Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De ridder van zwaarden tarotkaart

vermijd je de koude realiteit van een situatie? Ben je te bot geweest tegen iemand die je het nieuws op een zachtere manier moest vertellen? Is het tijd voor een openhartig gesprek tussen u en een geliefde? Was u zo geïsoleerd van kritiek dat u een dunne huid hebt ontwikkeld en die nu wordt afgekneld bij de meest terloopse opmerkingen van zowel vrienden als vreemden? Heb je te maken gehad met een baas die je opdrachten lijkt te geven die nooit snel of perfect genoeg kunnen worden uitgevoerd? Kijk voor de ridder van zwaarden te verschijnen in uw Tarot lezing. Dit is geen kaart van slecht nieuws, maar eerder een signaal van informatie die op een ongelegen moment komt en op een onelegante manier wordt gebracht.

Een man te paard rijdt tegen een windstorm in; hij zit op een witte hengst en is gehuld in een harnas. Zijn cape waait op en zijn paard spant zich in voor snelheid. De wind blaast bomen en wolken met grote kracht recht op hem af, maar zijn enige reactie op deze tegenstand is een zwaard nog hoger te heffen terwijl hij doorgaat.

Knights zijn in de Tarot de manier om iets over te brengen. Zwaarden staan voor ideeën, woorden en gedachten. Wanneer de ridder zijn woorden aan u overbrengt, wordt het idee achter wat er gezegd wordt vrij snel duidelijk. Het witte paard geeft aan dat de boodschap die wordt overgebracht is zuiver. Er is geen intentie om kwaad te doen met deze gedachten en woorden, maar de persoon die ze uitspreekt is zich misschien niet bewust van hoe ze klinken of de verstoring die ze veroorzaken in de dagelijkse routine. Iemand die gevoelig is voor zijn of haar geloofssysteem zal zich vertrapt voelen door het paard van de ridder wanneer deze kernovertuigingen worden uitgedaagd.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

In elke Tarot lezing worden de kaarten gedeeld in posities die uw verleden, uw heden en uw toekomst vertegenwoordigen. De betekenis van een kaart kan en zal veranderen afhankelijk van welke van deze posities het inneemt in uw Tarot verspreiding.

In de verleden positie, beschrijft deze kaart een recente ruzie die u had die leidde tot uw huidige gemoedstoestand. Het kan ook dieper gaan en uw kindertijd beschrijven. Is je verteld dat je dromen onbereikbaar waren? De basis van je huidige situatie kan gelegd zijn in een klimaat van kritiek. Deze kaart in deze positie vraagt je om na te denken over wat je reactie op botte woorden in het verleden tot gevolg kan hebben gehad.

De Ridder van Zwaarden in de huidige positie is een indicator dat je wat ongewenst nieuws krijgt. Misschien verloopt uw Tarot lezing niet zoals gepland! De Ridder van Zwaarden heeft een scherpe focus en blijft op onderwerp. Er kan van alles in uw leven zijn dat u uit de weg gaat, misschien bent u er zelfs heel goed in geworden om dingen uit de weg te gaan. De Ridder van Zwaarden verzekert u dat u plotseling niet langer in staat bent om dingen te vermijden en dat de confrontatie kan en zal beginnen.

Deze kaart is heel krachtig voor u wanneer hij in de toekomstige positie wordt gedeeld. De Ridder van Zwaarden is op zijn krachtigst als zijn bezoek een verrassing is. Als zijn komst is aangekondigd en voorbereid, hebt u, de ontvanger van zijn bezoek, de leiding. Deze kaart hier laat u weten dat er kritiek op komst is. Zij waarschuwt u voor onredelijke eisen in een onderhandeling die binnenkort zal beginnen. Ze laat u weten dat degenen die u het meest nabij staan geen blad voor de mond zullen nemen wanneer hun belangen in twijfel worden getrokken. Gebruik de kennis van deze komende communicatie om uzelf te beschermen tegen de schade die gewoonlijk met de Ridder van Zwaarden gepaard gaat: schade die we onszelf toebrengen door onvoorbereid te zijn.

Kaartencombinaties

Wanneer een Tarotlezing wordt gedeeld, vermengt de energie van de kaarten zich met elkaar. Kaarten beïnvloeden elkaar op unieke manieren die niet kunnen worden gereproduceerd. Uw lezing is uniek omdat de kaarten worden gecombineerd om een unieke visie van uw toekomst te vormen.

Wanneer andere Ridder kaarten worden gedeeld, nemen de woorden die door de Ridder van Zwaarden worden gegeven een vorm aan die niet uitsluitend verbaal. De Knacht van Bekers zou een verrassing "Ik hou van je" van iemand tevoorschijn halen. Als de ridder van staven samenkomt met de ridder van zwaarden, kan kunst of zang een idee uitdrukken en dat op een schokkende krachtige manier doen. Als de ridder van Pentakels samenkomt met de ridder van Pentakels, kan dat betekenen dat er een verrassende rekening bij de post komt. Pentakels gaat over geld en het kan tijd zijn om te innen wat u verschuldigd bent om te betalen wat u verschuldigd bent.

De Page kaarten van de Tarot vertegenwoordigen nieuwe ervaringen en jeugdige kracht. De Ridder van Zwaarden gekoppeld aan de Pagina van Pentakels betekent een harde les op een nieuw gebied van investeren of anderszins het riskeren van uw geld. De tarotkaart kan een grote puinhoop maken als hij gekoppeld wordt aan de ridder van zwaarden, omdat u een creatief gebied gaat verkennen waar u geen ervaring in hebt. De pagina van zwaarden tarotkaart geeft aan dat een komende kritiek zwak en ineffectief zal zijn. De Pagina van Bekers in combinatie met De Ridder van Zwaarden verzekert je van een nieuwe aanbidder die je zal verrassen met een onschuldig voorstel.

De Koningin kaarten combineren goed met de Ridder van Zwaarden omdat het vaak moeilijk is voor de innerlijk gerichte koninginnen om zich uit te drukken. De Koningin van Zwaarden in combinatie met deze kaart kunt u ideeën uiten die in conflict kunnen zijn, maar toch naar een oplossing toewerken. De koningin van Wijzen zal de juiste woorden leveren om een complex creatief project te beschrijven dat misschien niet binnen het bereik van uw vocabulaire ligt. De Koningin van Bekers geeft aan dat er een sterke liefdesverklaring jouw kant op komt. De Ridder van Zwaarden combineert met de Koningin van Pentakels om te lonken als een verleidelijke investeringsmogelijkheid.

De Ridder van Zwaarden brengt de brute en imperiale kant van de Tarot koningskaarten naar buiten. De Koning van Pentakels stelt je een financieel ultimatum dat onmogelijk te negeren is als hij samen met de Ridder van Zwaarden in je lezing wordt gebruikt. De Ridder spreekt de woorden van emotionele absoluutheid wanneer hij zich voegt bij de Koning van Bekers. Bereid je voor op een veeleisende minnaar om meer te vragen dan je bereid bent te geven. De koning van Zwaarden en de Ridder van Zwaarden combineren om een nieuw idee in je hoofd te brengen dat de manier verandert waarop je over alledaagse dingen denkt. De Ridder van Wijzen combineert met deze kaart om een creatieve manier van jezelf uitdrukken onder de knie te krijgen.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Suit of Swords