Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De koning van wijzen tarotkaart

Bent u klaar met de routineuze manieren om dingen te doen? Ben je snel verveeld? Zie je het grote plaatje waarin jij het middelpunt bent van een succesvolle zoektocht? Gaat u voorbij aan de details om verder te kunnen met een project en vult u de ontbrekende informatie later zelf aan? Bent u de laatste tijd enthousiast genoeg om de stemming van de mensen om u heen op te pikken? De Koning van Wijzen is de Tarot kaart die verschijnt wanneer u de stoet leidt naar een nieuw doel. De kaart vertegenwoordigt de opwinding van het zijn van "de ene", maar het kan ook een uit de hand gelopen eenzaamheid vertegenwoordigen. Als je visie een obsessie wordt zonder anderen erbij te betrekken of wordt opgebouwd zonder rekening te houden met de mogelijkheid van tegenslagen en mislukkingen, dan is de Koning van Wijzen een kaart die een isolement onderstreept dat ontstaat doordat je een publiek nodig hebt zonder de mensen te begrijpen die je hun aandacht hebben gegeven.

De koning zit op zijn met stof bedekte troon. Zijn lange cape past bij een luifel die strak tegen de achtergrond van het podium van zijn stoel hangt. Deze gele stof heeft een prominente zwarte leeuw en een kleiner patroon van een hagedis die zijn staart inslikt om een gestileerde cirkel te vormen. Aan de voeten van de koning deelt een kleine hagedis het podium. De gouden kroon van de koning heeft de vorm van kleine vlammetjes. Een hand rust aan zijn zijde; de andere houdt een grote houten wandelstok vast, in de vorm van een boomtak.

Het kleed met leeuwen en hagedissen komt voor op elke Tarotkaart waarop een lid van het hof van staven staat afgebeeld (de Koningin, de Ridder en de Pagina). Het weerspiegelt de koninklijke aard van het hof zoals gesymboliseerd door de leeuw (de koning van de dieren) en de intuïtieve aard van het pak van staven in het symbool van de hagedis. Het deel van onze hersenen dat het verst verwijderd is van taal en verfijning drijft nog steeds ons begrip van de wereld aan. Veel mensen noemen deze diepe kern van menselijk gedrag het "hagedissenbrein". staven symboliseren het volgen van iemands ingevingen om unieke behoeften binnen de menselijke interactie te vervullen.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarotlezing heeft drie gebieden waarin een kaart kan worden geplaatst: uw verleden, uw heden en uw toekomst. Een kaart kan belangrijker zijn voor de lezing afhankelijk van de plaatsing en de betekenis kan ook veranderen.

In de positie in het verleden beschrijft de Koning van Wijzen uw recente doorbraken als het creëren van de basis waarop u staat. Als het naar het verre verleden verwijst, bent u in de kern een creatief individu wiens enige tegenslagen te maken hebben met het niet doorzetten. Het is niet door een gebrek aan talent en verlangen dat uw verleden niet perfect was.

De Koning van Wijzen in de huidige positie geeft aan dat elk project waar u aan werkt een geïnspireerde keuze is en u ver zal brengen. Er is geen betere tijd dan het heden om uw capaciteiten te gebruiken om een complex probleem op te lossen. U kunt veel mensen krijgen om u te helpen, zolang u ze maar geïnspireerd houdt en ervoor zorgen dat het doel van uw project ook voor hen enig voordeel heeft. Uw vermogen om te delegeren is sterk en dit is een indicatie van een nieuw niveau van volwassenheid - u kunt vertrouwen op andere mensen in plaats van te proberen om alles zelf te doen. Dit is een hoog watermerk in uw ontwikkeling op het pad naar succes.

Als uw Tarot lezing de Koning van Tanden in de toekomstige positie heeft, begrijp dan dat alle huidige strijd de moeite waard zal zijn, want u zult spoedig het meesterschap zien van de verschillende elementen van uw leven, aangescherpt door uw talenten in een verenigde werkwijze. Succes ligt op de loer wanneer deze kaart op deze positie ligt. U zult zich nog steeds moeten inspannen, maar uw huidige situatie kan worden gebruikt om steun te krijgen voor wat u probeert te bereiken.

Kaartcombinaties

Uw Tarotlezing ontcijfert de betekenis van de kaarten, hun ligging, hun relatie tot u en hun invloed op elkaar. Elke kaart in uw lezing heeft een invloed op elke kaart die wordt uitgedeeld.

Elke andere hofkaart uit het pak van staven draagt bij aan het succes van de koning. De geeft aan dat uw doelen zullen worden overgenomen door andere mensen. De kaart die in een lezing verschijnt, ziet dat uw creativiteit door de media wordt verspreid. De voegt veel jeugdige energie toe aan elke lezing waar hij bij komt, en met de Koningskaart aanwezig, uw ideeën worden gezien als nieuw en revolutionair; in feite zou je kunnen worden gezien als een bedreiging voor iemand in een gevestigde positie als de Koning van Pentakels of De Keizer kaart ook zou verschijnen.

Wanneer de kaart De minnaars verschijnt in een lezing met de Koning van Wijzen, dan is uw charisma op een hoogtepunt en kunt u een grote vangst verleiden met een dramatisch gemak. De vlammen op de gouden kroon van de koning die op de kaart staat afgebeeld, lijken veel op de vlammende bladeren van de boom in de Hof van Eden die op de Geliefdenkaart staat afgebeeld, wat betekent dat de Koning van Wijzen de kernimpulsen heeft geoogst van wat het betekent om aan het begin van de schepping te staan. Je intuïtieve begrip van de sterke en zwakke punten van je projecten versnelt de ontwikkeling ervan.

De Hogepriesteres kaart is een intens lid van de Tarot, en wanneer ze combineert met de Koning van Wijzen, zoek dan naar een vriend die perfect advies heeft voor je situatie. U zult het waarschijnlijk niet aannemen, waardoor de waarheid in de boodschap van deze vriend des te krachtiger is. De Maan kaart heeft een emotionele energie die de Koning van Wijzen empathie geeft voor zijn medemensen. Uw visie zal sterk worden geholpen als het ding dat je aan het creëren bent ten goede komt aan grote aantallen mensen, zelfs als die voordelen zijn gewoon

De Koning van Wijzen geeft aan dat er genialiteit in uw werk aanwezig is. Als je egomanie kunt doorstaan, zullen de resultaten van je inspanning je in een vorstelijke positie brengen.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Suit of Wands