Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De twee van wijzen tarotkaart

voelt u zich de baas? Is je gevoel van eigenwaarde zo grondig dat je zin hebt om een gokje te wagen? Hebt u onlangs een moeilijke taak het hoofd geboden? Hebt u onlangs successen geboekt die uw zelfvertrouwen hebben versterkt? Kunt u opscheppen: "Ik doe het op mijn manier"? Had u ooit gedacht dat u het leuk zou vinden om een leiderschapspositie te bekleden? Het nieuwe niveau van onafhankelijkheid en autoriteit dat je hebt bereikt zal de Twee van Tanden uit het Tarot dek trekken en in je lezing laten vallen. Deze kaart is de bevestiging dat je op een winnende lijn zit die gebaseerd is op een geloof in jezelf en zal doorgaan zolang je oorspronkelijke aanpak problemen blijft oplossen voor jou en de mensen om je heen.

Een man met een opvallende hoed staart in de baai vanaf het bovenste torentje van zijn kasteel. De lucht is grijs, maar het landschap waar hij bovenuit torent is weelderig. In zijn rechterhand houdt hij een wereldbol en in zijn linker een wandelstok, of toverstok, die stevig boven zijn met bloemen versierde wapenschild is bevestigd. Achter hem is nog een staf aan de borstwering bevestigd.

Stokken staan voor creativiteit. Het feit dat deze man er een vasthoudt en een andere staf in reserve heeft, toont aan dat hij reserveplannen heeft die voortkomen uit zijn onafhankelijke visie. Zijn opvallende pet herinnert ons eraan dat hij onbevreesd is als het erom gaat te verschijnen zoals hij wil. De wereldbol in zijn hand is de anomalie in een verder op de Middeleeuwen gebaseerde scène. Hij staat alleen wetende dat de wereld rond is, dat er onontgonnen rijkdommen zijn voorbij de baai in de verte. Hij alleen heeft de vooruitziende blik en zijn staven zijn de manifestatie van wat hij kan bereiken met deze krachtige en unieke visie.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Tarot lezingen zijn verdeeld in gebieden die te maken hebben met uw verleden, uw heden en uw toekomst. Als een kaart in een van deze gebieden terechtkomt, is de betekenis duidelijk en kan deze vaak radicaal anders zijn als deze kaart in een andere positie was verschenen.

De Twee van Wijzen in de positie Verleden is een indicator dat een recente machtsgreep u in de huidige situatie kan hebben gebracht. Misschien hebt u alles gekregen wat u wilde en bent u nu in een toestand van tevredenheid. De Twee van Wijzen geeft aan dat u een manier zag om iets te bereiken en dat u zich vervolgens een weg naar de top hebt gebaand. Natuurlijk gaan niet alle machtsreizen goed en deze kaart zou een herinnering kunnen zijn aan confrontaties in het verleden die u naar een plaats van isolement hebben geleid. Hoe dan ook, deze kaart laat hier zien dat je onafhankelijke streak de basis is van je huidige situatie.

Wanneer deze kaart in de huidige positie is, voel je je op de top van de wereld en de baas. Er is een grote kans dat u onlangs een nieuw niveau van autoriteit hebt gekregen en u omarmt dit als een teken van succes. Op zijn zwakst betekent de Twee van Wijzen hier dat u zich aangemoedigd kunt voelen om uw stem te verheffen in bezwaar maken tegen misstanden die u ziet. Dat is geen zwakte, alles welbeschouwd.

De toekomstige positie is een zwakke positie voor deze kaart. Zeker, je zult de komende maanden of jaren uitgesproken zijn. Maar het isolement over uw non-conformiteit kan opzienbarend zijn. Het uiten van uw mening op een ongepaste manier en op het verkeerde moment zou ertoe kunnen leiden dat u een koninkrijk van één regeert: uzelf. De Twee van staven kan de gelukkige leider van de revolutie zijn die viert dat hij de wereld iets goeds heeft gedaan, maar het kan ook een chagrijnige oude man op de veranda zijn die tegen de kinderen uit de buurt schreeuwt dat ze van zijn gazon af moeten blijven. Wat een verfrissende drang was om de confrontatie aan te gaan om iets op te lossen in het verleden en heden, wordt een liefde voor de confrontatie omwille van zichzelf. Als de Twee van Wijzen in deze positie in uw lezing opduikt, is dat de manier van de Tarot om u eraan te herinneren dat u een aantal hobby's moet nemen om een gevarieerd scala aan activiteiten te hebben om van te genieten.

Kaartcombinaties

Elke Tarot lezing is een spreiding die een paar kaarten uit de stapel bevat. De kaarten hebben interactie met elkaar en de invloed van elke kaart verspreidt zich tijdens de lezing. Ze veranderen de betekenis van andere kaarten door het bepalen van de situaties waarmee u binnenkort te maken krijgt.

De Twee van Wijzen is de onderste echo van De hogepriesteres (kaart #2) en De opgehangen man (kaart #12). De De kracht van de Hoge Priesteres en de afstandelijke individualiteit van de Gehangen Man komen terug in de Twee van Wijzen. Als een van deze kaarten de Twee van Wijzen vergezelt in je lezing, let dan goed op boodschappen over je eigen weg gaan en controle houden.

Deze kaart is nauw verwant aan de kaart die er numeriek op volgt, de Drie van Wijzentand. Die kaart heeft minder een confronterende manier en is meer verbonden met wat de samenleving nodig heeft of wil. De Tweekleurige Toverstok grenst aan non-conformisme als hij aan zijn lot wordt overgelaten. Wanneer deze kaarten in dezelfde lezing verschijnen, bereid je dan voor op succes bij een project en veel lofbetuigingen voor je harde werk.

Death is een gespannen lid van het Tarot deck. Het vertegenwoordigt verandering waar je weinig tot geen controle over hebt. Wanneer het verschijnt met de Twee van Wijzen in een lezing, voorspelt dit een onverwachte promotie waarvan je nooit had kunnen dromen. In het laatste hoofdstuk zul je de oorlog winnen nadat je elke strijd hebt verloren.

Jouw vaardigheden zullen van pas komen en je helpen je macht vast te houden wanneer de Acht van Pentakels in je lezing verschijnt met de Twee van staven. Vaak krijgen we macht, maar verliezen we die omdat we niet in staat zijn om voor de kleine details te zorgen. Niet zo met deze kaartcombinatie.

De Twee van Pentakels combineert goed met de Twee van Toverstaarten, omdat je een interessante manier ontdekt om geld te verdienen met alle aantrekkingskracht en overtuigingskracht die jouw unieke kijk op het leven je heeft opgeleverd.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Vleugelkleur