Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De ridder van bekers tarotkaart

Wanneer u geïnspireerd bent maar niet productief, wanneer u de smaak van champagne heeft maar een wijnkoeler budget, wanneer een gladde pratende persoon in uw leven grote plannen heeft maar geen middelen ... in al deze gevallen en meer, zoek dan naar de Ridder van Bekers om te verschijnen in uw Tarot lezing om dit fenomeen te beschrijven.

Onder een heldere, blauwe hemel, is een man te paard afgebeeld. Hij draagt een harnas. Het masker van zijn zilveren helm is opgeheven. Het wapen van Mercurius is op de helm afgebeeld, evenals de schoenen van de ruiter, die nog in de stijgbeugels staan. Het harnas is versierd met een vissenmotief. Het witte paard is in ruste en kijkt neer op een beekje dat het nog moet oversteken. De man zit rechtop en houdt een grote gouden kelk in zijn rechterhand. Het landschap van de kaart is subtiel, enkele beboste heuvels en kliffen bevinden zich aan de overzijde van de rivier. De grond waarop het paard van deze ridder hem al heeft meegenomen is dor, bijna een woestijn.

Ridders vertegenwoordigen dingen die met grote snelheid arriveren, en zijn vaak analoog aan verandering. Ridders behoren tot de Tarot set die bekend staat als Hofkaarten in het Tarot deck. Hofkaarten bestaan uit Koningen, Koninginnen, Ridders en Pagina's. Hofkaarten kunnen u vertegenwoordigen, de persoon die de Tarot lezing ontvangt, of iemand in uw leven vertegenwoordigen. Wanneer een Ridder in een lezing verschijnt, is het vaak representatief voor de "Nieuwe Jij" of onderstreept het het belang en de impact van een persoon met wie je recent gefascineerd bent geraakt. Het witte paard bereden door de Ridder van Bekers is onbesmet door alle ervaringen. Dit is uw idealisering van een nieuwe ervaring of een nieuwe persoon in uw leven. Bekers zijn het pak van de emotie. De Ridder van Bekers onderstreept de intensiteit van een nieuwe passie of een nieuw hartstochtelijk

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarotlezing heeft kaarten die zijn neergelegd in posities die het verleden, heden en de toekomst vertegenwoordigen. Zie ze als basis, huidige situatie en verwachte oplossing. Wanneer de Ridder van Bekers in de verleden positie verschijnt, kun je terugkijken op een intense verandering die je hebt ondergaan als de basis van waar je nu bent. Dit vertegenwoordigt vaak een minnaar die u van uw voeten veegde en vervolgens net op tijd vertrok om uw hart te breken, of het illustreert een tijd in uw leven waarin de chaos van de dingen u te gevoelig maakte om daadwerkelijk met iemand een relatie aan te gaan; misschien kunt u er nu op terugkijken en u realiseren dat u misschien wel een paar goede vangsten hebt weggejaagd.

Wanneer de Ridder van Bekers in de huidige positie verschijnt, overweeg dan alle mogelijke passies waarmee u momenteel jongleert. Trekt een van deze passies u ergens naartoe? Is een nieuwe liefde lang op romantiek en kort op het betalen voor de bloemen, wijn en kaarsen? Er zijn veel scenario's mogelijk, maar het is meestal vrij eenvoudig om te zien wat of wie de Ridder van Bekers in uw leven is wanneer deze beschrijvingen zich voordoen.

In de toekomstige positie geeft deze kaart een komende passie aan. U kunt een nieuwe hobby vinden die uw hele leven in beslag neemt. Een obsessie voor een nieuwe partner kan de passie in een oogwenk veranderen in een gevaarlijke verslaving. De Ridder van Bekers in de toekomstige positie is een vertrapper van logica en planning; het is een komende vlaag van pure emotionele extase en de nasleep van het verliezen van dat perfecte genot. Voorwaarschuwing is voorkennis en je hebt misschien een kleine voorsprong bij het scheiden van een oplichter die met je naar bed wil en een ware minnaar voor de eeuwigheid.

Kaartencombinaties

Wanneer twee Hof Kaarten verschijnen in een lezing samen, een is zeer zeker u en de andere is een andere prominente persoon in je leven. Het is vaak moeilijk om aan uw Tarot lezer te bekennen dat u, in feite, de kracht in uw leven bent die een bepaalde kaart verpersoonlijkt. Wanneer twee Hofkaarten in dezelfde lezing verschijnen, is het gemakkelijker voor u om uw Tarot lezer te helpen beoordelen wie wie is, waardoor een duidelijkere, meer accurate lezing wordt vergemakkelijkt.

Wanneer de Ridder van Bekers in een lezing verschijnt met veel andere kaarten uit het pak van Bekers, houdt het gebrek aan logica en structuur een gunstige oplossing tegen. Wanneer deze Ridder-kaart voorkomt in een lezing die wordt gedomineerd door staven, wordt alles opgeslokt door uw passie voor een creatieve bezigheid of hobby. Pentakels in cijfers in een lezing waarin de Ridder van Bekers voorkomt, onthult dat je je gelukzaligheid volgt en dat het geld wel zal volgen.

Hofkaarten gaan bijzonder goed samen met Azen. Een Aas van welke kleur dan ook in een reading met de Ridder van Bekers voegt een positieve draai toe aan de grensverleggende golf van passie die deze kaart aangeeft.

Wanneer de Ridder van Wijzen wordt gekoppeld aan een vrouwelijke kaart uit de Grote Arcana (De hogepriesteres, De keizerin, Kracht, Temperance, The Star en The World), is er een duidelijke personificatie in de Ridder als een man in relatie tot de Grote Arcana kaart. Als u een vrouw bent die de Tarot lezing ontvangt, vertegenwoordigt de Ridder van Bekers een man in uw leven. Als u een man bent, is de vrouwelijke kaart die wordt getrokken De Ridder van Bekers combineert heel goed met De Chariot en geeft aan dat een soepele overgang al in de maak is. Met de kaart Ridder van Bekers, De Toren, onderstreept de tarot alleen maar hoe drastisch en ingrijpend de verandering die je doormaakt zal worden.

De tarotkaart Voordeel is een kaart om serieus te nemen wanneer deze verschijnt in een lezing met de Ridder van Bekers. Er is zo'n zekerheid van resolutie en absolute finaliteit aan de Oordeel kaart die in combinatie met zo'n gepassioneerde, elektrische en emotionele kaart als de Ridder van Bekers, de uitkomst van een lezing waarbij deze twee is iets levensveranderende van het permanente type: zwangerschap is slechts een van die ernstige uitkomsten.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Schoppenvaas