Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De aas van pentakels tarotkaart

Als u behoefte heeft aan een reality check, dan zal de kaart Aas van Pentakels een welkome verschijning zijn in uw Tarot lezing. Pragmatisch en oplettend, dit is de kaart van overvloed die de materiële wereld beïnvloedt om de rijkdom jouw kant op te verspreiden!

Op een bijna zilveren hemel komt een hand tevoorschijn uit een schuimende wolk, die een gouden munt vasthoudt waarop het pentagram is afgebeeld. Daaronder ligt een bloeiende tuin, omgeven door een haag met een open ingang die leidt naar een majestueus berglandschap in de verte.

De hand die de munt vasthoudt is zo wit dat hij van licht gemaakt lijkt. Is het de hand van een engel, de hand van een god misschien? Stralen van energie pulseren uit het profiel van de hand, wat de kracht aangeeft van dit geschenk dat het universum aanbiedt. Hoezeer het universum je dit geschenk van pragmatisme en overvloed ook aanbiedt, je moet handelen om het te aanvaarden. Het wordt je aangeboden, niet in je schoot geworpen.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Als je Tarot spreiding wordt gelegd, worden de kaarten verdeeld in een verleden, heden en toekomst locatie. De Aas is de dominante soort kaart en pulseert zijn energie over de hele lezing. Terwijl de meeste kaarten je verhaal vertellen van wanneer hun impact gevoeld werd, gevoeld wordt of in de toekomst gevoeld zal worden, beschrijft elke Aas het hele verhaal en is aanwezig in elk hoofdstuk. De Aas van Pentakels in de verleden positie laat een jeugd zien die draaide om materiële bezittingen, maar daar blijft het niet bij, want de energie van deze kaart draagt dat materialisme naar het heden en de toekomst.

Betekenissen in Paren

Wanneer er meer dan één Aas wordt getrokken in een reading, is dit een zo belangrijke reading als je maar kunt verwachten. In combinatie met de Aas van Zwaarden, de werelden van materialisme en verbale talenten komen samen. Een advocaat op het punt om een grote presentatie te maken in een rechtszaal het ontvangen van deze combinatie zou worden verzekerd van het winnen van zijn of haar zaak. In combinatie met de Aas van Bekers tarotkaart, dragen liefdesrelaties bij aan het materiële welzijn van de persoon die de Tarot lezing krijgt. Veel vrouwen ontmoeten en trouwen een rijke man nadat deze combinatie verschijnt als de energie trekt in wat afwezig is en wat pulseert naar buiten uit het dek van kaarten zelf. Gepaard met de Aas van Pentakels, voorspelt de Aas van Pentakels een grote creatieve doorbraak. Schilders en filmregisseurs zouden aan de vooravond van een meesterwerk staan als ze aan een nieuw project zouden beginnen nadat dit paar in hun Tarot lezing was verschenen. Zelfs als je meer bescheiden creatieve projecten nastreeft, kan deze combinatie een inspirerend idee voor binnenhuisdecoratie opleveren, dat niet alleen je huis mooier zal maken om in te wonen, maar ook waarde aan je eigendom zal toevoegen als je huiseigenaar bent.

Kaartcombinaties

Wanneer een Aas van Pentakels in een lezing met andere Pentakelkaarten verschijnt, ligt geld aan de wortel van alle problemen en staat het waarschijnlijk centraal in alle oplossingen die tot stand moeten komen. Mensen die zo geobsedeerd zijn door geld dat ze er controle over krijgen, zijn vooral geneigd tot Tarotlezingen met veel munten, waarbij de Aas van Pentakels over de kaartverdeling zweeft. Wanneer de Aas van Pentakels voorkomt in een lezing waarin veel Zwaarden voorkomen, kan het zijn dat iemand je probeert om te praten over je geld. Heeft een nieuwe vriend je om een lening gevraagd? Heeft een verkoper een aanbod gedaan dat te mooi lijkt om waar te zijn en kleine lettertjes aangeboden die te ingewikkeld zijn om te ontcijferen? Maar het is net zo goed mogelijk dat iemand u geld wil lenen of uw bezit wil kopen voor een hoge prijs. Wees op je hoede. De Aas van Pentakels die verschijnt in een lezing met veel kaarten uit het pak van de staven zal winst uit je passie brengen. Als je een specialist bent op een bepaald gebied, zal deze kaartcombinatie je daar succes brengen. Misschien is het tijd om een blog te beginnen en bekend te worden als de expert op uw gebied van expertise. Als er veel kaarten van het pak van Bekers in uw lezing samen met de Aas van Pentakels, zal uw verlangens plotseling mogelijk worden gemaakt door middel van commerciële middelen. Deze lezing komt vaak voor bij een persoon vlak voor het krijgen van een baan die nieuwe deuren opent naar werelden die voor gewone mensen vaak verboden terrein zijn.

Want de meeste suited kaarten zijn lagere echo's van twee Grote Arcana kaarten met bijpassende nummers, de Azen van het Tarot deck matchen gemakkelijk met drie kaarten. Deze Tarot kaarten dragen de 1: The Magician (Tarotkaart #1), Justice (Tarotkaart #11) en The World (Tarotkaart #21). Als je het geschenk van de Aas van Pentakels accepteert, creëer je je eigen werkelijkheid (zoals de Magiër), zoek je naar een echte bepaling van waarde (zoals de Gerechtigheidskaart levert) en sluit je aan bij de werkelijkheid van de mensen om je heen (het kenmerk van de Wereldkaart).

De Aas van Pentakels kan erop wijzen dat een rijke zielsverwant nabij is als hij samenkomt met The Lovers kaart. Er kan geld van vader en moeder op komst zijn als het combineert met De Keizer kaart. In combinatie met De Kluizenaar, vertegenwoordigt de Aas van Pentakels financiële zekerheid als je een cursus van ijverige studie of creatieve training volgt.

Vaak is geld dat ons wordt aangeboden een manier om ons zover te krijgen dat we ons overgeven aan de belangen van iemand anders. Als de prijs goed is en de zelfcompromissen niet te groot, dan is dat oké. Als de Aas van Pentakels samenkomt met de kaart Kracht, ben je in staat om de verleidingen van rijkdom te weerstaan als deze niet in het belang zijn van je persoonlijke waardigheid.

De Aas verheerlijken

Sommige Tarot-tradities halen een Aas uit een lezing en vervangen deze door een andere kaart. Maar de Aas wordt nooit weggegooid. Hij wordt aan de kant gelegd en "zweeft" boven de lezing. Sommige Tarot lezers laten een assistent de Aas boven de lezing houden nadat deze is getrokken, waarbij hij de hand nabootst die het Pentagram of een ander symbool van de getrokken Aas vasthoudt.

Andere artikelen over Tarotkaarten in het pak van Pentakels