Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Het rad van fortuin tarotkaart

Lijken de dingen in je leven plotseling te bewegen alsof ze door een lotsbestemming worden geleid? Staat u op een kritiek keerpunt in uw leven of in een relatie? Bent u zich ervan bewust dat elke actie die u onderneemt tot grote veranderingen kan leiden? Hebt u het gevoel dat u wordt meegesleurd in het getij van de gebeurtenissen en dat elke beweging die u maakt de veranderingen des te onomkeerbaarder maakt? Had je ooit het schokkende pad kunnen voorspellen dat de recente gebeurtenissen hebben genomen? Als je een Tarot lezing krijgt in een tijd waarin de hele wereld voor het grijpen lijkt te liggen, zal het Rad van Fortuin een verschijning maken in diezelfde lezing. Wees echter niet ongerust, want de krachten van verandering die door deze kaart worden vertegenwoordigd, hebben in hun kern de mogelijkheid om je doel in het leven te onthullen.

Een blauwe lucht met vier wolken, een in elke hoek, vormt het decor voor deze meest mystiek geïllustreerde van alle Tarotkaarten. In het midden bevindt zich een grote bronzen schijf die is geïllustreerd met letters en arcane symbolen. Op de top van de schijf rust een blauwe zwaarddragende Egyptische sfinx die ons recht aankijkt. Onder hem, tegen de wijzers van de klok in, bevindt zich een rood mensachtig lichaam met wat een haarloze wolvenkop lijkt te zijn. Aan de linkerkant van het wiel loopt een gouden slang. Elk van de vier wolken herbergt een gevleugeld dier dat een boek leest. Er is een adelaar in de rechterbovenhoek, een gevleugelde leeuw onder hem, een gevleugelde stier linksonder, en een engel boven hem. Beginnend bovenaan en met de klok mee, spellen de letters op de schijf: T, A, R, O ... met het woord TAROT vormend wanneer u terugkeert naar de plaats waar u begon.

De vier hoeken worden ingenomen door de symbolen voor de vaste tekens van de dierenriem. Tarotkaarten ontlenen illustraties aan vele tradities en de dierenriem is daar één van. De leeuw is Leeuw en de stier is Stier, de engel vertegenwoordigt Waterman en de adelaar is de hogere echo van Schorpioen. Het gevoel van lotsbestemming wordt bevestigd in de vaste dierenriemtekens, omdat dit persoonlijkheidstypen zijn die standvastig naar het onvermijdelijke streven. De Sfinx op de top van het wiel vertegenwoordigt de raadsels van het leven. De slang is een verwijzing naar de boom der kennis waarvan de slang Adam verleidde. De rode mensachtige figuur met de hondenkop lijkt een onheilspellende demon, maar deze figuur vertegenwoordigt onze schaduwzijde, het innerlijke dier dat we moeten confronteren als we evolueren. En dus is het raadsel dat het wiel omcirkelt, onszelf kennen om de grillen van het fortuin te maximaliseren.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

In een Tarotlezing worden de kaarten voor je neergelegd met specifieke plaatsbepalingen. Waar een kaart terechtkomt, geeft uw verleden, uw heden of uw toekomst aan.

De positie in het verleden vertegenwoordigt de basis van waar u nu bent, aangezien gebeurtenissen in het verleden de huidige realiteit hebben gecreëerd waarin u uw Tarot lezing. In deze positie vertegenwoordigt het Rad van Fortuin de grote veranderingen in je verleden die de loop der dingen hebben veranderd. Dit kan verwijzen naar de scheiding van je ouders, het einde van een belangrijke liefdesrelatie of andere even gedenkwaardige gebeurtenissen in het verleden die het pad hebben geëffend waarop je nu loopt.

Het Rad van Fortuin in het heden is misschien wel de meest gedenkwaardige plaatsing van een kaart op een willekeurige positie in een Tarotlezing. Bereid je erop voor dat het lot je toelacht en de omstandigheden in je leven verandert in een manifestatie van je zelfbewustzijn. Dit is een geweldige kaart om te ontvangen in de huidige positie wanneer u een niveau van het kennen van jezelf goed genoeg om de momenten waarop je laat je naar beneden te herkennen bereikt. Als je de laatste tijd verantwoordelijkheid voor je daden hebt genomen, versterkt deze kaart in deze positie de kracht die komt met het bezitten van je beslissingen.

De toekomst is ook een geweldige plaats voor het Rad van Fortuin om in je lezing te verschijnen, hoewel de verandering die voor je ligt en die het signaleert ontwrichtend en onwelkom kan zijn. Als je nu gelukkig bent met de stabiliteit in je leven, herinnert de Rad van Fortuin-kaart in de toekomst je eraan dat ook dit zal veranderen. Hoe, wanneer en waarom kan in zekere mate onthuld worden door de andere kaarten in je lezing, vooral diegene die de Rad van Fortuin kaart raken. Als het leven gespannen is of

Kaartcombinaties

Wanneer je een Tarotlezing krijgt, beïnvloeden de vele kaarten die verspreid liggen elkaar allemaal. De aanwezigheid van één kaart kan de betekenis van andere kaarten veranderen, en ze hebben ook allemaal een effect op die ene kaart.

Het Rad van Fortuin is kaart nummer 10 in het deck. Het is gerelateerd aan kaart nummer 20, Vonnis, en aan kaart nummer 0, De Dwaas. Als een van deze kaarten ook in de lezing voorkomt, ontstaat er een duidelijker beeld van de komende veranderingen. Het Oordeel vertegenwoordigt absoluutheden die voortkomen uit de wending van de gebeurtenissen. De Dwaas, ondertussen, vertegenwoordigt immuniteit van het hebben van iets schadelijk voor u wanneer de krachten van verandering optreden.

Wanneer De Keizer verschijnt in dezelfde lezing als deze kaart, zal uw relatie met een autoriteitsfiguur veranderen. Wanneer De Kluizenaar in uw lezing met het Rad van Fortuin voorkomt, verwacht dan dat u binnenkort alleen zult zijn als u een relatie hebt, of dat u een nieuw iemand zult ontmoeten als u single bent en geen vooruitzichten hebt.

De Duivel kaart in dezelfde lezing als het Rad van Fortuin geeft aan dat je een hoge prijs gaat betalen voor het nastreven van plezier ten koste van je verantwoordelijkheden. Temperance is een kaart die goed samengaat met het Rad van Fortuin, omdat het aangeeft dat de vreedzame uitkomst van veranderingen in je leven over een lange periode gunstig zal zijn.

Als je je Tarot voorspelling diepgaand bespreekt met je Tarot lezer, zorg er dan voor dat je je beweegredenen onderzoekt in de antwoorden die je zoekt. Het Rad van Fortuin levert grote dingen op in de gebieden van je leven waarin je het wijste bent.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Grote Arcana