Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Het tarot paar van pentakels

Van de vier kleuren van de Tarot heeft er maar één te maken met de dingen in het leven die we kunnen aanraken, vasthouden en bezitten. Bekers heersen over emoties, staven over creativiteit en Zwaarden over ideeën, maar Pentakels heerst over de materiële wereld en alles wat deze te bieden heeft.

Wanneer een kaart uit het pak Pentakels in uw Tarotlezing voorkomt, zijn er zorgen over uw inkomen en persoonlijke bezittingen. Als er een paar kaarten van dit pak in je Tarot lezing zitten, staan zaken die te maken hebben met je financiën en bezittingen in het middelpunt van de belangstelling. Een Tarot lezing benadrukt de energie in uw wereld die het meest voelbaar is en wanneer de dingen die u bezit of verlangt uw gedachten, emoties en inspiratie domineren, nemen Pentakels uw lezing over.

Er zijn veertien Pentakel kaarten in het Tarot dek, elk gericht op een andere kwestie met betrekking tot de materiële wereld. Samengevat vormen ze een overzicht van hoe we allemaal omgaan met geld en voorwerpen. Individueel vatten ze de essentie van een moment in onze relatie met tastbare dingen. Bekijk elke kaart met een Pentakel als een stukje van de bezitspuzzel.

 • Aas van Pentakels

  De Aas van Pentakels is het equivalent van de Tarot om financiële voorspoed voor enige tijd te garanderen. De dominante aard van deze kaart is zodanig dat het een negatieve invloed kan hebben op uw relaties met mensen die niet gedijen in een wereld die pronkt met materiële rijkdom.

 • Twee van Pentakels

  De Twee van Pentakels waarschuwt dat het in evenwicht brengen van je financiële behoeften en je materiële genoegens een alles verterende thrill ride kan zijn als je niet oppast.

 • Drie van Pentakels

  De Drie van Pentakels verschijnt wanneer je de fundering van een groot project aan het leggen bent. Het geeft aan dat er andere mensen in je leven zijn die een hand hebben in wat je bezit, zij het als controleurs of als begunstigden.

 • Vier van Pentakels

  Dit is een koppig trekje dat zich manifesteert als een obsessie om vast te houden aan wat van jou is. Je voelt je misschien enigszins gerechtvaardigd omdat de Vier van Pentakels heel vaak verschijnt nadat iets is afgenomen. Maar het is een kaart van jezelf tegenhouden en het niet realiseren van het ware potentieel van je eigen activa.

 • Vijf van Pentakels

  De Vijf van Pentakels zet de thema's van de kaart ervoor voort door je eraan te herinneren dat door het negeren van je potentieel om rijkdom te creëren, je aan de buitenkant van alle kansen zou kunnen eindigen. In deze kaart vloeien spijt en herinneringen samen tot een waarschuwend verhaal over het vinden en omarmen van financiële mogelijkheden voordat het te laat is.

 • Zes van Pentakels

  Veel kaarten die te maken hebben met het materiële vlak gaan over het effect dat geld op je heeft. De Zes Pentakels gaat over hoe je invloed hebt op wat je in het materiële vlak naar buiten brengt. Creëren en compenseren zijn belangrijke onderdelen van de economische cyclus en als je het voor het zeggen hebt, wordt de kans om meer te doen dan alleen maar vrij uitgeven een verantwoordelijkheid.

 • Zeven van Pentakels

  Soms moet je wachten, zelfs als je weet dat je iets moet hebben. De tarotkaart Zeven van Pentakels waarschuwt je voor omstandigheden buiten je controle en laat je weten dat een vredige uitkomst met veel overvloed je wel degelijk te wachten staat. Het probleem is echter dat het nog lang kan duren voordat je krijgt wat je toekomt.

 • Acht van Pentakels

  De noodzaak om te werken voor wat je wilt in de wereld wordt duidelijk wanneer de Acht van Pentakels verschijnt. Niemand gaat je in de rij snijden of je een winnend lot uit de loterij geven. Aan de andere kant werkt alles wat je doet in je voordeel, dus omarm de kaart van het materiële vlak om te krijgen wat je wilt door het allemaal zelf te verdienen.

 • Negen van Pentakels

  De Negen van Pentakels verschijnt wanneer de rekeningen zich opstapelen. Op zijn slechtst geeft het aan dat je vastzit in een kleine ruimte en dingen bewondert die je hebt gekocht, die je niet nodig hebt en die niet van je houden. Op zijn best laat het zien dat je geïsoleerd bent van de wereld terwijl je speelt met je speelgoed en geniet van de dingen die je bezit zonder iemand anders.

 • Tien van Pentakels

  De Ten van Pentakels garandeert bijna een gemakkelijke tijd met geld en geeft een kans aan om de winsten in je leven permanent te maken. Terwijl de Negen van Pentakels u geïsoleerd houdt, verbindt deze kaart het materiële vlak met het sociale. Geld en investeringen dienen als basis voor het ontwikkelen van een netwerk van vrienden en zekerheid voor je familie.

 • Pagina van Pentakels

  De Pagina van Pentakels vertegenwoordigt het jeugdige gevoel wanneer je voor de eerste keer iets in eigendom neemt. De Page is jonge energie en kan duiden op het kopen van je eerste auto of huis, ongeacht je leeftijd. De keerzijde van de Page is onvolwassenheid, egoïsme en onnodige extravagantie.

 • Hnacht van Pentakels

  De Hnacht van Pentakels vertegenwoordigt de tijd in je leven waarin je begint te leren hoe je geld kunt gebruiken als een hulpmiddel. Je kunt meer uit geld halen als een investering dan wanneer je het alleen maar uitgeeft. Het verschil tussen de Page en de Knight van deze kleur is dat de Page-kaart voorkomt in de lezing van een eerste huizenkoper, terwijl de Knight voorkomt in de lezing van iemand die investeert in huizen als huurwoningen.

 • Queen of Pentacles

  De Queen of Pentacles is misschien wel de meest plezierige van alle Pentacles-kaarten. Veel zaken rond geld zijn gespannen en stressvol. De Koningin geniet van haar rijkdom en het verschijnen van deze kaart in uw Tarot lezing geeft aan dat u hebben een plezierige relatie met het materiële vlak. De Koningin is de originele "Material Girl" en kan je zelfs meenemen op een shopping spree!

 • Koning van Pentakels

  De Koning van Pentakels is vaak een indicator van iemand die je financieel kan helpen. Dit is niet per se een positie van onderdanigheid voor jou. De Koning kan een bank zijn of een trustfonds van je ouders of een lening die je in staat stelt om veel voor elkaar te krijgen. Als u echter de Koning bent in uw lezing, geeft dit aan dat u begrijpt wat uw materiële positie in de wereld kan bewerkstelligen.

Wanneer in een lezing met veel pentakels een Aas-kaart uit een andere kleur voorkomt, wordt uw materiële voordeel vergroot. De Aas van Zwaarden levert nieuwe investeringsstrategieën en ideeën op. De Aas van Bekers geeft u een goed voorgevoel over het maken van een verstandige aankoop. De Aas van staven in een lezing met een paar Pentakels levert creatief inzicht over hoe je het meeste kunt maken van wat je hebt in deze wereld. En je kunt net zo goed het meeste maken, want als het gaat om de materiële wereld vertegenwoordigd door het Tarot pak van Pentakels, kun je er echt niets van meenemen.

De Tarotkaarten in het pak van Pentakels