Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Zeven bekers tarotkaart

Heeft u hoge verwachtingen? Werk je aan waar je wilt zijn door op de bank te gaan zitten? Vertellen mensen u dat uw dromen slechts illusies zijn? Bent u hebzuchtig maar niet bereid om te werken voor wat u het liefst zou willen? Heb je een plan om snel rijk te worden? Ben je geneigd om een affaire te hebben? Heb je vals gespeeld met een dieet of trainingsplan en blijf je bij het script dat zwaarlijvigheid gewoon in je genen zit? De Zeven Bekers is een kaart die in tarotlezingen verschijnt wanneer wat je verlangt geen verband houdt met je vermogen om het te krijgen of wanneer verleiding tijdelijke genoegens biedt die blijvende schade kunnen brengen. Spreek over de Zeven van Bekers als gevoelens!

Zevenen worden niet als ongewenst beschouwd in een spread, maar ze brengen wel een soort obstakel met zich mee. Laten we eens nader bekijken wat dat betekent als de Bekers Zeven in je tarotspreiding voorkomen.

Zeven van Bekers Betekenis

De Zeven van Bekers betekenis brengt een heleboel details met zich mee. Een silhouet van een figuur staat op de voorgrond van de kaart en kijkt diep in de kaart. Onder een blauwe hemel is een wervelende wolk binnengerold, waarop zeven bekers rusten. Elk kopje is gevuld met een andere illusie. Er is een kasteel, juwelen, een lauwerkranskroon van een overwinnaar, een vrouw, een gloeiend lichaam dat opstaat als uit de dood, een slang en een draak. Er bestaan veel verschillende variaties op de inhoud van deze bekers in de talloze tarotdecks die beschikbaar zijn voor uw kaartlezer. Dit zijn echter de meest voorkomende en steeds terugkerende varianten.

In de tarot vertegenwoordigt het Bekerspak emoties en de inhoud van de bekers staat voor verleiding. Bent u op zoek naar het materiële winst vertegenwoordigd door het kasteel, de schoonheid vertegenwoordigd door de juwelen, of de macht van leven en dood zelf, zoals bepaald door het opgeheven lichaam? Of misschien heb je lust, zoals de vrouw dat uitdrukt, of zoek je de glorie die alleen een lauwerkrans kan uitstralen?

Positionering van de Zeven Bekers

Als een tarotlezing begint, worden alle kaarten op specifieke plaatsen gelegd, afhankelijk van wanneer ze uit de stapel getrokken worden. Deze posities vertegenwoordigen je verleden, je heden en je toekomst. De betekenis van een kaart verandert afhankelijk van de plaats in de lezing - inclusief of de kaart rechtop of omgekeerd ligt.

rechtop

Koppen zijn de emotionele kleur, dus in de rechtopstaande versie van De Zeven Bekers ligt het obstakel in het beslissen wanneer er te veel keuzes zijn of in het beter gebruiken van dagdromen (zoals het waarmaken van die dromen). Over het algemeen is deze kaart een hint dat je voorbij het obstakel zult komen.

Omgekeerd

Obstakelwaarschuwing. De omgekeerde Zeven Bekers verandert dagdromen in uitstelgedrag en illusies, leugens en ontkenning. Het is ook een kaart die kan wijzen op een gebrek aan dromen en creativiteit. Of je weigert ergens een beslissing over te nemen, of je hebt het gevoel dat je op een dood spoor zit en geen oplossing in zicht hebt.

Verleden positie

Wanneer de Zeven Bekers op de verleden positie staat, is dit een indicator dat uw streven naar plezier u gebracht heeft tot waar u vandaag bent. Dus, als u niet bent waar u zou moeten zijn in het leven, kunt u alleen uzelf de schuld geven. Genot zoeken kan betekenen dat je in de kern een egoïstisch leven nastreeft. Een verleden gebaseerd op narcistische In de huidige positie geeft de Zeven Bekers kaart aan dat je op een zijspoor wordt gezet door verlangens in plaats van op koers te blijven in een gezonde relatie of een doorlopend project. Veel mensen stoppen bijvoorbeeld met school als ze zich laten verleiden door de makkelijke weg van feesten en een vast mager salaris.

Toekomstpositie

In de toekomstpositie is deze kaart helemaal niet dreigend. Verleidingen kunnen in dit geval zelfs de aanzet zijn tot iets goeds dat ergens in de toekomst op je weg komt. Het is mogelijk dat u uit eigenbelang wordt verleid om op een ingeslagen weg door te gaan. Terwijl de kaart iemand kan verleiden om met school te stoppen als het in de huidige positie is, kan het in de toekomst hebzucht veroorzaken die men alleen kan bevredigen door op school te blijven om een beter betalende baan te krijgen. De Zeven Bekers is beslist een karaktervormende kaart.

Zeven bekers kaartcombinaties

Uw tarotlezing bevat veel kaarten, en ze beïnvloeden elkaar allemaal. De verschuiving in betekenis kan subtiel zijn, maar ook intens, afhankelijk van de combinatie.

Positieve Inspiratie:De Zeven Bekers is de onderste echo van twee kaarten in de Grote Arcana: De Chariot (kaart #7) en De Ster (kaart #17). De Chariot vertegenwoordigt de overwinning van het manifesteren van iets dat je altijd al wilde. De Ster vertegenwoordigt de inspiratie om een bepaalde koers in het leven te volgen. Als een van deze kaarten in een lezing met de Zeven Bekers verschijnt, worden verlangen en motivatie versterkt terwijl het zoeken naar plezier wordt verminderd.

Manipulatie: De Magiër is een kaart die geassocieerd wordt met illusies, en als deze kaart in een lezing met de Zeven Bekers verschijnt, zou jij de persoon kunnen zijn die anderen verleidt door hun verlangens te manipuleren.

Ontkenning: Met de Drie van Zwaarden aanwezig, is je streven naar illusie een reactie op een gebroken hart, hoe stellig je ontkenningen ook mogen zijn. Het is een symbolische liefdesmatch met Zeven Bekers.

Zelfvernietiging: Wanneer je de tarotkaart 9 van Pentakels koppelt aan de tarotkaart 9 van Pentakels, heeft je poging om bij te blijven met de Joneses een zelfvernietigende kant, omdat je nog meer schulden maakt om de schijn op te houden.

Verantwoordelijkheid: Als De Zeven Bekers in dezelfde lezing voorkomt als De Zon, betaalt iemand anders de rekeningen en profiteer je optimaal van het feit dat je een tweede jeugd hebt met weinig voorspelbare gevolgen.

Geïnteresseerd in Onderzoeken Meer Tarot In De Schalen van Bekers?

Het tarot deck heeft vier schalen kaarten die de fundamentele manieren beschrijven waarop we allemaal ervaringen opnemen: gedachten, gevoelens, creativiteit en materiële werkelijkheid. Een tarotlezing met veel kaarten uit de kleur Bekers gaat over emoties. Echter, als er slechts één kaart uit dit pak in je lezing voorkomt, spelen je gevoelens op dit moment geen grote rol in je leven.

Geen zorgen. Een Keen-adviseur kan u helpen de weg te vinden naar de obstakels die voorkomen dat u zich in balans voelt. Boek een Zeven Bekers tarot-sessie met een van onze ervaren tarotlezers en krijg uw leven weer op de rails.