Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De zes van tovertanden tarotkaart

Heeft u het gevoel een winnaar te zijn? Is er iets waar je trots op bent dat opvalt? Als dit het geval is, wees dan niet verbaasd als je de Zand Zes ziet opduiken in je Tarot lezing. Dit is de kaart van het oogsten van de beloning en het genieten van de vruchten van de overwinning. Deze kaart staat voor triomf, zo simpel is het.

Een ruiter te paard van neutraal geslacht paradeert door een mensenmenigte. Met in de rechterhand een toverstok en in de andere hand de teugels van het paard, houden de toeschouwers vijf andere staven omhoog onder een wolkenloze blauwe hemel. Aan de toverstok van de ruiter is een krans bevestigd. Het paard is wit en is gehuld in een optochtmantel van heldere kleur. De ruiter kijkt van ons weg, in de richting van de menigte en draagt de lauwerkrans van de overwinning.

Dat de afgebeelde ruiter te paard in de Zes van staven geslachtsneutraal is, geeft aan dat de kaart altijd betrekking heeft op de persoon die de Tarotlezing ontvangt. Het is jouw overwinning, dus geniet ervan. De blauwe lucht is een andere indicator van de positieve aard van deze kaart. De heldere kleuren onderstrepen dat er niet alleen trots en prestatie te zien is, maar dat er ook vreugde in zit - een viering.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

De locatie van de Zwaarden Zes verandert de betekenis niet, maar het laat je wel weten wanneer dit hoogtepunt van trots in je leven was, is of zal zijn. Als de Zes van Wijzen in het verleden gedeelte van uw Tarot lezing staat, ligt de basis van uw huidige situatie in de overwinningen of momenten van trots van enige tijd geleden. Misschien bent u op zoek naar een Tarot lezen omdat het leven niet meer zo glamoureus of zinvol is als het ooit leek. Mannen die midden in een kaal wordende, grijzende of volslagen mid-life crisis zitten, zien deze kaart vaak in de verleden positie. Het doet denken aan de dagen van hun quarterbacking overwinningen. Vrouwen die veel nadruk leggen op fysieke schoonheid en plotseling zien dat hun normen worden overschaduwd door jongere vrouwen zullen waarschijnlijk zien dat de Zand Zes aangeeft dat hun huidige dilemma is gebaseerd op de trots van het verleden.

Een Landing van de Zand Zes in de huidige positie van uw Tarot lezing geeft aan dat de volledige overwinning nabij is. Als u op zoek bent naar de Tarot lezing om te zien of een rechtszaak of andere strijd op het punt staat om voorbij te zijn, is dit een bevestigend antwoord geleverd op een paard. Als u op zoek bent naar antwoorden op de vraag waarom u worstelt met een relatie of andere persoonlijke tegenslagen, zij het op carrière-, emotioneel of financieel gebied, vraagt de Zand Zes u na te gaan hoe uw trots en ijdelheid eenvoudige oplossingen in de weg kunnen staan.

Dit is misschien wel de beste positie voor deze kaart, want het is een hoopvolle plaatsing en een kaart van glorieuze verwezenlijking. Dit is een indicator dat er een overwinning aan zit te komen. Als je werkt aan een kunstwerk of businessplan, een werkproject of een langzame zielsverwant-verleiding, dan dringt de plaatsing van deze kaart erop aan dat je nu niet opgeeft. Een vrouw die deze kaart in een lezing had, ontdekte al gauw dat de man op wie zij verliefd was, haar al lang begeerde, omdat zij "zijn type" was. Zij ging onmiddellijk van zich zelfbewust en onzeker voelen, naar weten dat hij haar op een voetstuk had geplaatst juist om wie ze was. Je kunt er zeker van zijn dat ze snel daarna op een hengst van trots reed.

Kaartcombinaties

De Zes van Wijzen leent zich heel goed voor de aanwezigheid van andere kleuren. Als deze kaart met Zwaarden wordt gecombineerd, geeft de lezing aan dat u iets zult zeggen om een onweerlegbaar punt te maken namens een vriend of collega. Een lezing met veel andere Tanden draagt bij aan het gevoel van vervulling dat komt met het voltooien van een groot project. Wanneer de Steenbok verschijnt temidden van een groep Bekers, zal emotionele triomf oude wonden verzachten, en misschien voorgoed genezen. Wanneer de Vrouwen Zes wordt omringd door het pak van Pentakels, is het een goed moment om te investeren, in de loterij te spelen, aan de tafels in Vegas te gaan zitten of een oud snuisterij waar je weinig om geeft aan de top van zijn markt te verkopen. Er wordt gezegd dat bankier J.P. Morgan een investering in een meerderheidsaandeel in een spoorwegmaatschappij verkocht nadat de Zes van Wijzen verscheen in een lezing met enkele Pentakels kaarten. Nadat de transactie was voltooid, sloeg een recessie toe en kocht hij binnen een jaar het hele bedrijf terug voor 10% van waar hij zijn aandelen voor had verkocht.

Wanneer deze kaart wordt gekoppeld aan De Keizer of De Keizer kaarten, zal een leraar, baas, ouder of een oudere geliefde je met lof overladen. In de verleden positie wijst een dergelijk paar op een verwende jeugd.

De Zes van Wijs is de onderste echo van De Chariot en De Toren. Beide kaarten duiden op verandering, waarbij de Chariot een kaart van overheersende overwinning is en de Toren een kaart die het binnendringen van onverwachte chaos illustreert. Wanneer de Zes van Wijzen verschijnt met één van deze kaarten, vindt er een levensveranderende verwezenlijking plaats. Dit is het verschil tussen geïnterviewd worden over een gebeurtenis voor het avondnieuws en anderen die over jou geïnterviewd worden voor het avondnieuws.

Een aantal mineur Arcana kaarten in de buurt van de Zes van staven in een lezing kan aangeven dat de overwinning die je te wachten staat niet zal zijn wat je denkt dat het is. Kaarten met veel grijs erin, of kaarten met een bewolkte hemel en verdrietige, eenzame mensen erin kunnen de vreugde uit de Zes van staven halen. Dit betekent niet dat je een overwinning niet hebt verdiend; het betekent dat sommige krachten in het universum je er niet ten volle van laten genieten.

Als De Zon of De Wereld kaarten bij de Zes van staven liggen in een lezing, zullen je prestaties de norm zetten voor de komende jaren. Gefeliciteerd!

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Boogschutterstaart