Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De zeven van tovertanden tarotkaart

Bent u opgekomen voor waar u in geloofde ondanks geduchte tegenstand? Blijf je bij je standpunt, ongeacht de nieuwe ideeën die je denken in twijfel trekken? Staat u op het punt een klokkenluider te worden? Laat u zich leiden door uw integriteit en uw sterke karakter, hoe gemakkelijk het ook lijkt om de regels aan uw laars te lappen? De complexe Zeven van Tanden kaart zal verschijnen in uw Tarot lezing wanneer deze omstandigheden de overhand hebben in uw dagelijks leven. Deze kaart laat u weten dat u inderdaad alleen staat in de manier waarop u denkt, voelt en zich gedraagt; maar dat die positie wel eens het beste zou kunnen zijn wat u op dit moment in uw leven te bieden heeft.

Een man staat op vaste grond, maar vlakbij een kleine klif. Uit deze afgrond komen zes houten wandelstokken tevoorschijn, die staven worden genoemd. De man heeft een starre blik op hen gericht en houdt zijn eigen staf in uitgestrekte armen. Hij houdt zijn stok in een defensieve houding - hij is klaar voor een aanval van een of meer van deze andere staven. Achter hem is een wolkenloze blauwe hemel.

De positie van de man is niet zwak. Hij is superieur aan de staven die al dan niet in de aanval zijn. De serene lucht geeft aan dat de situatie op zich niet gevaarlijk is. De houding die hij aanneemt illustreert dat hij zijn sterke en zwakke punten kent en voortdurend de situatie beoordeelt om zijn positie te handhaven. staven staan voor creativiteit en in deze kaart gaat de toewijding van de man aan zijn eigen manier van doen, zijn eigen geloofssysteem en zijn eigen creatieve visie in tegen de opvattingen van anderen, en hij lijkt best bereid om zijn unieke kijk op het leven te verdedigen.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomst

Elke Tarot kaartlezing is verdeeld in drie secties: uw verleden, uw heden en uw toekomst. U kunt op verschillende momenten in uw leven een lezing krijgen en dezelfde kaarten gecombineerd zien voor een andere betekenis die van toepassing is op waar u zich bevindt in het specifieke tijdsbestek waarin u uw lezing ontvangt. Een kaart die op de ene positie terechtkomt, kan een radicaal andere interpretatie hebben dan een kaart die op een andere positie terechtkomt.

Wanneer de Zeven van Tanden op de positie verleden ligt, hebt u in het verleden uw mannetje gestaan; u kunt terugkijken op dit absolute geloof in uw positie als de basis van waar u nu staat en wie u bent geworden. Veel mensen die op jonge leeftijd het huis hebben verlaten, zien deze kaart in de verleden positie, omdat de Zeven van staven van nature een kaart van onafhankelijkheid is.

De huidige positie is een plaats die de Zeven van staven praktisch thuis noemt. Veel mensen zoeken Tarot lezingen specifiek wanneer ze op zoek zijn naar een soort van steun terwijl ze hun mannetje staan. De aanwezigheid van deze kaart in deze positie bevestigt dat u op het punt staat degenen die het niet met u eens zijn te verraden.

Deze kaart in de toekomstige positie is eigenlijk vrij zwak, ondanks de afbeelding van een man die op vaste grond staat. De implicatie is dat uw huidige gedrag u in een positie brengt waarin u zich nodeloos moet verdedigen. De Zeven van staven in de toekomstige positie is een luide waarschuwing dat u nu en in de toekomst waarschijnlijk niet integer genoeg zult handelen. de toekomst. Het kan zijn dat u niet meer kunt voorkomen dat anderen vraagtekens zetten bij de manier waarop u zaken regelt.

Kaartcombinaties

Elke Tarotlezing is een verzameling kaarten. De hele groep vormt uw lezing, met elke individuele kaart in interactie met elke andere kaart. Wanneer de Zeven van Wijzen wordt vergezeld door De Magiër kaart, zal uw strijd slagen in het overtuigen van anderen om naar uw kant van het argument te komen. Wanneer De hogepriesteres aanwezig is in een lezing met de Zeven van Wijzen, zal iemand die dicht bij u staat van grote hulp zijn, en zich misschien zelfs bewust zijn van uw benarde situatie, maar u zult hard moeten werken en vriendelijk moeten vragen om de hulp van deze persoon te ontvangen.

De Zeven van staven is de onderste echo van twee kaarten genummerd 7 en 17: De Chariot en De Ster. De Chariot is de kaart van de absolute overwinning. Als het aanwezig is in uw lezing met de Zeven van staven, je misschien alleen in je strijd, maar je zal zegevieren. Wanneer De Ster in een lezing met de Zeven van staven voorkomt, bent u meer toegewijd aan uw idealen naarmate de strijd om ze te verdedigen zich verdiept.

Wanneer een van de hofkaarten uit het teken van staven in een lezing met de Zeven van staven voorkomt, zijn uw ideeën en creatieve inspiratie grondiger ontwikkeld en lijken ze daarom de moeite waard om voor te vechten. De Pagina van Wijzentand inspireert tot een nieuwe aanpak in je verdediging van een oud idee. De Hemel van Wijzen levert een manier om uw standpunt aan een groter publiek te verkopen. De combinatie van de Koningin van Wijzen met de Zeven van Wijzen beïnvloedt u om het standpunt van de andere kant te zien, maar alleen om u betere methoden te geven om de ware gelovigen aan uw kant te krijgen. De Koning van Wijzen brengt u een meesterschap over een vorm van kunstzinnigheid die veel mensen inspireert om te dansen op de melodie die u speelt.

Wanneer De Duivel Tarotkaart aanwezig is met de Zeven van Wijzen, vecht u een strijd uit voor een manipulatief individu. Doe rustig aan en beoordeel de situatie om ervoor te zorgen dat u niet wordt gebruikt. De hiërofant is een kaart die de Zeven van Wijzen beïnvloedt om de strijd van een groter doel te voeren. Wordt u ondergedompeld in het nemen van een standpunt tegen vrienden en collega's over een politieke of religieuze overtuiging die zou kunnen worden vermeden in de interacties van anders beleefd mingling?

De Zeven van Tanden is de kaart van het vechten voor wat je gelooft in en de aanwezigheid van de Justice kaart geeft aan dat dingen zullen gaan op uw manier, maar dat het kan een lange tijd vechten zijn. De Kracht kaart verlicht de strijd, maar maakt je niet per se te veel vrienden. Voordeel is een krachtige kaart van de definitieve verovering. Wanneer zij samenkomt met de Zeven van staven, wees dan verzekerd van de rechtschapenheid van uw zaak. Verspil je leven echter niet aan vechten voor een overwinning die pas komt als je er al lang niet meer bent.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Vleugelkleur