Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De vier van wijzen tarotkaart

Het is niet echt een verrassing als je er klaar voor bent, maar de Vier van staven is de Tarot's manier om u te laten weten dat er een verrassing op komst is en dat u er dolblij mee zult zijn.

Onder een gouden hemel staat een structuur van vier grote houten wandelstokken, of staven, staand in de grond gezet en aan de top verbonden door een bloeiende guirlande. Dit bouwwerk staat alleen, geïsoleerd op de voorgrond. In de verte zijn de stadsmuren en wachttorens van een luxueuze vesting. Vanaf deze veilige plek naderen geklede feestvierders het bouwwerk, met boeketten bloemen in de hand. Voorbij deze feestvierders, buiten de stadsmuren, zijn andere mensen te zien die komen en gaan.

De constructie van staven lijkt op een chuppah; dit is een traditioneel baldakijn waaronder joodse huwelijken worden ingezegend. Hier is het baldakijn vervangen door een begrenzing in de open lucht met groen en bloemen. Dit symboliseert het niet-exclusieve karakter van de Vier staven. Deze kaart straalt een geluk en tevredenheid uit die verder reikt dan iemands etnische of culturele identiteit. De stadsmuren geven aan dat de vrede en veiligheid die de structuren in ons leven bieden, een aangename verrassing mogelijk hebben gemaakt. Dit kan komen door ons eigen harde werk, een gelukkige samenloop van omstandigheden of goede contacten met vrienden en familie, maar wat de wortels ook zijn, de tastbare ervaring van vreugde is op u wanneer deze kaart verschijnt in uw Tarot lezing. Het paar feestvierders vertegenwoordigt de komende opwinding. staven staan voor creatief potentieel en de bloeiende structuur die zij vormen laat zien dat de tijd rijp is om een beloning te ontvangen voor de doorbraak die je hebt gemaakt of op het punt staat te maken. De celebranten zijn degenen die er zullen zijn om het met u te delen. De mensen die rondlopen de stadsmuren zijn een herinnering dat in vreugde, zoals in tragedie, het leven doorgaat en dingen zullen terugkeren naar normaal op een bepaald punt. Het is onverstandig om te denken dat je regelmatig recht hebt op vreugdevolle verrukking.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Als je Tarot lezing begint, zullen de kaarten in een bepaald patroon worden gedeeld. Dit wordt de "verdeling" genoemd. Elke positie in de verdeling vertegenwoordigt een van de drie aandachtsgebieden: uw verleden, uw heden en uw toekomst. De positie bepaalt hoe de kaart in uw lezing zal worden geïnterpreteerd.

Wanneer de Vier van staven op de positie "verleden" ligt, hebt u op verstandige wijze moeite en toewijding geïnvesteerd en het resultaat heeft de basis gelegd waarop u sindsdien hebt gestaan. Meestal zijn het enkele komende verrassingen die het vaakst door de Vier van staven worden voorspeld, maar in de verleden positie hebt u dat prachtige moment van uitbetaling gehad en voelt u nog steeds de gloed van het weten van de grote vreugde die het leven kan brengen.

In de huidige positie verwijst de Vier van staven naar uw planning van een feest, verjaardag of jubileum en toch doemt er een verrassing voor u op. Het blijft een feit dat we schoonheid vaak pas zien als we er niet naar op zoek zijn. Hoewel een ritueel dat mensen samenbrengt om een gelegenheid te vieren vaak bedoeld is om mooi te zijn, kan het er vaak op neerkomen dat we maar wat doen. De Vier van staven onthult dat u verrast zult zijn hoe een gewoon samenzijn plotseling een van de mooiste momenten van uw leven zal worden.

Het is altijd goed nieuws in het vooruitzicht wanneer de Vier van staven zich in de toekomstige positie van uw lezing bevindt. Dit is een signaal van twee dingen: de eerste is dat de toekomstvoorspelling vrij snel komt, op zijn laatst in de komende paar maanden. Veel Tarot lezingen bevatten een toekomstvoorspelling die de de komende jaren of de rest van je leven. De Vier van staven is geen kaart van een onbestemde toekomst. Het tweede dat deze kaart op deze positie vertegenwoordigt is een vreugdevol moment dat u nooit zou hebben voorspeld. Voor de meesten van ons doet geluk zich achteraf voor; we herinneren ons goede tijden en gelukkig zijn, ongeacht of we ons op dat moment verveelden of angstig waren of niet. Er zijn maar weinig momenten in het leven dat we echt gelukkig zijn en ons bewust zijn van dat gevoel op het moment dat het gebeurt. De Vier van staven onthult niet precies wat u gelukkig gaat maken, maar het laat u wel weten dat er een verrassing aan zit te komen. Hoe groot is die verrassing? Groot genoeg dat zelfs als je weet dat het eraan komt, deze verrassing je nog steeds zal verrassen!

Kaartcombinaties

Wanneer je Tarot spreiding voor je ligt, voegen de kaarten in de buurt van elkaar op subtiele wijze iets toe aan elkaar en veranderen de betekenis van elkaar. De aanwezigheid van een kaart is niet het einde van zijn bezoek aan uw lezing. Het kan van invloed zijn op de voorspelling die een andere kaart voor u in petto heeft.

De Vier van Wijzen is de kleine echo van twee kaarten in de Grote Arcana van de Tarot: De Keizerin en Temperance. Als De Keizerin aanwezig is, krijgen je blijde gebeurtenis en de daaropvolgende verrassingen een elegante, stijlvolle toon en leiden tot een financiële oplossing. Wanneer Matigheid aanwezig is, leidt uw waardering voor wat u hebt verdiend tot nog betere zelfbeheersing. Lees meer over de connectie die de Four of Wands deelt met de andere kaarten genummerd vier in het Tarot deck.

Wanneer The Lovers kaart aanwezig is in een lezing met de Four of Als de hogepriesteres tarotkaart Vier van Tovertanden in een lezing staat, gaat je man je vragen stellen, vooral als jullie binnenkort naar een bruiloft gaan en hij geïnspireerd raakt. Wanneer De hogepriesteres in een lezing met de Vier van Wijzen staat, kan een man die je leuk vindt getrouwd zijn of moederproblemen hebben die hij probeert te verbergen.

Wanneer de Koning van Wijzen in een lezing met de Vier van Wijzen staat, is je aanstaande verrassing echt verdiend en door je voor te bereiden op de komst ervan kun je er het beste van maken. De Koning van Pentakels geeft aan dat je een fiscale beloning gaat oogsten.

Wanneer de Drie van Zwaarden paart met de Vier van Pentakels, bestaat de kans dat een recent liefdesverdriet eigenlijk binnenkort als een vermomde zegen zal worden gezien.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Suit of Wands