Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Tarot paard van wijzen

Voel je je creatief? De Tarot heeft een uitdrukking voor uw inspanningen. Er zijn vier kleuren in het Tarot deck. Zwaarden staan voor ideeën en communicatie, het cerebrale vlak. Bekers vertegenwoordigen onze emoties. verschijnen in een lezing om onze bezittingen, financiën en alles wat we ervaren op het materiële vlak aan te duiden. staven, in de meeste tarotdecks voorgesteld als houten wandelstokken, vormen het pak dat gebruik maakt van deze andere drie voorwaarden. staven zijn de creatieve toepassing van wat we in de wereld ervaren om ons leven aangenamer te maken.

Wanneer een kaart uit het pak van staven in uw lezing verschijnt, is de kans aan u om alles samen te voegen en iets speciaals te creëren. staven zijn het deel van de werkelijkheid waar oplossingen uit het niets lijken te komen en als puzzelstukjes in ons leven lijken te passen en ons perfect naar het volgende niveau brengen. Maar Wands onderstrepen de creatieve impuls, de plaats waar onze cognitieve hersenen onze onsterfelijke geest ontmoeten en oplossingen vinden uit de miljoen mogelijkheden die in ons onbewuste liggen opgeslagen.

Sommige mensen maken geweldige schilderijen, anderen beginnen hun eigen bedrijf, en uw toepassing van creativiteit kan gewoon Het koken van een goede maaltijd, het vinden van een mode-stijl die past bij uw "look" of het krijgen van een paar boodschappen gedaan met tijd over. Maar het belangrijkste dat uw Tarot lezing duidelijk maakt, is dat het uw creatieve reactie op de wereld is die zich zal voordoen.

Zwaarden zijn de meest individualistische kleur in de hele Tarot. Zwaarden kunnen je inspireren tot een citaat uit een boek dat indruk op je heeft gemaakt. Emoties kunnen gemakkelijker op een ander worden toegepast dan dat ze naar binnen zijn gericht. De materiële wereld is inherent gescheiden van het "zelf". Maar creativiteit komt van binnenuit. Hoe tastbaar de inspiratie ook is, ze moet door jou gefilterd worden, anders is het niet jouw streven. Wanneer een reading met staven ook kaarten uit het zwaard bevat, zal je creatieve taalgebruik je helpen bij je huidige project of obsessie. Misschien zul je de man die je wilt verleiden of een presentatie op het werk geven die je een loonsverhoging of promotie oplevert. Als er kaarten met Pentakels op staan die je lezing vergezellen met een paar Wands, heb je oplossingen die je geld opleveren en je op een meer comfortabele plek brengen.

Wanneer de kleur Wanneer de Tarot kaart van de staven een rol speelt in een lezing waarin de staven overheerst, vindt u al snel een manier om uw gevoelens te kanaliseren in een expressieve uiting. Wanneer uw Tarot lezing alleen kaarten uit het pak van de Wijzer en de Tarot's Grote Arcana bevat, gaat u samenwerken met een aantal zeer krachtige en invloedrijke mensen en uw bijdragen zijn van cruciaal belang voor het proces.

Elke kaart uit dit pak heeft een diepe betekenis verweven in de ingewikkelde illustraties. De basis van elk van deze betekenissen is echter de bevrijdende sensatie die je doormaakt wanneer je een nieuwe benadering van het leven in je wereld brengt. Elke kaart dient als een gids om precies te onthullen waar deze creativiteit vandaan komt, waarom ze zich manifesteert en hoe ze het best kan worden toegepast.

Elke afzonderlijke stavenkaart beschrijft een specifieke benadering om je creativiteit te ontsluiten en te maximaliseren. Als een van deze kaarten onlangs in een lezing is verschenen, begrijp dan dat er een groot aantal complexe betekenissen in verweven zit. De Wands in deze kaart zijn de basis van die betekenis, maar zijn niet de exclusieve interpretatie van de kaart. Hier volgt wat elke staven in elke kaart betekent:

 • Twee van staven: Deze kaart bevestigt dat u begrijpt hoe de wereld werkt in het vakgebied van uw keuze. Uw deskundigheid en kennis geven u een duidelijk voordeel.
 • Drie: Dit is de kaart van creatieve visie. Als je ziet wat de wereld in de toekomst nodig zal hebben en je gaat aan de slag om dit alles te manifesteren, dan weerspiegelt de Toverdrie je innerlijke zekerheid en bekwaamheid.
 • Vier: De prettige eigenschappen van het aangaan van een goede relatie worden benadrukt. Partnerschappen en andere hechte banden vergen een creatieve inspanning om tot stand te brengen en te onderhouden.
 • Vijf: Spelen is een creatieve goudmijn. Wanneer je midden in een intense strijd en uitdagingen zit die er helemaal niet toe doen, stem je je geest en intuïtie af op het herkennen van patronen die wel degelijk bestaan in de echte wereld van carrière en sociale bezigheden. Als het er echt op aan komt, ben je opeens beter voorbereid dan je ooit had gedacht.
 • Zes: Dit is een kaart die de creatieve overwinning viert. Als je het pad bewandelt dat minder mensen bewandelen, loop je vaak voorop in de overwinningsparade. De creatieve geest draagt in veel gevallen de drang tot triomf in zich. Deze kaart geeft de erkenning van uw grote prestatie aan.
 • Zeven: Uw creatieve visie brengt u vaak in de weinig benijdenswaardige positie om jezelf te moeten verdedigen tegenover mindere mensen.
 • Acht: Wanneer je verstrooid bent en te veel creatieve oplossingen hebt en niet genoeg sterke fundamenten, zoek dan naar deze kaart om te verschijnen in je Tarot lezing.
 • Negen: Wanneer je creativiteit geblokkeerd is, toont deze kaart je de barrières voor je doorbraak - ideeën uit je verleden die niet hebben gewerkt.
 • Tien: Soms moet je gewoon doorgaan met je creatieve visie, hoe zwaar het je ook valt of je onderscheidt van je vrienden en familie.
 • Pagina: Wanneer je een geweldig idee hebt en er helemaal enthousiast over bent, verschijnt deze Pagina. Uw gehechtheid aan dit idee zal nooit zo oprecht zijn.
 • Kacht: Een creatieve drang die als de bliksem komt, wordt aangegeven door de Ridder van staven. Misschien moet u midden in de nacht opstaan om te gaan schilderen, tekenen of een verslag voor uw werk voorbereiden.
 • Koningin: Wanneer uw natuurlijke creatieve aanpak anderen voedt, wanneer u in staat bent om veel mensen mee te nemen op uw visie in hun voordeel, is dit de kaart die in uw Tarotlezing zal verschijnen.
 • Koning: Uw benadering van een situatie maakt u tot een leider. Uw vermogen om problemen op te lossen geeft u meer invloed dan u had kunnen bedenken toen het idee ontstond.

Andere artikelen over tarotkaarten in het pak van Wijzen