Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De keizerin tarot kaart

Heeft u de laatste tijd veel geluk gehad? Misschien bent u onverwacht ondergedompeld in kunst, muziek of andere verwennerijen die uw geest en ziel verruimen? Stapelen de creditcardrekeningen van een te groot aantal shoppinguitjes zich op? Het klinkt alsof je beïnvloed bent door de Midas aanraking van De Keizerin. Deze kaart bevindt zich op de afgrond van het delen van de rijkdom en te verwend zijn om aan anderen te denken. Terwijl de machtige scepter door de geschiedenis heen een symbool van koninklijke macht is, is de hare niet meer dan een sieraad, alsof de macht van haar positie een zoveelste sieraad is.

De kroon van twaalf sterren staat voor de twaalf tekens van de dierenriem en haar heerschappij over iedereen van elk teken, een kracht van verleiding. Als iemand haar hart zou breken, zou ze een schild gebruiken om de pijn af te buigen, zodat ze een andere man van haar dromen zou kunnen vinden. Het graan aan haar voeten geeft aan dat er voor de basisbehoeften in het leven wordt gezorgd. De dingen waar de meeste mensen mee worstelen zijn geen zorg voor de Keizerin. Zij kan zich onderdompelen in het goede leven terwijl de meeste andere mensen druk bezig zijn hun brood te verdienen.

Hoewel dit alles mag klinken als de dramatische plot van een tragische liefdesroman, is er toch een betekenis verbonden aan het echte leven. Dus, voordat je teveel van het goede meemaakt, hier is alles wat je moet weten over de Keizerin Kaart, afhankelijk van waar het in je spreiding valt.

De Keizerin Tarotkaart Betekenis

De Keizerin is een moeder, een schepper en een verzorgster. Ze kan vele dingen vertegenwoordigen, waaronder romantiek, zaken, kunst, of de creatie van leven - dat is waarom ze vaak wordt afgebeeld als zwanger op de kleurrijke tarotkaart afbeelding. Maar het is niet noodzakelijkerwijs menselijk leven dat ze baart. In plaats daarvan is een idee dat nog tot leven moet komen een positief aspect van de betekenis van De Keizerin.

Wanneer je jezelf kunt trakteren op het goede leven en leuke dingen, dan is je innerlijke Keizerin de baas. Verwacht de nummer drie kaart in je Tarot lezing te zien op momenten dat je verlangens je leiden om oude mentale en emotionele blokkades te overwinnen - dit is wanneer De Keizerin gevoelens heeft.

De Keizerin kaart kan iemand anders vertegenwoordigen in je lezing, wat wijst op de kans dat een koper zich heeft gematerialiseerd voor iets dat je wilt verkopen. Ben je op zoek naar een waardevolle bezitting? Als De Keizerin jou vertegenwoordigt in je Tarot lezing, geniet je van de macht om te kiezen wat goed voor je is en om het te kopen.

De positie van De Keizerin kaart

De Keizerin Rechtop

Zoals je misschien al geraden hebt, symboliseert De Keizerin vrouwelijkheid, die voeden, vruchtbaarheid, sensualiteit, elegantie en creatieve expressie belichaamt - allemaal zaken die een evenwicht te creëren tussen vrouwen en mannen. Met dat gezegd, kunnen alle geslachten deze kaart in een spreiding ontvangen. Het dient als een inspiratie om je te verbinden met je zintuigen en te creëren en de schoonheid in het leven te vinden. Misschien wil je een nieuwe hobby beginnen, jezelf trakteren op een dagje spa, jezelf verwennen met een dure maaltijd - alles wat je maar in staat stelt om een ander deel van jezelf aan te spreken.

Materialisme en de overvloed van het leven daargelaten, moedigt De Keizerin je ook aan om de aardende energie van de natuur in je hart, geest en ziel toe te laten zodat je een groter gevoel van spiritualiteit kunt bereiken. Tenslotte, hoewel De Keizerin kan suggereren dat er een baby op komst is, kan de geboorte symbolisch zijn, wat betekent dat je licht geeft aan een nieuwe zaak, project of doel.

De Keizerin omgekeerd

Als De Keizerin omgekeerd is, moedigt ze je aan om prioriteit te geven aan zelfzorg en zelfliefde. Het gaat hier niet om therapie of de helft van je salaris laten verdwijnen voor een lekker etentje. In plaats daarvan gaat het erom dat je jezelf accepteert zoals je bent - zelfs als je een paar lichaamsproblemen hebt. Doe moeite om activiteiten te boeken die uw ziel koesteren, zoals een wandeling in de natuur, een uitstapje met vrienden of een zondagsdiner met familie - wat u ook maar nodig hebt om uw beker te vullen. Vergeet ook niet de belangrijkste dingen voor zelfzorg, zoals voldoende bewegen, goed eten, genoeg slapen en tijd maken om doe iets in je eentje waar je blij van wordt. Als je je creatief geblokkeerd voelt, kunnen alle bovenstaande tips je helpen ontspannen en dat volgende grote idee geboren laten worden dat je nog meer vreugde en geluk zal brengen.

Aan de andere kant kan de omgekeerde Keizerin betekenen dat je een beetje te beschermend of "moederlijk" bent in je relaties - en dan hebben we het niet alleen over kinderen. Dit is een teken dat je onafhankelijkheid, vertrouwen en compassie moet creëren met de mensen in je leven, ongeacht hun leeftijd.

Verleden positie

Wanneer De Keizerin in de verleden positie verschijnt, heb je in het recente verleden te maken gehad met diva-achtig gedrag dat voor onrust in je relaties heeft gezorgd. Als de zaken op dit moment niet al te chaotisch zijn, vertegenwoordigt deze kaart dat je uit een achtergrond komt waarin je door je familie werd verzorgd.

Present Position

Als de kaart De Keizerin op de huidige positie ligt, ben je waarschijnlijk in een opperbeste stemming, misschien zelfs zo tevreden met het leven dat je je afvraagt of er misschien iets is dat je zou moeten doen. Treedt de verveling in? Is uw Tarot lezing gewoon een andere afleiding zoals een dagje aan het strand of een weekend in Las Vegas? Er loopt een oppervlakkig trekje door de kaart van de Keizerin, en misschien geniet u van de nonchalante gloed van een glitterend partnerschap in plaats van een diepe en toegewijde liefde. die je uiteindelijk tevreden zou stellen.

Toekomstpositie

De Keizerin kaart voorspelt goede dingen wanneer ze in de toekomstpositie terechtkomt. Als de toekomst zoveel beloftes inhoudt als De Keizerin, dan kun je weten dat een symbool van hoop met de dag reëler wordt. De kaart hier kan een indicator zijn van rijk worden of het vinden van een persoon die van je houdt en je waardeert als hun definitie van schoonheid. Het eerste is waar als uw lezing gefixeerd is geweest op economische en carrière vragen. Het laatste is waar als je ging zitten voor een soulmate reading.

De Keizerin Kaartcombinaties

Elke kaart in je tarotlezing informeert en beïnvloedt andere kaarten, zodat ze tegelijkertijd in hun ban zijn. De cirkel van invloeden verzekert je ervan dat je een unieke tarot lezing ontvangt die even individueel als onherhaalbaar is.

De belangrijkste eigenschappen van de Keizerin zijn te vinden in de Kleine Arcana kaarten met het getal 3:

  • De Drie van Manden is een voorbeeld van het materiële succes dat de Keizerin geniet.
  • De Drie van Zwaarden onderstreept de voortdurende vervreemding die haar vergeetachtigheid creëert.
  • De Drie Bekers laat zien dat haar zorg voor relaties een gezonde uitlaatklep kan vinden als ze egoïsme opgeeft en zich inzet om de aspiraties van de mensen om haar heen te verrijken.
  • De Drie van Pentakels is de teamwork kaart, die ons eraan herinnert dat De Keizerin is waar ze is door de inspanningen van anderen dan alleen zijzelf.

De Keizerin en De Keizer

Voor een vrouw die een reading ontvangt, vertegenwoordigt De Keizerin kaart haar relatie met andere kaarten. In combinatie met de keizer tarotkaart wordt de relatie met je vader of geliefde het onderwerp van de hele lezing.

De Keizerin en De Duivel

Wanneer De Keizerin in een lezing met De Duivel kaart zit, ben je je niet bewust van het leed dat je een persoon aandoet. Dit zal leiden tot een situatie waarin de persoon wraak zoekt. Hoe dichter deze twee kaarten bij elkaar liggen in je lezing, hoe meer je wordt aangeraden om roddelen en het terloops afwijzen van andermans inspanningen te vermijden.

De Keizerin en de Dood

Dood naast De Keizerin betekent dat een langdurige relatie zal eindigen omwille van een vermeende grief die je aan de andere persoon hebt bezorgd. Zo veel van de kaart De Keizerin draait om het niet realiseren van het effect dat je hebt op anderen tot het punt waar je het contact met zo ongeveer alles hebt verloren. De Dood is genummerd 13 in de tarot, een hogere echo van het nummer 3 in handen van De Keizerin. Beide kaarten duiden op onthechting. De dood heeft geen relatie met wat ervoor kwam of wat erna komt; het gaat er gewoon ongestraft doorheen, beëindigt een hoofdstuk voordat een ander begint. De Keizerin is onthecht en hoeft zich geen zorgen te maken over de dagelijkse gang van zaken. Ze kan rondkomen van haar uiterlijk en van haar geld, en meestal doet ze dat ook.

De Keizerin en de Kluizenaar

Een combinatie met De Kluizenaar kaart wijst op een vrouw die alleen is omdat ze niet genoeg vaardigheden heeft ontwikkeld om in het leven te slagen wanneer haar jeugdige schoonheid begint te vervagen.

Interesseerd in het ontdekken van meer Grote Arcana kaarten in Tarot?

Elke kaart van de Grote Arcana vertegenwoordigt een sterk archetype, zoals liefde, hoop, godheid, traditie, het leven, enz. Deze kaarten kunnen ook individuen en gidsen die een belangrijke rol in ons leven spelen. Deze groep kaarten vertegenwoordigt de cruciale gebeurtenissen in ons leven, en als zodanig dragen ze meer individueel gewicht in tarot dan de Kleine Arcana. Boek een sessie met een van onze professionele adviseurs hier bij Keen om te zien wat De Keizerin en de andere Grote en Kleine Arcana kaarten onthullen in jouw tarotspreiding.