Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De acht van pentakels tarotkaart

Vraagt u zich af of een project de moeite waard zal zijn? Vraag je je af of je wel de moeite moet nemen voor een gesprek met je partner? Is het tijd om een universitair diploma te behalen en wil je weten wat er op dat pad ligt? Er zijn veel momenten in het leven waar we meer krijgen dan we zouden moeten krijgen en andere momenten waar we niet krijgen wat ons toekomt. Wanneer de Acht van Pentakels in je Tarot lezing verschijnt, heb je wat hard werk voor de boeg, maar de resultaten zullen nog beter zijn dan je je kon voorstellen. Veel mensen houden niet van de gedachte dat ze zich ergens te veel voor moeten inspannen en willen de verantwoordelijkheid afschuiven. De Acht van Pentakels is een kaart die zegt dat alle zegeningen die je wenst in je zitten en met ijver kunnen worden vrijgegeven. Als u een helpende hand wilt, zijn er op dit punt in uw leven twee voor u - één aan het eind van elke arm.

Een man zit op een bankje. Hij is een pentagram aan het snijden, een hamer in de ene hand en een groef in de andere. Op een nabijgelegen paal zijn vijf pentakels bevestigd. Aan de voet van de bank, rechtop leunend, staat een zesde, en na die waaraan hij werkt, rust een achtste pentakel aan zijn voeten om te worden vervolmaakt. Zijn kleren zijn aan flarden. De wolkenloze hemel is licht blauw-grijs, maar is zonder een wolk in zicht. In de verte zijn de torenspitsen van de stad te zien.

De zwoegende man is niet bezig met hoe hij eruit ziet, en sommige Tarot-illustraties overdrijven zijn uiterlijk tot hij een dakloze zwerver lijkt te zijn. De kern van de illustratie van hem met gespannen en geknakte draden in zijn werkvest is om te benadrukken dat dit geen kaart is over uiterlijkheden of romantiek, maar over het concentreren van iemands inspanning op de taak die voor handen is. De Pentakels die zijn aangebracht geven aan dat hij vooruitgang boekt, terwijl de Pentakels aan de zijkant van de bank en aan zijn voeten aangeven dat er nog werk te doen is. Het gelijkmatige weer laat ons weten dat de buitenwereld geen rol speelt in hoe hij werkt - hij is in zijn eigen wereld, ijverig het probleem aan te pakken met een oplossing die hij zal beheersen.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Wanneer u een Tarotlezing krijgt, worden de kaarten in patroonposities gelegd die specifieke betekenissen hebben. Elke getrokken kaart verwijst ofwel naar uw verleden, uw heden of uw toekomst. De betekenis van een kaart verandert afhankelijk van de positie waarin deze in uw lezing wordt geplaatst.

In de positie in het verleden erkent de Acht van Pentakels dat waar u nu bent geen toevalstreffer is. Je hebt hard gewerkt om hier te komen en je verleden is een plaats van opoffering en focus. Er is een intense discipline aan het werk in uw psyche. Uw heden kan hiervan afwijken of er troost uit putten, maar vergis u niet dat uw rigoureuze streven naar perfectie in het verleden heeft geleid tot veel, zo niet alle gemakken die u nu geniet.

Wanneer de Acht van Pentakels in de tegenwoordige positie belandt, werkt u hard aan een doel. Het streven naar iets perfects werpt zijn vruchten af, maar er is nog veel werk te doen. Dit is een kaart die aangeeft dat dromen worden uitgesteld terwijl je werkt om ze zo groots te maken als ze kunnen zijn.

De kaart is vrij sterk wanneer deze zich in de toekomstpositie bevindt. De Acht van Pentakels in deze positie is een geval van, "wees voorzichtig met wat je wenst, je zou het zomaar kunnen krijgen." Dit is het harde werk waarvan je weet dat het voor je ligt op weg naar je droom. Dit is de ontmoeting met de agent die zegt dat hij graag je scenario wil lezen, waardoor je een maand lang als een razende gaat schrijven. Deze kaart in deze positie is de oude vriend op het internet die vraagt om een actuele foto van je te zien op je sociale netwerkprofiel. Er ligt werk in het verschiet dat nu en in de toekomst ijverig aangepakt moet worden. Het doel is bekend en is haalbaar. Nu moet u gewoon alles stopzetten, het meeste veranderen, het wiel opnieuw uitvinden om de weg te ondersteunen

Kaartcombinaties

Elke kaart heeft bepaalde betekenissen, maar wanneer deze naast een andere kaart wordt gelegd, wordt de betekenis een beetje veranderd om de aanwezigheid van die kaart te erkennen; en net zoals de kaart wordt beïnvloed, stuurt de kaart ook invloed uit naar die andere kaart. Aangezien uw Tarot lezing uit meer dan één kaart bestaat, combineren de kaarten om de boodschap die in de lezing verschijnt speciaal voor u op maat te maken.

Wanneer de Acht van Pentakels in een lezing zit met Sterkte of De Zon wint de lezing aan belang. De Zon is kaart #18 en Kracht is kaart # 8, dus de Acht van Pentakels weerkaatst hun invloed. De man die precies de pentakels construeert heeft de eigenschappen van de kaart Kracht in zijn toewijding aan het creëren van uitmuntendheid en de focus op zijn eigen dromen die het kenmerk is van de kaart Zon.

Wanneer De Kluizenaar in een lezing met de Acht van Pentakels voorkomt, zou uw isolement in het doorwerken naar uw doel zijn eigen problemen kunnen creëren, ondanks het succes van uw project. Als de Drie van Zwaarden in de lezing zit, U kunt onbedoeld iemand kwetsen door deze persoon van uw gezelschap te beroven terwijl u ijverig werkt aan het bereiken van resultaten. Zorg ervoor dat je de banden van de liefde onderhoudt om mensen te hebben met wie je alles kunt delen.

De geliefden is een geweldige kaart om in een lezing met de Acht van Pentakels te hebben. Dit geeft aan dat je bereid bent om hard te werken om je relatie, partnerschap of huwelijk te redden. Veel mensen lopen gewoon weg als het moeilijk wordt; deze kaartcombinatie zegent je levenslange liefdesverbintenis met inspanning die verder gaat dan praten. Gerichte actie, de kernwaarde van de Acht van Pentakels, leidt liefde naar verzoening.

Andere artikelen over tarotkaarten in het pak van Pentakels