Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De acht bekers tarotkaart

Wanneer je het eindelijk zat bent en je wendt je tot een Tarot lezing om je de weg te wijzen, dan zegt de Acht van Bekers dat het gewoon tijd is om te vertrekken. Wanneer een relatie steeds gewelddadiger wordt, wanneer een vriend steeds respectlozer wordt, wanneer een ouder niet kan accepteren dat je nu een volwassene bent die onafhankelijke beslissingen moet nemen, dan geeft de Acht van Bekers aan dat het tijd is om te gaan. Wanneer uw zelfobsessie een partner van u vervreemdt en u niet kunt begrijpen waarom deze persoon inpakt en verder gaat, kan de Acht van Bekers in zijn of haar Tarot lezing zijn verschenen, en het kan in de uwe zijn geland.

Een roodgeklede reiziger vertrekt onder een sombere hemel met een maansikkel en een droevig gezicht schijf op. Het landschap is rotsachtig en lijkt een inham te zijn naar een enorme zee of oceaan achter de bergachtige rotsen voor ons. Op de voorgrond staan acht bekers. Er is een rij van vijf en boven op deze rij staan er nog drie.

De bekers op deze kaart lijken op een richel in een vensterbank te staan, wat aangeeft dat een binnenruimte wordt verlaten door een buitenruimte. Het gat in de bovenste rij van Bekers betekent verloren liefde, omdat Bekers de Tarotkleur van emotie is. De persoon die loopt laat zijn of haar gezicht niet zien, wat aangeeft dat er geen weg terug is en misschien een minachting voor de situatie die deze persoon ertoe bracht te vertrekken. De wandelstok geeft aan dat het een lange reis zal worden. De schijf met het droevige gezicht wordt verondersteld het donkere deel van de sikkel te zijn maan. Hij is alleen verlicht om de vermoeidheid te illustreren die deze kaart illustreert. Een maansikkel is een signaal van een nieuw begin. Wanneer het donkere gezicht van de maan helder lijkt in vergelijking met je eigen emotionele droefheid, is het tijd om van richting te veranderen en verder te gaan in het leven. Het landschap suggereert dat het niet gemakkelijk voor je zal zijn om verder te gaan, maar het feit dat je op zo'n ruw terrein probeert te navigeren geeft alleen maar aan wat voor een verschrikkelijke plaats je hebt ingenomen om je die kant op te sturen.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Wanneer je Tarot lezing arriveert, worden de kaarten geschud en sommige worden open in verschillende secties gelegd. Deze secties vertegenwoordigen uw verleden, uw heden en uw toekomst. Wanneer de Acht van Bekers in de verleden positie in je Tarot lezing ligt, heb je misschien een triest verhaal te vertellen uit je kindertijd dat je gevormd heeft. De energie van deze kaart in deze positie wijst op ontsnappen en door dingen in de steek te laten in plaats van ermee om te gaan. Als dit op dit moment een patroon in je leven is, kijk dan eens terug naar wat er in je jeugd is gebeurd waardoor je misschien vermijding bent gaan gebruiken als een coping-mechanisme.

De Acht van Bekers is op zijn krachtigst in de huidige positie. Deze kaart onthult de fundamentele uitzichtloosheid van een huidige relatie, baan of andere stressvolle situatie. Als je hebt overwogen om verder te gaan, zullen deze kaart en zijn boodschap niet als een verrassing komen als hij in de huidige positie van je Tarot lezing verschijnt. De kracht van deze kaart ligt in de persoon zelf. de situatie hebt verlaten - dit is een motivatie voor u om een radicale verandering in uw huidige situatie aan te brengen. Als het leven prima en dandy is en u zich niet kunt voorstellen dat dingen veranderen, is de Acht van Bekers een kaart die erop aandringt dat u om u heen kijkt naar degenen die dicht bij u staan en u confronteert met de gedachte dat deze mensen misschien helemaal niet zo gelukkig zijn met de manier waarop de dingen nu gaan. De Acht van Bekers kan u wakker schudden uit een staat van vergeetachtigheid. In dat opzicht kan dit een kaart van empathie zijn.

In de toekomstige positie is de Acht van Bekers een signaal dat u misschien op weg bent om uitgeput te raken, leeggezogen te worden en anderszins zonder energie te komen zitten. Soms zal een Tarot lezing veel gelukkige momenten in het verleden en de huidige situatie en wanneer deze kaart opduikt in de toekomst, wordt aangenomen dat het een voorteken van slecht nieuws in het verschiet. Integendeel, de kracht van het ontvangen van de Tarot lezing is om u van tevoren te laten weten dat sommige dingen die nu geweldig lijken misschien een kant hebben die zich nog aan u moet openbaren. Stel dat je van tevoren wist dat een huidige relatie codependent patronen zou kunnen ontwikkelen waardoor zijn terloopse verzoeken regelmatig geplande eisen aan jou worden. Met deze waarschuwing zou u in staat kunnen zijn om uw aandeel in dit patroon te herkennen terwijl het nog in de kinderschoenen staat en stappen te ondernemen om het te stoppen en tegelijkertijd de relatie in stand te houden. In dat opzicht is de Acht van Bekers in de toekomstige positie misschien beter nieuws dan kaarten van vreugde en pleziertjes die je geen pauze geven om gedisciplineerd te zijn.

Kaart Combinaties

Geen enkele Tarotkaart in een lezing is een eiland. De kaarten beïnvloeden elkaar allemaal. Er is een harmonie, vooral met kaarten die naast elkaar liggen.

Wanneer er veel andere Tarotkaarten uit het pak van Bekers in de buurt zijn, worden liefde en andere emoties gemanipuleerd. Dit kan snel oud worden. Als de Zwaardkleur prominent aanwezig is in een lezing met de Bekers Acht, is er een verbaal dominante autoriteitsfiguur die de vreugde uit je leven haalt. Vermijden is zo logisch.

Als het pak van Pentakels prominent aanwezig is in een lezing met de Acht van Bekers, brengt het verlies of de afwezigheid van geld een relatie tot een einde. Misschien heeft u een partner met schulden of veroorzaakt uw eigen bestedingspatroon problemen in uw leven die uw intermenselijke relaties beginnen te beïnvloeden. Het pak van Wijzen betekent inspiratie en creativiteit. Wanneer de Acht van Bekers in een lezing voorkomt met veel kaarten uit deze kleur, kan het zijn dat u zich moet afzonderen van mensen om een meesterwerk te creëren, of uw huis moet verlaten om geaccepteerd te worden als kunstenaar. Veel mensen die hun eigen bedrijf beginnen, moeten een comfortabele baan achterlaten en een groot risico nemen om voor zichzelf te beginnen.

Welke beloningen en avonturen staan je te wachten als je voorbij die sombere maansikkel gaat?

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Schoppenvaas