebben dan als je huidige passagier. Bovendien heeft het zien van de Zes van Pentakels in een rechtopstaande of omgekeerde positie ook een invloed.

Rechtop

Als je De Zes van Pentakels rechtop ziet, kan dat erop wijzen dat je je rijkdom graag met anderen deelt - en niet alleen die in je naaste omgeving. Je houdt ook van goede doelen en fondsenwerving. Zelfs als je geen financiële overvloed hebt, zijn je liefde en aanwezigheid genoeg, en je inspanningen zullen je in de toekomst dankbaar terugkomen. Aan de andere kant bent u misschien degene die de vrijgevigheid van anderen accepteert. Maar wees voorzichtig; je loopt het risico dat je te afhankelijk van anderen wordt - misschien zelfs onderdanig.

Omgekeerd

De pak van Pentakels is sterk gericht op rijkdom en alle materiële zaken die je in je handen kunt houden. In het geval van de omgekeerde 6 van Pentakels, wijst de verschijning van de kaart vaak op een oneerlijkheid of een gebrek aan evenwicht in je leven, meestal met betrekking tot je geld of bezittingen. Dit gebrek aan symmetrie is niet altijd het gevolg van jouw daden en kan zich ook voordoen als een waarschuwing voor diegenen die proberen je te bedriegen of te bedriegen met je bezittingen.

De omgekeerde Pentakels Zes is een kaart van uitersten, die rechtstreeks ingaat tegen de evenwichtige benadering die zijn rechtopstaande tegenhanger vertoont. Of je nu gierig bent in hebzucht of naïef in je vrijgevigheid, er moeten veranderingen komen. Nu is het tijd om uw relatie met uw geld en andere zaken te herzien. materiële zaken en breng het weer in balans, hetzij door liefdadigheid of een meer kritische blik. Zes Pentakels, ja of nee met betrekking tot uw huidige situatie? Er zijn geen vaststaande punten in de kaarten omdat hun verschijning van persoon tot persoon zal verschillen, maar er zijn wel enkele algemene interpretaties.

Verleden positie

In de verleden positie wijst de Zes van Pentakels op een ouderlijke relatie die in verband wordt gebracht met het verlangen naar rijkdom - tot het punt dat hij beheerst wordt door materialisme. Als je lezing over het meer recente verleden gaat, was een minnaar of baas misschien meer geobsedeerd door geld dan het maken van een relatieverbinding waar iedereen beter van zou zijn geworden.

Huidige Positie

De Zes van Pentakels is van vitaal belang in de huidige positie en kan een van de meest controversiële kaarten in het tarotspel zijn. Je moet wakker worden uit je staat van ontkenning over je relatie met het materiële vlak - geld in het bijzonder. Deze kaart hier geeft aan dat sommige krachten je financiën controleren. Of het nu een gierige ouder is, een afstandelijke partner, of een credit card overeenkomst die te veel rente in rekening brengt. Je groei wordt belemmerd door beperkingen in je materiële situatie. Het gebrek aan controle over je eigen lot is het meest frustrerende

Toekomstpositie

Wanneer een lezer de tarot De Zes van Pentakels in de toekomstpositie plaatst, schreeuwt je tarotspreiding die bekende zin: "Wees voorzichtig met wat je wenst; je zou het zomaar kunnen krijgen!" In de toekomstige positie vraagt De Zes van Pentakels je nu om je motivatie in twijfel te trekken. Je kunt de schade van toekomstige verplichtingen beperken door nu betere keuzes te maken. Dit is geen krachtige voorbeschikkingskaart; ze herinnert je voortdurend aan het verschil tussen de illusie van je verlangens en de realiteit van wat ze zijn als ze werkelijkheid worden.

Zes van Pentakels Kaartcombinaties

Tarot lezingen worden "spreidingen" genoemd omdat de kaarten voor je worden uitgespreid, en de energie van elke kaart beïnvloedt de kaarten eromheen. De Pentakels Zes is de onderste echo van de Grote Arcana-kaarten van de tarot met het getal zes erin: The Lovers (#6) en The Tower (#16).

Vernietiging en Controle

De Toren kaart illustreert vernietiging, maar het is eigenlijk een kaart van het niet in staat zijn om je lot te controleren ten opzichte van krachten in het universum waar je geen macht over hebt. De staande man die geïllustreerd wordt in De Zes van Pentakels is een metafoor voor wat het lot zou kunnen brengen.

Oplossing

Als je de tarotkaart Rechtvaardigheid Tarotkaart Rechtvaardigheid in een lezing samen met de Zes van Pentakels ontvangt, compenseert het evenwicht in de hand van Rechtvaardigheid het bagatelliserende effect dat de man in de Zes van Pentakels heeft, en geeft je lezing een situatie aan die zich in jouw voordeel oplost.

Controle

Gepaard met De Zes van Pentakels, De hiërofant is een kaart die een interactie voorspelt met één of meerdere mensen die overtuigd zijn van de zekerheid en rechtschapenheid van hun zaak. Wees voorzichtig en laat hen geen agenda bepalen die op jou van invloed is, hoe vredelievend of open-minded ze ook lijken.

Geduld

Als er Temperance in je spreiding voorkomt, zul je het moeten stellen zonder een plezier-zoekend ritueel van je. Een geliefde kan bijvoorbeeld de komende twee weken de stad uit zijn of verhinderd, dus het is een liefdessituatie met Zes van Pentakels.

Kracht

De Magiër verandert De Zes van Pentakels van een kaart van weinig controle in een kaart van totale macht. Dit paar geeft aan dat je de leiding hebt over iets waarvan je je nauwelijks bewust bent. Je acties hebben invloed op veel mensen, en je weet niet eens welke invloed en impact je hebt.

onevenwichtigheid

The Fool kaart draagt deze potentie ook wanneer deze gekoppeld is aan De Zes van Pentakels. De ervaringen die je het liefst wilt zijn buiten bereik, maar ondertussen heb je dingen tot je beschikking waar anderen naar hunkeren, maar waar jij weinig om geeft.

Interesseerd in het verkennen van meer Tarot in het pak van Pentakels?

Van de vier kleuren van de tarot heeft er maar één te maken met de dingen in het leven die we kunnen aanraken, vasthouden en bezitten. Bekers heersen over emoties, Wands over creativiteit en Zwaarden over ideeën, maar Pentakels heerst over de materiële wereld en alles wat deze te bieden heeft.

Wanneer een kaart uit het pak van Pentakels in je dan zijn er zorgen over je inkomen en persoonlijke bezittingen. Als er een paar kaarten van deze kleur in een lezing zijn, staan kwesties met betrekking tot uw financiën en eigendom vooraan in het schema van de dingen. Een tarot lezing benadrukt de energie in je wereld die het meest voelbaar is. Als de dingen die je bezit of waar je naar verlangt je gedachten, emoties en inspiratie domineren, staan de Pentakels op de voorgrond. Laat een van onze tarot-adviseurs bij Keen je helpen om te bereiken wat je in je leven wilt, terwijl je tegelijkertijd geaard blijft. tijd.