Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De tarot schotel van bekers

Het Tarot deck heeft vier kleuren kaarten die de fundamentele manieren beschrijven waarop we allemaal ervaringen opnemen: denken, voelen, creativiteit en materiële werkelijkheid. Wanneer een kaart uit de kleur van Bekers in uw Tarot lezing verschijnt, is het onderwerp emoties. We hebben een verscheidenheid aan gevoelens afhankelijk van de situatie en ze worden allemaal in een of andere vorm uitgedrukt door een van de veertien kaarten van het dek die behoren tot het pak van Bekers.

Gevoelens komen voort uit en creëren onbewuste reacties. Heel vaak proberen mensen te controleren of te onderdrukken hoe ze zich voelen. Het komt ook voor dat mensen bij het uiten van hun gevoelens handelen vanuit egocentrische bedoelingen. Je gevoelens ontkennen of ze uiten zonder erover na te denken - dat zijn zelden goede beslissingen. Lees hieronder hoe elke kaart in het pak van Bekers zich voor jou manifesteert.

 • Aas van Bekers

  Je gevoelens kunnen uiteenlopen van eenvoudig vertrouwen tot volledige psychische intuïtie. Je gevoelens uiten in het openbaar zal bestaan uit het uiten van je liefde voor iemand, of het overstijgen van woorden en het geven van medeleven en hulp aan mensen in nood. De hoogste manifestatie van de Aas van Bekers tarotkaart is het vergeven van een ander persoon.

 • Twee van Bekers

  Het gevoel compleet te zijn als je bij een bepaald persoon bent is de overheersende emotie wanneer de Twee van Bekers tarotkaart verschijnt in uw Tarot lezing. Op een extern niveau, zult u dit gevoel erkennen wanneer dat gepast is.

 • Drie van Bekers

  Het kan moeilijk zijn om uw vrienden te vertellen hoe goed ze u laten voelen, maar u zult het verschil merken dat ze maken wanneer u alleen bent. Een demonstratieve blijk van uw waardering voor de belangrijke mensen in uw leven komt wanneer de Drie van Bekers verschijnt.

 • Vier van Bekers

  Het is bijna onmogelijk voor een persoon om toe te geven zich ondankbaar te voelen. De Vier Bekers laat zien dat je een ziedende wrok koestert over wat je wordt aangeboden. Naar buiten toe zijn de mensen in je leven die zich niet bewust zijn van je gevoelens degenen die het meest kwetsbaar zijn voor je woede.

 • Vijf van Bekers

  De Vijf van Bekers geeft aan dat een diep verdriet je kan overspoelen en fungeert als een afsluiting van het voelen van iets anders. Deze interne emotie is moeilijk te onderdrukken in je uiterlijke handelingen. Een rustige en introspectieve houding verbergt uw verdriet voor degenen die niet op de hoogte zijn van uw recente aanraking met tragedie.

 • Zes van Bekers

  Hoe u er ook uitziet, wanneer de Zes van Bekers in uw lezing voorkomt, hebt u een onschuld die grenst aan een onthechting van alle problemen in de gewone wereld. Uw aangename Het vooruitzicht kan iedereen in verwarring brengen die probeert om je te leren kennen, en je kunt worden gezien als een gemakkelijk, onbewust doelwit door iemand die niets goeds in de zin heeft.

 • Seven van Bekers

  De Seven van Bekers is de kaart die verschijnt wanneer je verwachtingen het hoogst zijn, en toch is de uitbetaling zelden zo groot als je je had voorgesteld. Uw gevoelens van vertrouwen hebben u misleid en terwijl u sommige kennissen kunt overtuigen, kunnen mensen met een connectie met het rationele op dit moment misbruik van u maken. Vermijd verkopers!

 • Acht van Bekers

  De interne reactie is om te vluchten in plaats van te vechten. Het verlangen om elders te zijn, wordt veroorzaakt door een emotioneel verlangen naar iets of iemand die afwezig is. Een uiterlijke expressie van het gevoel van de Acht van Bekers is een signaal van ontevredenheid met de huidige situatie.

 • Negen van Bekers

  Het plannen van je weekendje Vegas creëert gevoelens over al het overtollige dat op je pad komt. De Negen van Bekers belichaamt de liefde voor plezier en voldoening en al het egoïsme dat daardoor kan ontstaan. Je voelt dat je recht hebt op heel wat, en je zou het allemaal kunnen krijgen, maar wat dan?

 • Tien van Bekers

  Er ontstaan gevoelens van tevredenheid en liefde wanneer de Tien van Bekers wordt onthuld. Dit zijn gevoelens die op een sterke stichting. U hebt een privé-gevoel van compleetheid. Dit gevoel bestaat samen met een minnaar of goede vrienden en familie wiens emotionele heelheid bestaat door de liefde die jij aan hun leven geeft.

 • Pagina van Bekers

  De Pagina van Bekers illustreert een nieuw niveau van emotionele reacties kan leiden tot je groeiende verfijning. Inzicht in de manier waarop de wereld werkt brengt gevoelens van zelfvertrouwen met zich mee, maar er zal altijd een conflict zijn met je kinderlijke gevoel van verwondering.

 • Koning van Bekers

  Snelle ontwikkelingen en veranderingen die zich voordoen zullen niet voorbijgaan zonder een of ander gevoel bij je teweeg te brengen. De Nacht van Bekers is zeer gevoelig voor de andere kaarten eromheen in uw Tarot lezing.

 • Koningin van Bekers

  Uw sentimentele aard voelt aan als toegeven, maar uw publieke persoonlijkheid houdt de lijn vast met een toewijding aan traditie. De vrouwelijke aard van de koningin past goed bij de emotionele kleur van Bekers en de Koningin van Bekers duidt op grote persoonlijke groei.

 • Koning van Bekers

  Het onder controle hebben van je emoties is een staat van gratie. Net als de Koning van Bekers, kun je naar buiten toe leiding geven als je in contact bent met je gevoelens, maar ze niet je gedrag laat bepalen. Dit is geen afstandelijke Het is een positie waarin liefde en passie hun beste uitlaatkleppen hebben gevonden voor je volwassen zelfexpressie.

Een Tarotlezing met veel kaarten uit het pak van de Bekers is een lezing over emoties. Als er slechts één kaart uit deze kleur in je lezing zit, spelen je emoties op dit moment geen grote rol in je leven.

Een lezing met veel Bekers en de Aas van manden aanwezig geeft aan dat je intuïtie nooit hoger zal zijn. De Aas van Pentakels in een lezing overheerst door het pak van Bekers wijst op een kans om het geld dat u nodig hebt om bepaalde problemen op te lossen te krijgen. Als er veel Bekers in een lezing met de Aas van Zwaarden, uw emoties zijn beïnvloed door een uitwisseling van woorden met iemand. Eén idee of zin kan je totaal dieper hebben beïnvloed dan jaren van andere communicatie.

Wanneer je Tarot lezing twee Bekers kaarten heeft die in numerieke volgorde liggen, laat dit een evolutie van gevoelens zien en kun je de manier waarop je leven verloopt zien als de manier waarop je emoties stromen. Uw Tarot lezer kan inzicht geven in de richting die de dingen lijken te nemen, maar luisteren naar je hart is de essentie van het pak van Bekers.

De Tarotkaarten in het Suit of Cups