Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De chariot tarot kaart

Heb je alles onder controle? Heb je net een grote overwinning behaald? Heb je eindelijk een nieuw niveau van verwezenlijking bereikt? Krijg je de controle over een groot project? De Chariot is de Tarotkaart die het meest geassocieerd wordt met overwinning en controle. Wanneer je deze kaart in een Tarot lezing ziet in tijden van strijd, begrijp dan dat wanneer Caesar een vijandig leger overwon, zijn overwinningsparade de jaren van strijd de moeite waard maakte. Als u nog niet overwinnaar bent, leer dan uw strijd te waarderen, want de viering die u kunt hebben zal nog aangenamer zijn met uw uitdagingen nog vers in het geheugen. Als je onlangs een grote taak hebt volbracht, geniet dan van het moment; er zijn geen garanties voor toekomstig genot, dus geniet van het gevoel van pure triomf.

Een koning staat triomfantelijk in zijn strijdwagen. Hij heeft een blauwe luifel versierd met witte sterren, maar hij kiest ervoor om helemaal vooraan te gaan staan en het zicht op hem is recht van voren. Hij draagt een decoratief ceremonieel harnas - een borstplaat, onderarmmetaal met franje en een gouden gordel met astrologische symbolen die overeenkomen met het patroon van zijn kilt. Hij draagt een kleine scepter in zijn hand en draagt een gouden kroon met een gemonteerde ster die boven zijn hoofd zweeft. Op beide schouders staat het gezicht van de maan in profiel. De voorzijde van zijn strijdwagen is versierd met een gevleugeld schild. De wagen wordt getrokken door twee sfinxen, een zwarte aan de linkerkant en een witte aan de rechterkant. Zij zijn in ruste. Achter hem staan de torenspitsen van de kastelen van het koninkrijk onder een gouden hemel.

Wat zit er voor jou in de kaarten? Laat vandaag nog een tarotlezing doen.

De koning hier is in zijn moment van triomf. De sfinxen die de strijdwagen trekken, wijzen op een triomf over een vreemd land, zoals Caesar profiteerde van de verovering van Egypte. En toch vertegenwoordigen de sfinxen zelf het onoplosbare raadsel. De zwarte en witte sfinxen bootsen de zwarte en witte pilaren na van de De hogepriesteres kaart, die kennis voorstelt als sleutel tot de overwinning en verovering die afhankelijk is van het eerst oplossen van het raadsel. De ster op zijn kroon is de ster van Tarotkaart #17, De Ster, wat aangeeft dat hij grote hoop en inspiratie had bij het maken van zijn verovering.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarot lezing evolueert van kaarten in de verleden positie naar de huidige positie en verder naar de toekomstige positie. De betekenis van een kaart kan in verschillende posities heel verschillend zijn.

Wanneer de Chariot in de verleden positie ligt, hebt u in het verleden een triomf behaald die u heeft geleid tot waar u nu bent. Soms kunnen vroege successen in het leven de gewone goede tijden later een beetje hol maken. Een goede start in het leven heeft u misschien wat materiaal gegeven voordelen die uw huidige comfort creëren ... of dilemma.

Als De Wagen in de huidige positie van uw lezing staat, beleeft u op dit moment een grote triomf. Dit kan iets zijn waar u al maanden of jaren naar verlangt. Het kan ook iets zijn dat u zomaar in de schoot geworpen kreeg en nu voelt u zich onzeker over het feit dat u de touwtjes in handen heeft. Er zijn vaak gemengde gevoelens die gepaard gaan met het krijgen van wat je wilde, omdat een onbehagen over de verandering die inherent is aan deze transformatie ervoor zorgt dat je het contact verliest met het zien van de mogelijkheden.

De toekomst is de positie waarin de Chariot-kaart zijn sterkste energie uitoefent. Als deze kaart in uw toekomst ligt, kan uw lezing u vervullen met vertrouwen dat een doel dat u nastreeft haalbaar is, een strijd om de controle zal worden gewonnen. Deze kaart zegent elke lezing wanneer deze in de toekomst ligt.

Vraag vandaag nog een tarotlezing aan! Klik hier om te bellen of te chatten met een tarotlezer.

Kaartcombinaties

Geen enkele kaart zou op zichzelf moeten staan in uw lezing. Een Tarot lezing is een spreiding van kaarten die elk invloed hebben op de andere kaarten die verspreid liggen.

De relatie van de wagen met de hogepriesteres is onmiskenbaar en onderstreept de nadruk die de Tarot legt op wijsheid als de weg naar de overwinning. De intuïtie en het vertrouwen van de koning wordt weerspiegeld door zijn relatie met The Star kaart; De Chariot is #7 in het Tarot deck en The Star is #17. Wanneer een of beide De Hogepriesteres of De Ster in een lezing met De Chariot, uw De overwinning is meer gedefinieerd en gezegend, waardoor de hoop op een diep niveau wordt bevredigd.

Kaarten met het getal 7 erin die De Chariot in je lezing vergezellen, dragen bij aan de kracht van deze kaart. De tarotkaart 7 benadrukt de strijd die je voert en het belang ervan om te genieten van de vruchten van je overwinning. De Zeven van Pentakels vertraagt een komende overwinning, maar zorgt er alleen maar voor dat deze nog indrukwekkender zal zijn. De Zeven van Bekers maakt de overwinning van De Wagen er een waar je van gedroomd hebt, maar wees hier voorzichtig mee, want deze lezing kan het spreekwoordelijke te veel van het goede opleveren. Wanneer de kaart Zeven Zwaarden tarotkaart verschijnt in een lezing met De Wagen, zal je snelle verstand je een onwaarschijnlijke overwinning bezorgen.

Er zijn enkele kaarten in het deck die een kern van ellende in zich hebben. Als ze in een lezing met De Wagen verschijnen, wordt hun scherpte enigszins weggenomen. De tarotkaarten Zwaarden negen en Dood zijn twee kaarten die weinig verlossing in zich hebben. De Chariot geeft wat broodnodige licht en hoop aan een anders sombere lezing.

Wanneer een van de koningen van het Tarot deck in een lezing die De Chariot bevat, bent u op het punt om meer controle over een aspect van je leven dan je misschien nodig hebt. De Koning der Zwaarden levert u controle over hoe mensen over u praten en geeft een consistentie aan hoe iedereen u ziet. De Koning van Wijzen koppeling met De Chariot verzekert dat een creatieve inspanning of een project op het werk of op school zal aandacht en lof voor je oogsten. De koning van Pentakels is een verzekering dat de komende Chariot overwinning een financieel gewin, zo niet een meevaller, voor u zal zijn. De kaart die een beheersing van iemands emoties aangeeft; gekoppeld aan de Chariot en uw Tarot lezing baant de weg voor een liefdesoverwinning van zielsverwantschap grootte. Bent u klaar voor uw overwinningsronde?

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Grote Arcana