Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De tien bekers tarotkaart

Is het gezinsleven de laatste tijd een bron van vreugde geweest? Laat de vredigheid van het leven je toe te worden wat je wil zijn? Heeft iemand u onlangs gelukkiger gemaakt dan u had verwacht? Kijk voor de Tien van Bekers om uw goede gevoelens te valideren wanneer het verschijnt in uw Tarot lezing. Er zijn maar weinig kaarten in de Tarot die zoveel vreugde schenken als deze verzameling gouden kelken.

Een man en een vrouw kijken van ons weg, in de verte. Ze houden elkaar vast bij de taille, maar steken elk een arm uit om de toekomst te verwelkomen. Voor hen ligt een schilderachtig landschap met een charmant huis tussen de groene struiken en bomen onder een perfect blauwe hemel. Aan de zijkant zijn twee kinderen, handen ineen geklemd, aan het dansen. Boven dit tafereel is een regenboog die zich over de hemel buigt.

Geen enkele kaart in het Tarot deck lijkt zo op een illustratie voor de zin "en zij leefden nog lang en gelukkig" als de Tien van Bekers. Merk op dat de afgebeelde mensen op deze kaart niet gekleed zijn in stijlvolle of chique kleding. Bekers zijn de Tarot kleur van emoties. Het uiterlijk en de status van deze mensen hebben geen relatie met hun emotionele gemoedstoestand. Deze kaart herhaalt de waarheid dat geluk van binnenuit komt. Als er een sombere kant aan deze kaart zit, dan zou het kunnen zijn dat regenbogen meer illusie zijn dan werkelijkheid en dat geluk een vluchtige ervaring is in elk mensenleven.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

De Tarotlezing is verdeeld in secties die uw verleden, uw heden en uw toekomst vertegenwoordigen. De kaarten die op een bepaalde plaats liggen vertellen een verhaal over die specifieke tijdsperiode van je leven en bekijken dingen als fundamenteel als ze in het verleden liggen, actief als ze in het heden liggen en mogelijk als ze in de toekomst liggen.

De Tien van Bekers op de plaats van het verleden is eigenlijk de sterkste aanwezigheid van de kaart in een Tarotlezing. Deze kaart die geluk vertegenwoordigt, functioneert het best met die vertegenwoordiging als een herinnering. Het herinneren van gelukkige tijden is eigenlijk duidelijker dan het ervaren van geluk in het moment of het vinden van vervulling in de wens om gelukkig te zijn in de toekomst. Deze kaart in deze positie vertegenwoordigt een krachtige basis van vertrouwen in de wereld en een geloof dat de dingen goed zullen komen. Je bent sterk vanwege positieve waarden die je al vroeg in je leven hebt meegekregen.

In de huidige positie vertegenwoordigt deze kaart een recente doorbraak. Misschien bent u verliefd op het moment van de lezing of wordt u verliefd op iemand. Deze kaart draagt emotionele impact, dus er is een aantal prachtige sentiment doordringen van uw leven en uw wereld op dit moment. De Tarot lezing bevestigt dat je moet genieten van jezelf grondig.

De toekomstige positie geeft aan dat uw emotionele tevredenheid komt. De Tien van Bekers is een kaart die het natuurlijke hoogtepunt is van de hele tarotkleur Bekers en dus functioneert deze goed in de toekomstige positie als een herinnering dat uw doelen in het leven de moeite waard zijn om na te streven, ongeacht de huidige strijd kan leveren.

Kaartencombinaties

Elke Tarotlezing omvat een paar kaarten en de mengeling van hun betekenissen vormt samen één lezing. De kaarten zijn niet van elkaar gescheiden. Ze hebben elk invloed in de lezing die de betekenis van de kaarten in de buurt verandert.

Wanneer een andere kaart uit het bekerspel in een lezing met de Tien van Bekers verschijnt, wordt het emotionele sentiment versterkt. Wanneer gekoppeld aan de Tien kaart, geeft de Zeven van Bekers uw geluk een "dromen komen uit" gevoel, terwijl de Zes van Bekers een kinderlijke verwondering over uw nieuwe wereld oplevert.

Net als alle andere kaarten uit de Kleine Arcana van de Tarot, is de Tien van Bekers een lagere echo van drie kaarten in de Grote Arcana: Het Rad van Fortuin (kaart #10), Vonnis (kaart # 20), en De Dwaas (kaart #0). De Tien van Bekers weerspiegelt de levering van het Rad van Fortuin van iemands uiteindelijke beloning, het echo's de absoluutheid van de kaart Oordeel en het heeft de onmiskenbare joie de vivre van De Dwaas kaart. Elk van deze kaarten die verschijnen in een lezing met de Tien van Bekers onderstreept het belang van wat uw Tarot lezer op het punt staat u te vertellen. Al deze elementen zijn aanwezig in de Tien van Bekers, of een van deze andere kaarten nu wel of niet in uw lezing verschijnt.

Wanneer gecombineerd met een van de andere Kleine Arcana kaarten Genummerd 10, de Tien van Bekers dient als een kaart van emotionele hoop, ongeacht hoe moeilijk de situatie. De Tien van Zwaarden spreekt over finaliteit en het beëindigen van een hoofdstuk van iemands leven op een zure noot. Wanneer gekoppeld aan de Tien van Bekers, het geluk mogelijk in het volgende hoofdstuk is duidelijk. De Tien van Pentakels is een kaart van extreme tevredenheid op het materiële vlak, maar niet op het emotionele, dus deze twee verschijnen in een lezing samen geeft een volledige tevredenheid van emotionele en materiële tevredenheid. De Tien van Tanden is een kaart van overbelast zijn. Wanneer het verschijnt met de Tien van Cups in uw lezing kan het erop wijzen dat je hebt verspreid jezelf te dun of zijn verantwoordelijk voor het geluk van zo veel andere mensen dat je niet echt genieten van het moment.

Wanneer de Tien van Cups verschijnt in een lezing met de Drie van Pentakels u bouwt aan de fundamenten van een diepe relatie die een leven lang zal duren. Veel tarotlezers zien de Tien van Bekers verschijnen in een lezing in combinatie met De wagen wanneer ze lezingen geven voor atleten, en dat dit duidt op een grote overwinning die op handen is. Wanneer De heremiet kaart wordt gekoppeld aan de Tien van Bekers in uw lezing, is er een gedempte viering omdat uw emotionele triomf moeilijk te delen is met de mensen om u heen. Als je een schrijver of een kunstenaar bent zou dit kunnen wijzen op het moment waarop je je realiseert dat je "je meesterwerk hebt gemaakt" ... maar het is natuurlijk niet het moment waarop je het hebt verkocht.

Andere artikelen over Tarot Kaarten in de Schoppen Suit