Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De matigheid tarot kaart

Ziet u beide kanten van een argument? Kun je partijen naar een middenweg leiden? Heb je onlangs de waarde ontdekt van het delen van de controle? Is uw herstel iets dat u naar een gulden middenweg in het leven heeft gebracht? Liggen de dagen van overdaad achter u? De matigheidskaart is de manier van de Tarot om aan te geven dat vrede niet zal arriveren, omdat je het al in je hebt. Als je op die gelijkmatige plaats bent, weg van de harde kant van de dingen, zul je die vrede vinden, en door die te ontketenen, zul je de grootste hoeveelheid controle over je wereld uitoefenen met de minste inspanning die je je ooit zou kunnen voorstellen.

Een engel met grote gevederde vleugels staat aan de waterkant van een weelderig aangelegde vijver. Haar rechtervoet is in het ondiepe water gedompeld. Haar linkervoet staat stevig op de grond. Aan de ene kant bloeien gouden lelies uit het groen. Aan de andere kant loopt een pad van de vijver helemaal door een groen landschap naar bergen in de verte, in de richting van een geel oplichtende zon. De gouden kroon en het gele haar van de engel pulseren met een aureool. In haar witte gewaad is in het midden van haar borstkas een gouden driehoek in een wit vierkant gegraveerd. In elke hand houdt ze een gouden kelk en ze giet water van de een naar de ander, haar blik gericht op de stroom van haar eigen ontwerp.

Deze kaart is nauw verbonden met de kaarten ervoor en erna in het Tarot-deck, en dient als een buffer tussen oncontroleerbare vernietiging en zelfvernietiging. De kaart ervoor is Death, #13, met een sombere zonsondergang wat aangeeft dat de dingen voorgoed voorbij zijn. Dezelfde zonsondergang aan de rechterkant van die kaart komt hier op aan de linkerkant van deze kaart. De kaart erna is The Devil, #15; de gevleugelde engel is getransfigureerd in een gevleugelde duivel en de twee kelken hier zijn twee geknechte plezierzoekers. Het verfijnde tempo van de Tarot geeft ons de vredige adempauze die alleen een oase kan brengen. Alles in deze kaart spreekt van evenwicht, gelijkheid en rust. De gouden driehoek is een oud symbool van genezing. Die stroom water tussen de twee bekers is de handeling van het vinden van de juiste balans tussen twee kanten, waarbij iedereen zijn eerlijke deel krijgt. Met alle sombere drama rond deze kaart in de natuurlijke volgorde van het deck, is er een gezonde dosis sereniteit in deze illustratie.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarot lezing bevat een onderzoek van uw verleden, uw heden en uw toekomst. Specifieke plaatsen in de lezing vergrendelen de kaart die daar landt in een beschrijving van een van deze tijdsbestekken.

Wanneer de Temperance kaart in uw verleden positie landt, is er een basis van rust in uw wereld. Uw kindertijd had een vredige sfeer die ervoor heeft gezorgd dat het heden nooit te veel door elkaar wordt geschud. Dit kan ook een indicator zijn van een voorval in het recente verleden waarbij je een grote mate van integriteit en karakter toonde in een situatie die je gemakkelijk in je voordeel had kunnen laten werken.

In de huidige positie vind je een gemeenschappelijke basis in een geschil. Dit is een geweldige kaart om verschijnen als u door een echtscheiding en voogdij strijd gaat. U kunt erop vertrouwen dat de zaken in de toekomst eerlijk zullen verlopen, ondanks meningsverschillen uit het verleden. We klampen ons vaak vast aan onze extremistische standpunten uit angst voor hoe het leven zal zijn als we ons in de richting van de mainstream bewegen. Gematigdheid houdt vol dat u door het extremisme op te geven in feite gelukkiger zult zijn, het verleden helemaal niet zult missen en wellicht een grotere mate van acceptatie zult vinden voor wie u bent en wat u gelooft. De koppige kant van uw karakter zal worden vervangen door tolerantie wanneer Temperance verschijnt in de huidige positie.

Dit is een van de meest welkome kaarten in het Tarot dek wanneer het in de toekomstige positie is. Het maakt niet uit hoe gespannen je strijd nu is, of hoe vergeetbaar je verleden lijkt, de toekomst is een zonsopgang van vrede en welzijn. Als je ziek bent op dit moment, is dit een geweldige kaart, die uithoudingsvermogen en lichamelijke gezondheid weerspiegelt zijn op hun weg. Veel mensen zoeken een Tarot lezing als vermaak, maar bijna net zo veel zoeken het in tijden van grote crisis. Tarotlezers vinden het heerlijk om de Temperance kaart in de toekomstige positie te zien, omdat ze hun cliënt goed nieuws kunnen geven over de dagen die voor hem of haar liggen.

Kaartcombinaties

Wanneer de Tarotkaarten worden gedeeld, spreekt de groep als één geheel. De aanwezigheid van één kaart zal de andere kaarten beïnvloeden. Bepaalde kaarten passen goed bij elkaar en veranderen elkaars betekenis een beetje ... of heel veel!

Temperance (Tarotkaart #14) is het meest verwant aan De Keizer (Tarotkaart #4). Terwijl de Keizer kaart controle uitoefent vanuit een geërfde leidende positie, dan straalt Temperantie een zelfbeheersing uit die geleerd en verdiend is. Wanneer de keizer verschijnt in een lezing met Temperance, leidt een beheersing van je passies tot een belangrijke doorbraak in je carrière. Lees meer over de connectie die Temperance deelt met de andere kaarten met nummer vier in het tarot deck.

Wanneer De Toren in een lezing met Temperance voorkomt, wordt je zelfbeheersing uitgedaagd door gebeurtenissen in de buitenwereld die je nooit had kunnen voorzien. De krachten van chaos halen je uit je normale dagelijkse bestaan, maar zal je echt zo van slag zijn?

De Negen van Pentakels is een kaart die een aanvulling is op Temperance. Dit is de kaart van gelukzalig verrukt zijn over materieel succes tot het punt dat je misschien niet ziet hoe het je in de val heeft gelokt. Met Temperance, de wijsheid om buitensporig gedrag achter je te laten produceert een materiële zekerheid zonder de obsessie voor grote uitgaven.

De Drie van manden is een kaart van reislust die wordt geholpen door Temperance in elke lezing die plaatsvindt voordat u begint met het opzetten van een avontuur. Je zult een leuke tijd hebben zonder dat het zo wild wordt dat het je persoonlijke veiligheid in gevaar brengt.

Wanneer je lezing De Ster bevat die Temperance begeleidt, kijk dan uit naar een grote dosis artistieke inspiratie om je in een creatieve richting te leiden. Je kunt het volgende bereiken De energie van deze lezing heeft je behoorlijk geraakt, vooral als je midden in een project voor je werk zit of werkt aan een universiteitsdiploma. De Ster inspireert, maar we kunnen deze energie vaak verspillen met feesten en nonchalante inspanning. Matigheid levert de ijver om van een goed idee een geweldig resultaat te maken.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Grote Arcana