Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De eight of wands tarot kaart

Lijken de dingen in uw leven sneller te gaan? Is er een gevoel van urgentie in de dagelijkse gang van zaken? Bent u op weg naar een langverwachte oplossing? Staat er een regeling voor de deur in een langlopend geschil? Bent u in de afgelopen week dichter bij uw doel gekomen dan in het afgelopen jaar? Zijn de flirtpogingen van een vriend of collega plotseling meer uitnodigend? De Acht van staven is de kaart die de Tarot geeft wanneer uw opwinding over een positieve wending van gebeurtenissen de tijd comprimeert en elk moment verhoogt met anticipatie.

Weliswaar kunnen sommige versies van deze kaart een minuscuul landschap over de bodem hebben, maar de meerderheid heeft gewoon een onbelemmerde hemelsblauwe achtergrond met acht houten wandelstokken, of staven, die over de kaart zijn uitgespreid. Dit is de zeldzame Tarotkaart waar geen mensen op staan. Er is geen hint dat er iemand op staat.

Worden de staven gegooid? Zijn ze gevallen? Of vliegen ze op een briesje? Het ontbreken van een persoon in een kaart is zeldzaam, maar het ontbreken van zelfs maar de aanwezigheid van iemand is een nog zeldzamere Tarot illustratie. De enige persoon geassocieerd met deze staven is in feite u, de kijker van de kaart. staven zijn het Tarot dek het symbool van creativiteit en je kijkt naar vele creatieve mogelijkheden die allemaal op hun plaats vallen, precies zoals je zou willen. Dit is een krachtig voorteken; gebruik het om uw positie in de wereld te verbeteren.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarot lezing omvat het plaatsen van een aantal Tarot kaarten in specifieke posities die een compleet patroon vormen. Deze posities vertegenwoordigen uw verleden, uw heden en uw toekomst. De plaats waar een kaart terechtkomt, geeft een betekenis die vaak heel anders zou zijn als ze op een andere plaats terechtgekomen was. Sommige kaarten in het kaartspel zijn veel krachtiger op één van deze posities dan op andere.

Wanneer de Acht van Wijs in je lezing op de positie verleden ligt, kun je misschien terugkijken op een tijd waarin alles bijna op magische wijze op de juiste plek terechtkwam zodat je je voordeel kon doen met grote kansen. Als dit het geval was, wil uw lezing dat u de balans opmaakt van hoe goed u erin geslaagd bent om te doen met de kansen die u kreeg. Als u zich in een goede positie bevindt en deze lezing krijgt in een rustige periode in uw leven, dan geeft de Acht van Wijzen in de verleden positie aan dat toen het universum een paar maanden of jaren geleden in uw voordeel werkte, u er mee aan de haal ging. Je ging vooruit en maakte het beste van de toegang die u werd verleend, de gunsten die werden geschonken en de contacten die netwerken geleverd. Als het doel van uw Tarot lezing is omdat de dingen op dit moment niet zo goed gaan, laat de Acht van Wijzen in deze positie u weten dat u misschien niet het beste hebt gemaakt van de kansen in uw recente verleden.

De Acht van Wijzen in de huidige positie is een spannende plek. Kijk om u heen - dit is een gouden kans van een tijd voor u. De dingen gaan jouw kant op. Soms zijn we zo gewend om ons door tegenstellingen en tegenslagen heen te ploeteren, dat het zetten van stappen en het verwezenlijken van doelen angst oproept omdat de vertrouwdheid van mislukking wordt vervangen door een vreemd succes. Krijg je een Tarot lezing omdat alles goed gaat in je leven? uw leven een vreemd gevoel geeft?

In de toekomstige positie in uw lezing, is de Acht van Wijzen een voorbode van kansen. De Tarot wil u verzekeren dat er grote dingen op komst zijn en dat een visie die u hebt over de manier waarop dingen zouden moeten zijn, ook echt zou kunnen gaan gebeuren. Blijf optimistisch en zoek naar tekenen dat de dingen uw kant op draaien. Wanneer je deze actie ziet gebeuren, stuur dan positieve energie naar buiten en laat de versterkte beloningen van het universum naar je terugkeren.

Kaartcombinaties

Elke Tarot lezing is een groepering van kaarten die een individuele betekenis hebben. Maar de lezing combineert deze betekenissen om u de boodschap van de Tarot.

Wanneer de Acht van Tanden is in een lezing met ofwel de Sterkte kaart (#8) of De Maan kaart (#18), uw lezing is bijzonder krachtig als deze Wands kaart is de lagere echo van deze twee. Wanneer een van beide in uw lezing verschijnt, benadrukt het de noodzaak om uw voorgevoelens te volgen op het verschijnen van toevallige kansen.

Wanneer een andere kaart met het getal acht erin verschijnt in een lezing met deze kaart, geeft de Tarot aan dat u de zaken op een dramatische manier afrondt. Wanneer de Acht van Bekers met deze kaart in je lezing voorkomt, is je liefdesleven bezig een cyclus af te sluiten en een andere te beginnen. Het is misschien niet gemakkelijk, maar de grote verandering is voorbestemd en zal binnenkort zijn hoogtepunt bereiken. Een affaire kan voorbij zijn. Een verloving kan een huwelijk worden.

Wanneer de Acht van Pentakels in een lezing met de Acht van staven, bent u absoluut op het juiste pad en het enige wat u tegenhoudt van succes zouden de mensen in uw leven kunnen zijn die u niet met rust willen laten om uw eigen ingevingen te volgen. De koppeling Acht van Zwaarden met deze kaart betekent dat je je eigen ergste vijand bent als het gaat om het tegenhouden van het nemen van de leiding over je eigen lot. Stop met anderen de schuld te geven en ontketen je innerlijke kracht.

Wanneer Het Rad van Fortuin zich in een lezing met de Acht van Wijzen bevindt, wordt de kans dat je een recente overwinning zou kunnen verliezen een duidelijke mogelijkheid. Ben je bereid om op te staan en te vechten voor wat rechtmatig van jou is?

Als je lezing met de Acht van Tanden ook De Chariotkaart bevat, zul je opgewonden zijn om te ontdekken dat een droom werkelijkheid wordt. Misschien heb je gefantaseerd over een bepaalde persoon als je mogelijke zielsverwant en zul je plotseling ontdekken dat je in zijn of haar ogen ook op een voetstuk stond.

Tot slot stuurt de Tarot je de Acht van Wijzen als het tijd is om het universum je creatieve vermogens in de lucht te laten gooien en ze te volgen naar waar ze ook mogen landen, waarbij je het meeste haalt uit de energie die ze tijdens de vlucht verzamelen.

Andere artikelen over tarotkaarten in de kleur van de Boog