Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De negen bekers tarotkaart

Wanneer je je een Tarot lezing voorstelt, zelfs als je nog nooit in je leven een spel kaarten hebt gezien, hoop je dat er een kaart tevoorschijn komt die bevestigt dat je alles zult krijgen wat je wenst. Elke Tarot lezing begint met de wens dat uw helderziende de Negen van Bekers tevoorschijn haalt.

Een weldoorvoede man zit op een bankje met zijn armen over elkaar. Hij draagt een chique rode hoed met een bijpassende rode veer erin. Achter hem staat een ronde tafel die van boven tot onder bedekt is met een blauw kleed. Hierdoor valt het witte gewaad van de man des te meer op. Op deze tafel staan 9 bekers. De man zit met zijn tafel met bekers in een onopgesmukte goudkleurige kamer met een gouden vloer.

De man heeft zo'n zelfvoldane blik op zijn gezicht. Hij is ook groot, tevreden en goed doorvoed, misschien zelfs een beetje verwaand na een bevredigende ervaring waar hij duidelijk naar verlangd had. Hij krijgt precies wat hij wil. De bekers zijn van hem en leeg; hij heeft genoten van hun inhoud en heeft ze geschikt als trofeeën. Wanneer u precies krijgt wat u wenst, zult ook u die tevreden blik en die rij trofeeën hebben. Zal je alleen van je voldoening genieten zoals onze vriend met de mooie hoed? Zult u op een troon zitten of slechts op een functionele houten bank?

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomst

De Negen van Bekers draagt een grote kracht in zich om uw wensen in vervulling te laten gaan, en daarom wilt u misschien dat deze kaart in de toekomstpositie blijft hangen. Je zou misschien "krediet" willen hebben bij de krachten van de Tarot voor het geval je een wens in vervulling wilt laten gaan op een bepaald punt in de toekomst. Wanneer deze kaart in de verleden positie verschijnt, kunt u terugkijken naar toen u kreeg wat u wilde met het perspectief dat komt met verder te zijn gegaan en geëvolueerd. Met de leeftijd komt wijsheid en met het verstrijken van de tijd kunnen we zien dat de dingen die we echt wilden niet waren wat we hadden moeten krijgen. Vrouwen die een man "krijgen" door een kind met hem te krijgen zien deze kaart in lezingen later in hun leven. Zij hebben gekregen wat zij wensten en zien nu de Negen Bekers als een werkelijk holle overwinning. De verleidingen van deze kaart in de tegenwoordige positie zijn vaak overweldigend. Is er een man waar je naar hunkert? Is er een collega waarvan je zou willen dat hij ontslagen werd? Is er een baan in het vooruitzicht die de best denkbare carrièrestap zou zijn? Wees voorzichtig met wat je wenst, je kan het krijgen. Die man kan een eikel zijn. Je collega kan vervangen worden door een nog vreselijker persoon. Die baan zou geweldig kunnen zijn, maar het bedrijf zou kunnen sluiten op een moment dat verschrikkelijk is voor uw financiën. Ook al vertegenwoordigt het bekerkoppel emoties, toch is de Bekers Negen een kaart die je aanzet tot nadenken in plaats van verlangen.

Kaartcombinaties

De Bekers Negen mengt zich slecht met andere kaarten van het bekerkoppel. Deze kaart heeft precisie en denkwerk nodig en Bekers zijn te emotioneel. De kans om iets te hebben wat je echt wilt, verblindt je voor de praktische realiteit. Dit is wensen om de liefde te bedrijven met je leuke professor en erachter te komen dat je een van de weinige meisjes in je klas was waarmee hij naar bed ging. Te veel Bekers kaarten in een lezing met de Negen van Bekers aanwezig en je bent waarschijnlijk een valse passie te volgen in de richting van vergetelheid. De Negen van Bekers omringd door veel kaarten uit het pak van Zwaarden is een zegen. Zwaarden zijn cerebraal en actief. Zwaarden zorgen voor praktische en weloverwogen actie. In een lezing als deze zou je kunnen wensen dat je college een vriend levert die ook als studiepartner fungeert.

Wanneer de Negen van Bekers in een lezing verschijnt en er zijn veel kaarten uit het pak Pentakels, kijk dan of er een financiële wens in vervulling gaat. Als Zwaarden en Pentakels in gelijke aantallen verschijnen, zullen uw financiële beslissingen en investeringen bijzonder goed uitpakken! Als u in zaken voor jezelf of zijn in de beeldende kunst, moet u genieten van het zien van uw Tarot Reader trekken de Negen van Cups onder een lezing met veel kaarten uit het pak van Wands. Dit is het pak dat creativiteit regeert en als je hebt verlangd naar die creatieve doorbraak of de grote kans voor uw schilderijen te zien in een galerie of uw band om te spelen in een mooiere zaal, zorg ervoor om na te denken over uw creatieve carrière als de Negen van Bekers verschijnt en verleent u een wens.

Alle Tarot kaarten in een kleur met het nummer 9 zijn lagere echo's van de Grote Arcana's kaarten genummerd 9 en 19. De heremiet is kaart #9. Dit is de kaart van de eenzaamheid. Het wordt weerspiegeld door de man op de bank in de Negen van Bekers die alleen is. Soms betekent krijgen wat je wilt, dat je onderweg veel mensen van je vervreemdt. De zon is tarotkaart #19. Dit is de kaart van glorieuze vervulling. De bekers op de tafel symboliseren het bereiken van wat gewenst was, een lagere echo van de krachtige Zon kaart en de prestatie die het symboliseert.

Wanneer de Negen van Bekers verschijnt in een lezing met Dood, zult u waarschijnlijk een goede overplaatsing krijgen op uw werkplek of verhuizen naar een betere thuissituatie. In combinatie met De duivelskaart geeft de Negen van Bekers u meer feest dan u ooit hebt gehad, maar er wacht u een grotere kater dan u aankunt.

Omdat de Negen van Bekers uw wensen vervult, is de Temperance kaart misschien wel de beste metgezel bij een lezing. Dit is de kaart van het afzien van plezier voor een groter gevoel van doel. Om de mogelijkheid te hebben dat het universum je een snelle route geeft naar de dingen die je het liefste wilt en om ook de meest gedisciplineerde en eerbiedige kaart in het hele Tarot deck te ontvangen is een zegen van wijsheid die bijna elke andere mogelijke Tarot lezing te boven gaat.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Schalen van Bekers