Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De aas van bekers tarotkaart

Wanneer je een emotioneel plateau hebt gevonden, zul je de Aas van Bekers in je Tarot lezing zien. Deze kaart vertegenwoordigt het hoogtepunt van een offer dat is beloond met tevredenheid, tevredenheid en een diepe, blijvende vrede. Dit is de Tarot kaart van de ware liefde en het is moeilijk voor te stellen een soulmate Tarot lezing zonder de aanwezigheid van de Ace of Cups.

Van uit een wolk verschijnt een hand die een beker in evenwicht op zijn handpalm houdt. Uit deze gouden kelk komen vier waterpluimen, die gestaag naar beneden stromen in een meer dat wordt bevolkt door bloemrijke leliebladkussentjes. Een witte duif houdt een hostie in zijn snavel net boven de rand van de beker. De witte hand gloeit en de pluizige wolk waaruit hij komt is zilvergrijs van tint. De beker is gegraveerd met een "W" in sommige tarotdecks, een insigne voor Arthur Edward Waite, de vader van het moderne tarotdeck.

Wat zit er voor jou in de kaarten? Laat vandaag nog een tarotlezing doen.

Het christelijke ritueel van de communie is een heruitvoering van Christus die het ultieme offer brengt voor zijn volgelingen. Wanneer de Aas van Bekers in een tarotlezing verschijnt, is er het gevoel dat de liefde zo diep is dat de ene partner bereid zou zijn om voor de andere te sterven. Dit is geen voorbode van een dergelijk heengaan, slechts een metafoor voor de diepte van de liefde die hier wordt uitgedrukt. Azen zijn het hoogtepunt van de betekenis van een kleur en bekers staan voor emoties. De duif is natuurlijk een symbool van vrede; de vrede die een dergelijke liefde een persoon brengt en de vrede die men zo kan uitstralen in de

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Wanneer een Tarot Lezing begint, worden de kaarten verdeeld in gebieden met betrekking tot uw verleden, heden en toekomst. Waar elke kaart terechtkomt, is het deel van uw levensverhaal dat de kaart zal helpen beschrijven. Wanneer de Aas van Bekers in de verleden positie is, heb je een minnaar van groot belang in je verleden. Werd je gedumpt en werd het verhaal triest na zo'n prachtig hoogtepunt? Op een betere nota, dient de Aas van Bekers hier vaak als een fundament voor de lezing en informeert de Tarotlezer dat u een verfijnde beheersing van uw emoties hebt.

Wanneer de Tarotspreiding de Aas van Bekers in de huidige positie onthult, krijgt u waarschijnlijk de lezing wegens een nieuwe liefdesinteresse in uw leven. Misschien heb je een sterke intuïtie dat "de ware" in de buurt is. Een zekere ongerustheid zal je een gevoel van geluk bezorgen als deze kaart in de huidige positie komt.

De Aas van Bekers in de toekomstige positie geeft aan dat je de liefde als doel nastreeft in dit leven. Dit is niet noodzakelijkerwijs een geweldige positie voor deze Aas, omdat het vraagtekens zet bij je beweegredenen. Is liefde iets dat je nastreeft om een belabberde huidige situatie te rechtvaardigen? Ben je te kieskeurig over wie je date uit een aantal misplaatste verlangen om "alles te hebben" of een partner die laat zien dat je een of andere abstracte wedstrijd hebt gewonnen om een miljonair dekhengst die je aanbidt in te tomen? De Aas van Bekers in deze positie confronteert je dat een geïdealiseerd idee van liefde in de verte een slechte vervanging is voor het echte werk.

De zwevende Aas

Veel Tarotlezers geven er de voorkeur aan om een van de Azen van de tafel te trekken en ze boven de lezing te houden, een handeling die wordt aangeduid als het verheffen van de Aas. Azen worden zo krachtig beschouwd dat ze zich niet vrij kunnen mengen met andere Tarot kaarten en dienen daarom als ondertitel voor uw gehele lezing. Als uw Tarot lezer de traditie volgt om de Aas boven de lezing te laten zweven, zullen de lessen over liefde en emotionele volwassenheid des te dieper en betekenisvoller zijn voor een volledig begrip van uw situatie.

kaartcombinaties

Elke Tarotkaart in een lezing informeert de interpretaties van de andere kaarten. Als uw Tarot lezer de Aas van Bekers in de Tarot spreiding voor u laat, krijgen de kaarten eromheen invloed op de betekenis van dit speciale Tarot symbool.

Wanneer gecombineerd met een andere Aas, zal de beheersing van emoties compleet zijn en leiden tot succes in een bepaalde laan van je leven. Wanneer De keizer of De magiër in uw lezing bij deze kaart staan, zoek dan naar een positie van autoriteit die u veel voldoening zal geven. Macht en invloed vereisen een stabiele basis van waaruit u kunt oordelen en de Oordeel kaart in de buurt van de Aas van Bekers geeft aan dat u het maken van grote beslissingen in het leven. Temperance is een kaart waarbij de hoofdpersoon de Aas van Bekers lijkt te gebruiken om op het stabiele en gezonde pad te blijven. Dus accepteer de boodschap van stabiliteit van de Tarot als deze kaart verschijnt.

Als Death wordt getrokken in een lezing waarin de Aas van Bekers voorkomt, zoek dan naar je eenzaamheid als het ding dat sterft. Een emotionele stabiliteit die komt met het geaccepteerd worden door een partner is onderweg.

Wanneer er veel andere kaarten uit het pak van Bekers in een lezing met de Aas zijn, is de emotionele basis voor groei en leiderschap echt aanwezig. Als de lezing met deze kaart ook veel kaarten uit het pak van staven bevat, zou een zakelijk idee dat je hebt, precies kunnen zijn wat nodig is in het door jou gekozen vakgebied.

Als de Aas van Bekers met veel kaarten uit het pak van Pentakels combineert, moet je jezelf afvragen of je liefde voor materiële bezittingen de liefde voor jezelf en de mensen om je heen in de weg staat. Met de combinatie van Zwaarden met deze kaart, heb je een kans om verbale communicatie te gebruiken om een dieper begrip van je gevoelens te krijgen. Heb je een zielsverwant ontmoet die werkelijk je diepste verlangens en hoop begrijpt?

Wanneer de Aas van Bekers zich in dezelfde lezing bevindt als De Wereld, kijk dan uit naar enkele van die diepste hoop en verlangens om meer dan alleen begrepen te worden; deze kaartcombinatie is als het bulldozeren van een spoor rechtstreeks naar je levensdoelen. Het is een van de magische momenten in heel Tarot lezen.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Schoppenvaas