Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Drie van wijzen tarotkaart

Een opwindende kaart in elke Tarot Lectuur is de Drie van Wijzen. Deze kaart toont een eenzame man die wegkijkt van de toeschouwer naar een vergezicht. Een helder gele lucht is de belangrijkste achtergrond. Een gouden oceaan toont een paar schepen die terugkeren van verre landen. Er zijn drie staven (ook wel staven genoemd, dit zijn houten schachten die lijken op een wandelstaf) stevig rechtop uit de grond gestoken. Rechts van hem heeft hij zijn hand op één ervan. Twee staan er achter hem. Hij draagt felgekleurde gewaden en een hoofdband om donkerbruin haar.

Alle kaarten die bij een kleur horen zitten in de Kleine Arcana van de Tarot. Ze zijn allemaal genummerd en stammen af van de Grote Arcana kaart die dat nummer draagt. De drie van Wijzen stamt af van De Keizerin, de Grote Arcana kaart met een Romeins cijfer 3 op de kruin. De Toverdrie versterkt het verlangen van de Keizerin naar overvloed. De schepen, hoewel klein, zijn symbolen van naderend succes. De hoge positie van de man op de kaart is een metafoor voor het begrijpen van het grote geheel. De drie van staven is een kaart die betekent dat succes op komst is. Deze kaart spoort je aan om je dromen vol vertrouwen en vastberadenheid te verwezenlijken.

De driekleur is een kaart die bijna altijd de persoon voorstelt die de reading ontvangt. Wanneer deze kaart in uw lezing verschijnt, zal de positie u vertellen wanneer de dingen het meest hoopvol.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

De Drie van Wijzen in de verleden positie van een lezing vertegenwoordigt een situatie waarin u hoop had. De lezing kan aangeven dat dit is veranderd of wordt versterkt, afhankelijk van de kaart of kaarten in de huidige positie. Wanneer de Duizendman verschijnt in een lezing die het heden vertegenwoordigt, geeft dit aan dat u veel optimisme hebt geïnvesteerd in een of andere onderneming of relatie. Of dit een rationeel oordeel is of blind optimisme kan worden vastgesteld. Dit vereist een analyse van de kaarten die de Drie van Wijzen omringen. De beste positie voor de Drie van Wijzen is de Toekomst. Als de kaart hier wordt getrokken, laat dit zien dat de hoop eeuwig zal blijven bestaan met betrekking tot alle zaken waarin u op dit moment bent geïnvesteerd.

Een dieper begrip van de Drie van Wijzen en hoe deze u vertegenwoordigt in uw lezing is beschikbaar door te zien welke andere kaarten in de lezing zijn en waar zij zich bevinden in relatie tot deze kaart.

De kleuren

Er zijn vier kleuren in het Tarotdeck: Pentakels, Bekers, Zwaarden en staven. Elke kleur heeft zijn eigen betekenis. Er zijn duidelijke thema's wanneer een van de kleuren in een lezing verschijnt samen met de Drie van staven.

Een paar Pentakelkaarten die samen met de Drie van staven verschijnen, geeft aan dat een geldsituatie waarschijnlijk hoopvoller zal worden. Positieve liefdesenergie is er in overvloed wanneer de Drie van Wijzen verschijnt in een tarotspreiding waarin veel Bekerkaarten voorkomen. A Een lezing met de Drie van Wijzen en vele andere Wands kaarten vertegenwoordigt een tijd om carrièremogelijkheden aan te grijpen als een manier om hogerop te komen.

Een ding om op je hoede voor te zijn is een heleboel Zwaard kaarten in je lezing als ze in wisselwerking staan met de Drie van Wijzen. De reden hiervoor is dat Zwaarden staan voor ideeën en woorden en dat ze er in wisselwerking met resultaatgerichte Wijzen vaak voor zorgen dat je plannen niet meer dan een hoop gebakken lucht zijn. Zwaarden in een lezing hebben de neiging om de dingen waar je optimistisch over bent als ideeën te laten blijven. Zwaarden vermijden tastbare verwezenlijkingen. Ze kunnen de hoopvolle kaart van de Driezijde inspireren als ze in het verleden worden geplaatst. Als voorgangers zijn Zwaardenkaarten legendarisch in hun kracht om de vonk te zijn van een idee dat kan worden besproken totdat het een plan is dat in actie kan worden gebracht. Als echter een of twee Zwaardkaarten de huidige of toekomstige situaties domineren in uw lezing waarin de Drie van Wijzen voorkomt, kan dit betekenen dat al uw hoop illusies zijn en dat uw plannen voor de toekomst niet echt goed doordacht zijn of op wankele grond staan.

Grote Arcana Combinaties

Als kaarten van de Grote Arcana samen met de Drie van Wijzen in een lezing verschijnen, wordt de Drie van Wijzen onmiddellijk gereduceerd tot een ondersteunende rol in de lezing. Een kaart met een ondersteunende rol vertelt ons over superieure kaarten in het kaartspel. Grote Arcana kaarten zijn superieur aan de Kleine Arcana.

Een Drie van Wijs kan het beste worden gecombineerd met twee Grote Arcana kaarten: De Keizerin en Dood. Deze kaarten zijn respectievelijk genummerd 3 en 13. De Keizerin is een kaart die betekent het verzamelen van alle goede dingen in het leven op één plaats, als één persoon, voor één doel. De Dood is een kaart die een transformerende zuivering betekent van alles wat je in de weg staat om te zijn wie je werkelijk bent. De driekleur maakt het zoeken en verwerven van de keizerin tot een doelgerichte reis. De driekleur zorgt ervoor dat de doodskaart een oversteek naar een beter hoofdstuk in je leven betekent, zonder last van het verleden.

Wanneer het De Kluizenaar of De opgehangen man ondersteunt, is de driekleur groot voor het leveren van praktische oplossingen om je te helpen uit het slop te raken. Wanneer gekoppeld aan Temperance, vindt u die ongrijpbare wilskracht die nodig is om te diëten, nuchter te blijven of te stoppen met een destructieve minnaar aan wie u verslaafd bent.

De Drie van Wijzen in combinatie met The Emperor kaart geeft aan dat een dominante baas of minnaar eigenlijk beter voor u kan zijn dan u aanvankelijk vermoedde. Sommige vrouwen die tarot lezingen krijgen, komen erachter dat mannen die aan de oppervlakte overdreven macho lijken, vaak veel meer toegewijd zijn om je beschermer te zijn dan ze ooit gedacht hadden.

Andere artikelen over tarotkaarten in de Suit of Wands