Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De pentakels page tarot kaart

Is het tijd om echt te worden? Zou een praktische manier om problemen op te lossen nu zinvol zijn? Hebben een paar mensen onlangs opgemerkt hoe betrouwbaar je bent geworden? Als deze woorden waar klinken, vindt uw Tarot lezing waarschijnlijk plaats met de Pentakels Page kaart die getrokken wordt. Dit is een kaart van het zien van het licht in alles wat praktisch en realistisch is. De Pentakelsbladzijde geeft het moment aan waarop integere mensen deze morele ruggengraat beginnen te gebruiken om op te staan en de leiding te nemen. Als de gebeurtenissen zich in uw voordeel keren, creëert de energie van deze kaart welvaart die in overeenstemming is met uw inzet om de waarheid hoog te houden.

Een jongeman staat in een grasveld. Een rijk landschap achter hem lijkt nietig in al zijn uitgestrektheid, zoals het zich bevindt onder een heldergele hemel. Hij houdt een gouden pentagram in beide handen en tilt het op om het van dichtbij te bekijken. Hij heeft een opvallende rode hoed met een sjaal eraan die langs de zijkant van zijn hoofd en over zijn schouder loopt. De scène is vredig, gedomineerd door de serene blik van de jongeman op het ronde voorwerp in zijn handen.

Pentakels zijn het symbool van rijkdom in het Tarot-deck, maar ze vertegenwoordigen ook het materiële vlak van het bestaan - alle bezittingen en de praktische benadering van het hebben van dingen in de buurt. Pagina's staan voor jeugd en onrijpheid. Hier echter is de jonge page gecharmeerd van het Pentakel; hij begint het doel ervan in te zien. Afgezien van zijn pogingen om stijlvol te zijn met een hoed die uitsteekt, is dit al een nuchtere jongeman. Als hij onvolwassen is, gaat dat voorbij als hij zich realiseert dat wat hij in zijn handen heeft tot iets groters dan hemzelf kan worden gemaakt. De Pentakels Page geeft het moment aan waarop sommigen van ons beseffen dat geld een werktuig is en dat het kan worden gebruikt om dingen te verwerven die iemand verheffen in de wereld - de echte wereld, in het hier en nu.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarot lezing plaatst kaarten op plaatsen die een specifieke betekenis hebben. Deze plaatsen vertegenwoordigen uw verleden, uw heden of uw toekomst. De plaats waar een kaart terechtkomt, kan de betekenis ervan enigszins veranderen.

Als de kaart Pentakels Page in het verleden ligt, wees er dan van verzekerd dat dit de sterkste plaats in het deck is waar de kaart terechtkomt. Elke Page in het verleden staat voor een succesvolle voltooiing van de kindertijd en kinderlijke reacties op de wereld. De Pentakels Page is de meest volwassen van alle Page kaarten in het Tarot deck, maar het is nog steeds representatief voor een kinderlijke relatie met de wereld. Hier geeft de kaart aan dat je een goede relatie hebt gehad met materiële bezittingen en begrijpt hoe geld werkt. Je ontwikkeling is normaal en verzorgd geweest. Met betrekking tot uw recente verleden kan deze kaart aangeven dat u onlangs een hogere positie in de wereld hebt bereikt.

In de huidige positie geeft de Pentakels Page aan dat u nu pas tot bepaalde inzichten komt over de echte wereld. Dit is een goede plaats voor de kaart om te landen, omdat u met betrekking tot uw huidige stand van zaken gezegend zult zijn met een kalme en rationele benadering van alle dringende problemen. Dit is een goede kaart om te hebben als u zich in een gespannen financiële situatie bevindt, want zij geeft u de slimheid van een kind dat niets te verliezen en alles te winnen heeft. Pas deze benadering toe op uw inkomensproblemen en u zou in een mum van tijd uit de rode cijfers en in de zwarte cijfers kunnen zijn.

De Pentakels Page is enigszins verzwakt in zijn potentie voor financiële winst wanneer het in de toekomstige positie is. Het feit dat uw jeugdig ontwaken tot pragmatisme voor een datum in de toekomst is gepland geeft aan dat uw relatie tot het land van fantasie en verbeelding kostbaar zou kunnen zijn in verhouding tot het spoedig moeten aanvaarden van de werkelijkheid van de wereld op zijn eigen voorwaarden. Aan de andere kant geeft deze kaart vaak aan dat een helpende hand zal worden geboden wanneer u het meest in nood bent wanneer deze in de toekomstige positie van uw lezing landt, dus wees ervan overtuigd dat er hoop in het leven is.

Kaartcombinaties

Wanneer een kaart wordt gedeeld in de Tarot lezing, staat deze niet op zichzelf. Kaarten combineren met andere kaarten om samen een nieuwe betekenis te vormen. Een gehele lezing is uniek in de plaatsing en combinatie van de kaarten in wisselwerking met elkaar.

De Page van Pentakels is een van de vier hofkaarten voor het pak van Pentakels. Wanneer een van de andere drie in de lezing voorkomt, worden pragmatisme, geld en bezittingen benadrukt boven kwesties van de Page. Dit is het bevoorrechten van het pak, de Pentakels, boven de energie van het hoflid. De ridder van Pentakels combineert om snel een winnende oplossing voor uw dilemma te leveren. De koningin van Pentakels zal in combinatie met haar Page een onweerstaanbare drang bij u teweegbrengen om kunst of decoratieve artikelen te kopen of te investeren in een bedrijf dat zich met kunst bezighoudt. De Koning van Pentakels combineert met deze kaart in een lezing om een huwelijk te voorspellen met geld of een erfenis op komst.

Wanneer andere Pagina's aanwezig zijn in een lezing met de Page van Pentakels, zal de jeugdige energie van deze kaart gaat boven het materialisme. Wanneer de Pagina van Wijzen in de lezing is, zoek dan naar modieuze of artistieke uitspattingen om je leven over te nemen. Wanneer de Pagina van Zwaarden in de lezing zit, zul je advies hebben voor mensen waar ze misschien bereid zijn om voor te betalen. De Pagina van Bekers zorgt voor een lezing die de nadruk moet leggen op het volgen van uw ingevingen tot het hoogste niveau.

De Kracht kaart combineert goed met de Pagina van Pentakels, als uw uithoudingsvermogen in het gezicht van tegenspoed wordt gegeven extra stimulans in een zoektocht naar triomf. De strijdwagen is ook een Tarotkaart die beter wordt in de lezing wanneer deze vergezeld gaat van deze kaart. De Chariot symboliseert overwinning en met deze Page versterkt het de bestendigheid van die overwinning. Als je relaties en het huwelijk als een overwinning ziet, praat dan met je Tarot lezer over de praktische kant van het vinden van een man en met hem te trouwen - zal hij een onvolwassen Page zijn of een rijk pentagram? Of allebei?

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Suit of Pentacles