Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De negen van zwaarden tarotkaart

Wanneer u zich realiseert hoe afschuwelijk een situatie is geworden, zal de Negen van Zwaarden in uw lezing verschijnen. Dit is de kaart van het ontwaken uit een nachtmerrie. Maar al te vaak is het de kaart die onthult dat onze misrekeningen en ondeugden deze nachtmerrie maar al te waar hebben gemaakt in ons wakende leven.

Een persoon zit rechtop in bed in het donker van de nacht. Laten we aannemen dat u dit bent. Uw handen zijn over uw gezicht. Uw benen worden bedekt door een dekbed, dat is versierd met een dambordpatroon van bloemen. Op de zwarte muur van de slaapkamer zweven 9 zwaarden. Hun handvaten staan op één lijn boven het kussen van het bed en ze steken allemaal buiten de omlijsting van de kaart uit. Geen van hun punten is zichtbaar.

Het is alsof de scène het moment heeft vastgelegd waarop deze persoon wakker werd uit een nare droom, overeind ging zitten en haar handen over haar gezicht wierp in het besef dat ze een nachtmerrie beleefde. Het dambordpatroon van de quilt impliceert dat de persoon een spel heeft gespeeld en zich heeft ingedekt met een strategie die duidelijk heeft gefaald. De bloemen van de quilt worden afgewisseld met vierkanten met symbolen van de dierenriem. De metafoor van de quilt die deze persoon bedekte, was de zekerheid dat zij de toekomst kon zien terwijl zij niet eens haar eigen aard begreep.

De zwaarden zweven boven haar bewustzijn en het feit dat hun punten niet in de afbeelding zijn afgebeeld, geeft aan dat de problemen waarin deze persoon verkeert, nog niet zijn opgelost. Dit is de kaart die iemands hysterie onderstreept over hoe slecht de dingen op het punt staan te worden en wetend dat zijn daden er de schuld van zijn. Er is geen manier om het aardig te zeggen: De negen van zwaarden is zo ongeveer de slechtste kaart die je uit het Tarot deck kunt trekken. Het is een kaart die je confronteert om verantwoordelijkheid te nemen voor je daden, zelfs als het weigert om de impact van deze zonden te onthullen.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarot lezing omvat het verleden, het heden en de toekomst. Dit is een kans om de stroom van gebeurtenissen en keuzes die je maakt te zien die bepaalde energieën versterken. Kaarten landen in elk van deze categorieën en stellen je in staat om deze tijdsperioden in een nieuwe context te zien. Dit referentiekader is een manier om de verwarring van gemengde signalen te isoleren en te zien waar je bent geweest, waar je nu staat en waar je naartoe gaat in één enkele visie.

Wanneer de Negen van Zwaarden in de verleden positie ligt, zijn er diepe kwesties van verantwoordelijk te zijn geweest voor iets vreselijks of van je schuldig te voelen over een oude tragedie. Deze kaart draagt overal spanning met zich mee en u zult gedwongen worden uw rol in een lang vergeten beproeving opnieuw te beoordelen. Misschien weerspiegelt dit een slechte jeugd of een bijzonder triest moment dat u leidde naar waar u nu bent. Begrijp dat er geen goed en fout is in deze kaart; de Negen van Zwaarden laat alleen de gevolgen zien van keuzes die u hebt gemaakt en emoties die het gevolg zijn van acties die al dan niet uw verantwoordelijkheid zijn geweest.

In de huidige positie, de Negen van Zwaarden onderstreept de stress waaronder u momenteel gebukt gaat. Een recent overlijden of verlies kan deze kaart tot stand brengen als een manifestatie van je innerlijke pijn. De zwaarden die van de kaart af wijzen versterken hier dat er geen vaste richting bekend is wanneer men verloren is in doodsangst.

De Negen van Zwaarden is het meest onwelkom wanneer hij in de toekomstige positie wordt getrokken. Wat doe je nu in je leven waar je binnenkort misschien spijt van krijgt? Als er iets positiefs is aan het feit dat je deze kaart in je reading krijgt, dan is het wel dat het de "toekomst" van de reading versnelt. Veel lezingen geven een voorspelling voor een toekomst die jaren, misschien zelfs decennia ver weg is. De Negen van Zwaarden versnelt de toekomst van de lezing om meer waarschijnlijk te zijn in een 48-uurs venster. Als de lezing over uw economische situatie ging, zou de Negen van Zwaarden in deze positie wijzen op een gedwongen verkoop, een ontslag of een onverwacht verlies op een investering. Een liefdeslezing waarbij de Negen van Zwaarden in de toekomstpositie verschijnt, duidt bijna altijd op een breuk, scheiding, een vreselijke ruzie of een ontdekking dat jij of je partner ontrouw zijn geweest.

kaartcombinaties

Meer dan één kaart wordt getrokken in een Tarot Lezing en elke kaart die wordt opgenomen informeert de anderen, net zoals elke kaart wordt beïnvloed door de andere kaarten die eromheen worden gelegd.

De Negen van Zwaarden is gerelateerd aan De Kluizenaar kaart en benadrukt het eenzaamheidsaspect van deze krachtige Tarotkaart. Als De Kluizenaar of De Zon (kaart #19) in een lezing met de Negen van Zwaarden zitten, worden de eenzaamheid en verantwoordelijkheidsaspecten van je miasma versterkt.

Wanneer de Negen van Zwaarden in een lezing zit met De Keizerin kaart, kijk dan uit naar een koopwoede of gebrek aan financiële verantwoordelijkheid om je veel angst aan te jagen. Als De opgehangen man wordt getrokken, hebt u er zeker te lang over gedaan om een beslissing te nemen of hebt u in een onderhandeling gewacht op meer dat er nooit is gekomen.

Zwaardkaarten zijn over het algemeen indicatief voor woorden en het uitdrukken van ideeën. Wanneer de aas van zwaarden tarotkaart wordt getrokken in een lezing met de negen van zwaarden, lijdt u onder het gewicht van wat er in het openbaar is gezegd; hetzij door uzelf of door iemand over u.

Het goede nieuws is dat er een paar kaarten in het tarotspel zijn die de effecten van de negen van zwaarden op uw lezing sterk verminderen en minimaliseren. De nar is een kaart die zegt dat je zorgen in het midden van de nacht tijdverspilling zijn en dat er geen invloed is buiten je zelfveroorzaakte schuldgevoel. De Rad van Fortuin kaart zorgt ervoor dat de pijn die je lijdt van korte duur zal zijn en zou moeten blijken iets te zijn dat succes brengt op een onverwachte manier. De tovenaar kaart neemt de pijn die is veroorzaakt niet weg, maar zorgt ervoor dat je vrijgesproken wordt van enige schuld in de tragische zaak bij de hand. De Zwaardvrouw begrijpt de moeite die je hebt doorgemaakt en zorgt ervoor dat je lijden van korte duur zal zijn en een herstel van wat je had voorafgaand aan je ongelukkige keuzes snel zal komen.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Suit of Swords