Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De koningin van wijzen tarotkaart

Heeft u een aangename populariteit in uw leven opgemerkt? Voel je je meer opgewekt over je huidige situatie alsook over de toekomst? Hebt u gemerkt dat u zich niet meer ergert aan dingen die u vroeger ergerlijk vond? Misschien bent u zo actief en opgewekt dat de verschijning van de Koningin van Wijzen Tarotkaart in uw lezing helemaal geen verrassing zal zijn. Je optimisme en actieve dagelijkse routine weerspiegelen het gebruik van je creatieve energie om deel uit te maken van de goede oplossingen in de wereld. Uw lezing zal onthullen waar u uw vrolijke, stijlvolle benadering van het leven het beste kunt toepassen.

Een gekroonde koningin zit op haar troon. In haar rechterhand houdt ze een wandelstok of toverstok en in haar linkerhand een grote, vers gesneden bloem. Een wandtapijt met een patroon van leeuwen en deze bloem is vaak afgebeeld op de achterkant van haar troon. De lucht is helder en blauw. In haar warme grijze cape en gouden gewaden tuurt ze vredig in de verte. Aan haar voeten ligt vaak een kat.

De vredige scène is een aanwijzing voor de zelfverzekerdheid en de ongestoorde rust die deze kaart uitstraalt. staven staan voor creativiteit en koninginnen staan voor het toepassen van de vrouwelijke energie van het accepteren van de paradoxen van het leven. Wanneer je hebt geaccepteerd dat er geen strakke definitie van het leven is, zullen je creatieve oplossingen je gelukkig maken en je actief houden. De troon waarop deze koningin zit is versierd met leeuwen, symbool van koninklijkheid, van het beheersen van de positie waarin het leven je heeft geplaatst. De bloem in de De hand van deze koningin zet haar troon in om de vrouwelijke kracht van de voortplanting te versterken, door een zaadje te voeden tot de schoonheid van een volle bloei. Terwijl het pak van Wijzen het creatieve proces en de geest bevoorrecht, vertegenwoordigt de Koningin van Wijzen een diepere absorptie van deze creatieve drang; creativiteit wordt een tweede natuur, en iemands dagelijkse verkenningen en activiteiten onder de aanwezigheid van deze kaart zijn het equivalent van het hebben van een eigen meesterwerk geschilderd.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarot lezing is verdeeld in secties die verschillende tijdsperioden van uw leven vertegenwoordigen. Alles gebeurt niet in één keer; er is een verleden, heden en toekomst positie in uw Tarot lezing. De kaarten worden in specifieke posities gelegd en leggen daar betekenissen vast.

Wanneer de Koningin van Wijzen in de verleden positie ligt, heb je onlangs een geweldige tijd gehad. Dit kan teruggaan tot een prachtige, bijna magische kindertijd. Het kan ook zo recent zijn als een goede vakantie of een lange periode van jezelf zijn met de mensen waar je het meest van houdt. Je huidige situatie is geworteld in het verleden en met de Koningin van Wijzen op deze positie verzekert de Tarot je ervan dat je basis een optimistische kern is die van het leven houdt.

In de huidige positie geeft deze kaart aan dat je je op een nieuw plateau in je ontwikkeling bevindt. U kunt duidelijker zien waar u bent geweest en u kunt de beproevingen van voorbije dagen net zo waarderen als de overwinningen, want het goede en het slechte hebben u completer gemaakt.

De toekomstige positie is een prachtige plaats voor de Koningin van Wijzen om haar opwachting te maken in uw lezing. De oplossing voor uw huidige hachelijke situatie zal u naar een plaats van vertrouwen brengen; deze kaart hier illustreert dat u spoedig obstakels zult aanpakken en eindelijk, veilig in uzelf zult geloven. Net als de Strength Tarot card, is de relatie tussen jou en de koning van de beesten er een waarin je al je talenten tot instincten beheerst. Succes zal in een oogwenk lijken te komen, maar het is een opeenstapeling van wijsheid en het gebruik van je innerlijke kracht; een proces van jaren in de maak dat leidt tot je toekomstige overwinningen.

Kaartcombinaties

Uw Tarot lezing omvat meer dan één kaart en elk van deze individueel geïllustreerde kaarten is uitgespreid om met elkaar te interageren. De aanwezigheid van kaartcombinaties beïnvloedt het geheel van uw lezing.

Wanneer de Koningin van Wijzen wordt vergezeld door een andere koninginnekaart, wijst dit op de aanwezigheid van een sterke, ondersteunende persoon in uw leven. De Koningin van Pentakels kan wijzen op een vriend of familielid die u geld leent. Het Zwaardvrouw verschijnen in een lezing met de Koningin van Wijzen combineert om te onthullen een vriend wordt beïnvloed door uw ideeën en is het verspreiden van het woord voor u. De Koningin van Bekers manifesteert zich als iemand die levert De aanwezigheid van een Koning Tarotkaart in een lezing met de Koningin van Wijzen daagt je gemoedelijke manieren uit met vaste ideeën over hoe je dingen moet doen. De tarotkaart geeft aan dat een liefdesrelatie duidelijke regels heeft die gevolgd moeten worden als je ooit zijn of haar genegenheid wilt ontvangen. De Koningin van Wijzen zal zich lang en hard afvragen of dit het wel waard is. De Koning van Pentakels houdt vast aan zijn geld en kan u in een financiële situatie brengen. De koning geeft zijn koningin een discriminerende smaak om het beste uit al uw bezigheden te halen. De Koning van Zwaarden vertegenwoordigt een metgezel die plotseling en onverwacht kritisch is ten opzichte van de Koningin van Wijzen.

De andere hofkaarten zijn Pages en Knights. Elk van deze kaarten vertegenwoordigt de krachtige aanwezigheid van een andere persoon die inspiratie krijgt van de Koningin van staven of die in wisselwerking staat met je dagelijkse enthousiasme. U zult iemand een waardevolle les leren als in uw lezing de Achterhand of de Pagina van staven in combinatie met hun koningin voorkomt. De Pagina van Zwaarden en de Koningin Zwaarden wijzen op de aanwezigheid van luide, maar uiteindelijk onschadelijke critici die je alleen maar zekerder zullen maken van wat er moet gebeuren. De Pagina van Pentakels of de Pentakels ridder duidt op nieuwe en opwindende bronnen van geld in uw leven, waarlijk een bemoedigende ontwikkeling. De Pagina van Bekers en Koningin van Bekers zijn uitstekende kaarten om te combineren in een lezing met de Koningin van Wijzen, omdat ze wijzen op de komst van een minnaar die de echte u waardeert op een diep niveau dat grenst dicht bij een spirituele verbinding. Heb jij onlangs je zielsverwant ontmoet?

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Vleugel