Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De drie bekers tarotkaart

Ben je enthousiast over je vriendschappen? Ontvangt een groep je met open armen? Zijn er nieuwe levenslessen die u veel inzicht geven en waarbij samenwerking een rol speelt? Kom je vooruit met de hulp van enkele bekenden die "op de hoogte" zijn? Een Tarot lezing met de Drie Bekers is een lezing die uw vreugde weerspiegelt bij het vinden van de juiste groep vrienden in het leven.

Drie in gewaden geklede vrouwen roosteren hun gouden bekers hoog in de lucht. De middelste is van ons afgewend, haar gezicht is verborgen, maar de andere twee glimlachen. Ze hebben bloemen in hun haar en staan op vruchtbare grond waar overal gebladerte en vegetatie groeit. Achter hen is een wolkenloze, vredige blauwe hemel. We kunnen naar hun schoenen kijken en zien dat ze bijna dansen in deze cirkel. Er zijn maar weinig voorstellingen van vreugde zo beknopt als de Bekersdrie.

Het is belangrijk op te merken dat deze drie vrouwen gelukkig zijn omdat ze met elkaar zijn. Er is hier een volledige gelijkheid geïllustreerd, er is geen dominant karakter, wat het gebruikelijke geval is in veel Tarotkaart afbeeldingen. Het pak van Bekers vertegenwoordigt liefde en emoties. De Bekers zijn hier vrij hoog opgetrokken en het feit dat ze boven de hoofden van elk van deze drie feestvierders zijn opgetrokken zou een kleine waarschuwing kunnen zijn. Emoties winnen het vaak van ons en we onderwerpen ons eraan, zelfs als kunnen we logischerwijs vaststellen dat de emotionele keuze misschien niet de beste is. Vaak worden we verzwakt wanneer emoties in het spel komen; wanneer gevoelens een hogere positie krijgen dan het gezonde verstand van ons hoofd. De vreugde om bij een groep te horen of een band te krijgen met vrienden is zo intens dat we ons gedachteloos conformeren om onze status in die kliek te behouden. Te midden van de vreugde van de viering in de Drie van Bekers, kan een gebrek aan gedachte en planning aanwezig zijn ondanks zo'n goede tijd die door iedereen wordt gehad.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarot lezing is verdeeld in drie secties. De kaarten worden verdeeld in uw verleden positie, uw huidige positie en uw toekomstige positie. Als de Bekers Drie in het verleden ligt, kunt u met liefde terugkijken op een mooie tijd in uw leven, toen u zich veilig voelde en deel uitmaakte van een groep vrienden die op reis gingen. Als u op dit moment depressief bent, kunt u misschien het feit dat u dit soort vreugde eerder heeft ervaren gebruiken om te begrijpen dat het weer terug kan komen in uw leven. Als het u op dit moment goed gaat, is de kans groot dat de Drie Bekers in de verleden positie de basis is van uw huidige comfort. Het kan een gelukzalige kindertijd illustreren of uw opgetogenheid onderstrepen over een succesvolle periode in een studentenclub in uw studententijd. Als de Drie van Bekers in het heden verschijnt in uw Tarot lezing, loopt u met een goede menigte, en alle stress in uw leven zal waarschijnlijk verdwijnen wanneer u tijd doorbrengt met uw goede vrienden. Een nieuwe club, kerk of andere sociale organisatie zou je leven kunnen domineren en je het gevoel geven dat je eindelijk een plek hebt om bij te horen. Wanneer de Drie van Bekers in de toekomstige positie in uw Tarot lezing staat, komen er goede tijden op u af. Als je voorbij eventuele vertrouwensproblemen kunt komen, zijn er mensen die echt warm voor je zullen lopen en je in hun manier van leven zullen opnemen.

Kaartencombinaties

Jouw Tarotlezing is geen set kaarten die op zichzelf dingen betekenen. De kaarten in de buurt van elkaar in een lezing combineren om meer complexe visies op uw leven en uw potentieel te illustreren. De kaarten rond de Drie van Bekers laten u weten wat voor soort vriendschappen de kaart illustreert en of ze zo diep en vreugdevol mogelijk zullen zijn.

Wanneer kaarten van andere kleuren die ook genummerd zijn als Drie naast de Drie van Bekers verschijnen, gaat uw lezing zeker over groepen en vriendschappen. De Drie van Pentakels geeft aan schoonfamilie of andere familie zal zwaaien over je leven. De Drie van Zwaarden bevestigt dat een tragische gebeurtenis u zal verenigen met sommige mensen met wie een sterke band kan ontstaan. De Drie der Tanden geeft aan dat er een goed zakelijk of creatief klimaat op komst is en dat een paar andere mensen met wie je samenwerkt zullen helpen om een project goed te krijgen en winstgevend te maken.

Deze Kleine Arcana kaarten zijn allemaal lagere echo's van de Grote Arcana kaarten die het getal Drie met zich meedragen: De Keizerin (Tarotkaart #3) en Dood (Tarotkaart #13). De Keizerin vertegenwoordigt het aspect van zelfontplooiing dat de Drie van Bekers in groepen vindt. Ondertussen vertegenwoordigt de Dood de kracht van transformatie om iemands bestaan volledig te veranderen. De Drie van Bekers weerspiegelt dit in de extase van de drie vrouwen in vreugdevolle overgave, getransformeerd ondanks alle eisen van de echte wereld.

Wanneer er veel Bekerkaarten in je lezing de Drie van Bekers vergezellen, zal de emotionele band die je met je nieuwe vrienden maakt dieper en bevredigender zijn, hoewel je ook meer het risico loopt om je ware zelf te onthullen. Wanneer een lezing met de Drie van Bekers ook veel kaarten onthuld uit het pak van Zwaarden heeft, begint de kwestie van betrokkenheid en het volgen van een strikte filosofie vorm te krijgen. Zijn uw nieuwe vrienden volgelingen van een bepaalde goeroe wiens leiding hen beter heeft gemaakt en gelukkigere mensen? Pas op dat je geen blinde gehoorzaamheid geeft in ruil voor vriendschap en acceptatie.

Wanneer het pak van Wijzen prominent aanwezig is in een lezing met deze kaart, kijk dan of je creatieve inspiratie kunt vinden bij de mensen om je heen. Dit is een kaartcombinatie die men zou kunnen zien bij het starten van een cursus in kunst of business. De Drie van Bekers is in een verraderlijke Tarot lezing wanneer er veel kaarten uit het pak van Pentakels aanwezig zijn. Pentakels vertegenwoordigen de materiële werkelijkheid en creëren een veelheid van redenen voor mensen om bij je te zijn. Vriendschap omwille van vriendschap zou het geval moeten zijn en de zucht naar rijkdom is het ding dat deze eenvoudige waarheid het meest vertroebelt en corrumpeert.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Schoppenvaas