Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De zes van zwaarden tarotkaart

Wanneer u rouwt over een verlies, bevestigt de Zes van Zwaarden dit door te verschijnen in uw Tarot lezing. Wanneer je weggaat naar een onbekende plaats en je eenzaam voelt, los van alles wat je kent en liefhebt, zal de Zwaarden Zes worden onthuld als de kaarten worden gedeeld in je Tarot lezing. Deze kaart bevestigt dat je in een sombere toestand bent, maar het is een kaart die aangeeft dat de bodem is bereikt en dat het langzame proces van genezing is begonnen.

Onder een grijze hemel stuurt een veerman zijn kleine boot naar een ver landschap. Aan boord zit een vrouw, volledig gehuld, voorovergebogen, naast een klein kind. Zes zwaarden zijn in de boot gestoken, wijzend naar beneden, maar er is geen lek. De gids staat achter hen met een grote roeispaan en roert het stille water op terwijl hij de boot langzaam dichter bij die verre kust brengt, kleurloos te zien aan de horizon.

De boot staat centraal in de betekenis van de kaart - hij gaat ergens heen, hij gaat weg van waar je nu bent. Deze reis is definitief, want geen enkele passagier zinspeelt zelfs maar op omkeren - de toekomst is nog niet zichtbaar, maar het verleden is definitief voorbij. De zwaarden hebben geen invloed op de boot, ook al zitten ze vast in de basis - dit is een metafoor voor het met je meenemen van wat je hebt geleerd als je door het leven gaat. Dit hoeft niet per se een positieve ontwikkeling te zijn, want deze zwaarden kunnen staan voor kwetsuren uit het verleden die je met je meedraagt jij. Dit is een sombere en ernstige kaart, maar niet per se een negatieve. De overgang die u doormaakt is iets om serieus te nemen. Een openhartige persoonlijke inventarisatie is iets dat ervoor kan zorgen dat deze reis een positieve uitwerking zal hebben.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomst

Elke Tarotlezing is onderverdeeld in je Verleden, je Heden en je Toekomst. Kaarten hebben verschillende betekenissen, afhankelijk van waar ze gedeeld worden. Als de Zwaarden Zes in het verleden ligt, kan de Tarotlezer de pijn en het verdriet begrijpen dat je met je meedraagt door incidenten in het verleden. Of het nu een sombere jeugd is of een recente periode van werkloosheid, het beste wat gezegd kan worden over deze plaatsing is dat je een saaie tijd in je leven achter je hebt gelaten. Het ergste dat gezegd kan worden is dat je een laag gevoel van eigenwaarde met je meedraagt of andere aandoeningen van de verbeelding die zich manifesteren als neuroses.

Wanneer de Zes van Zwaarden in de huidige positie in je Tarot Reading verschijnt, ben je waarschijnlijk op zoek naar deze lezing in de eerste plaats als een manier om dingen een beetje levendiger te maken. Verveling, het gewicht van het verlaten van een relatie of een aanhoudend verdriet over een verlies van een tijdje geleden kunnen samenzweren om je langzaam te laten drijven in de stille wateren van het leven in plaats van je vooruit te duwen of je te inspireren om sneller naar een specifiek doel te roeien.

Deze kaart in de toekomstige positie is vaak een goed teken dat je huidige situatie een kalme, ongestoorde toekomst tegemoet zal gaan. Er is een consistentie in de langzame en gestage vaart op de boot die op deze kaart wordt afgebeeld. Landing in de toekomstige positie kan erop wijzen dat het huidige tumult in je leven ertoe kan leiden dat je overweegt te verhuizen of van carrière te veranderen.

Kaartencombinaties

Wanneer de Tarotkaarten worden uitgespreid, worden ze geïntegreerd in één lezing. Dit betekent dat ze elk van de kaarten eromheen beïnvloeden en informeren. Alle kaarten combineren om in harmonie te zingen.

Kaarten die combineren met de Zes van Zwaarden geven preciezer aan op wat voor reis u zich bevindt - is het fysiek bewegen of mentaal uw bewustzijn verhogen? Heeft de somberheid die met deze kaart samenvalt te maken met verloren liefde of het niet waarmaken van je potentieel? De Zwaarden Zes is een zwakke, neutrale kaart. De kaarten in de buurt zullen uw Tarot lezer leiden om de reis het beste te beschrijven.

Twee belangrijke kaarten die hogere echo's zijn van de Zes van Zwaarden hebben een grote invloed op elke lezing waarin een van hen verschijnt: De minnaars en De toren. De minnaars is de Grote Arcana's Nummer 6 kaart. Het vertegenwoordigt alle dingen die verband houden met gepassioneerde interpersoonlijke partnerschappen. Wanneer deze kaart samen met de Zwaarden Zes in een lezing voorkomt, komen de onderwerpen scheiding en eenzaamheid naar voren in de discussie. De Toren is genummerd 16 in de Grote Arcana. Dit is de kaart die aangeeft dat er grote veranderingen op komst zijn. Wanneer het wordt onthuld in uw Tarot lezing die ook de Zes van Zwaarden, bent u zeker verhuizen en de verandering gaat een grote aanpassing voor u.

Wanneer er andere kaarten uit het pak van Zwaarden in uw lezing, dit geeft aan dat harde woorden of nieuwe ideeën zijn de kern van uw huidige passieve verschuiving weg van het verleden. Het pak Pentakels is een indicator van materiële rijkdom en wanneer er een paar kaarten van dit pak in een lezing met deze kaart verschijnen, voorspelt dit dat een gebrek aan geld in je leven je ontwikkeling kan belemmeren of je medelijden met jezelf laat hebben. Het kan ook aangeven dat het hebben van al je materiële behoeften en geld op de bank samengaan om je lui te maken.

Wanneer er veel kaarten in je lezing voorkomen van het pak van Bekers naast de Zes van Zwaarden, houden je emoties je geïsoleerd. Dit kan het gevolg zijn van een breuk of van een hardnekkige weigering om kwetsende woorden terug te nemen. De Zwaarden Zes is een kaart die bekend staat om het niet kunnen vergeven, laat staan vergeten. Menig Tarotlezer zal je aanraden om dit te proberen en het klinkt je misschien in de oren als nagels die op een krijtbord krassen.

De kleur van Wijzen staat voor creativiteit. Als er veel kaarten uit de Suit of Wands samen met deze kaart verschijnen, kan isolatie een goede zaak zijn als je bezig bent met een creatief project. Of het nu voor je werk is, voor school of voor je eigen ontwikkeling, grote Doorbraken ontstaan wanneer je langzaam, ongestoord, naar de voltooiing van een doel toewerkt. Winnende businessplannen komen voort uit een gedisciplineerde, doordachte afzondering. Meesterwerken van kunst worden geschilderd wanneer deze kaarten samen verschijnen in een Tarot lezing voor een getalenteerde kunstenaar, evenals grote symfonieën van muziek gecomponeerd wanneer een genie van ritme en melodie Wands en de Zes van Zwaarden ontvangt in een lezing.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Suit of Swords