Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De tarot zwaarden

De vier kleuren van de Tarot dekken de menselijke ervaring vrij goed. Naast de cerebrale communicatie van Zwaarden, is er het materiële vlak dat door Pentakels wordt gedekt, onze emotionele ervaringen die door het pak van Bekers worden gedekt, en onze creatieve aard, die in de Tarot door Wandelstokken of staven wordt uitgedrukt. Al onze gedachten, ideeën en gesprekken bestaan in een sfeer van werkelijkheid die noch tastbaar noch emotioneel is. Het Tarot dek drukt dit fenomeen uit als een Zwaard. Je gedachten zijn werkelijk het enige wat je voor jezelf hebt. Informatie is anders dan andere dingen die je weggeeft. Als je informatie deelt, heeft een ander het, maar jij hebt het ook nog. Informatie gecatalogiseerd in onze hersenen voedt het cerebrale denken. Dit bestaat zonder een emotionele kant te hebben, hoewel onze gedachten vaak onlosmakelijk verbonden zijn met gevoelens. Onze ideeën leiden vaak tot creatieve expressie of manifesteren zich als plannen om geld te verdienen of onze sociale interacties te bevorderen.

De schoonheid van het Tarot deck is de dekking van alle toestanden van de menselijke ervaring in minder dan tachtig kaarten. Ze beschrijven het verleden, onderzoeken de staat waarin je je bevindt en voorspellen de toekomst. Er zijn veertien kaarten in het pak van Zwaarden in het dek. Elk van Ze bestrijken een van de fasen van denken en communiceren. In de eerste fase is een "gedachte" je geest die communicatie voortbrengt. Communicatie begint de tweede fase met een bespreking van een gedachte, zij het in persoon, aan de telefoon, online of in een andere vorm. De derde fase bestaat uit het ervaren van de uitdrukking van de gedachte, of je nu naar een vriend luistert, of woorden leest in een eeuwenoud boek of een boodschap ziet in een schilderij op een museummuur.

Wanneer een Zwaardkaart in je reading verschijnt, overheersen gedachten en communicatie. Je lezing is verdeeld in het kijken naar je verleden, heden en toekomst. Een Zwaardkaart in de positie 'verleden' kan je herinneren aan een goed idee dat je had. Als je erover dacht om naar een aangenaam deel van de wereld te verhuizen en alles wat je nu hebt is te danken aan dit idee, dan zou je een vrolijke, visionaire Zwaardkaart in de verleden positie kunnen zien. Als je op dit moment praat over waar je heen wilt in het leven, zal een Zwaard kaart in de huidige positie dit niet alleen weerspiegelen, het kan de psychologie achter je plannen onthullen. Een geweldig ding over de Tarot is de aanwijzingen die het u biedt over uw diepste motivaties. In de toekomstige positie, kan een Zwaard kaart worden geïnterpreteerd als u die uw zegje krijgt in een geschil

Wanneer er veel kaarten van het zwaardpak in uw lezing voorkomen, wordt uw situatie niet gedomineerd door actie of resultaten, maar door analyse. De uitdrukking "verlamming door analyse" kan van toepassing zijn als u merkt dat u alleen maar praat over dingen in uw wereld en ze beschrijft, in plaats van kansen te grijpen of passies te omarmen. Een Tarot lezing zonder Zwaarden kan erop wijzen dat u zich wentelt in emoties en processen zonder een plan of publiek voor uw inspanningen.

Wanneer uw Tarot lezing kaarten met Zwaarden en kaarten met Pentakels bevat, let dan op discussies over geld en bezittingen. Als de kleur van Wijs gepaard gaat met Zwaarden, kunnen uw ideeën een productieve uitlaatklep vinden. Met Koppen, kunnen Zwaarden even gemakkelijk poëtische woorden van liefde produceren als razende tirades die in het heetst van de strijd kunnen verschijnen.

Elke kaart uit de kleur van Zwaarden draagt gedetailleerde betekenissen, en de complexe samenstelling van elke kaart verandert als andere kaarten zich bij de lezing voegen. Op zichzelf beschouwd is er echter een specifieke relatie die elk van deze kaarten heeft met het natuurlijke gebruik van de menselijke conditie denken en communiceren. Lees hieronder wat elke kaart inhoudt op het gebied van cerebrale manifestaties.

 • Aas van Zwaarden

  De Aas van Zwaarden kan misschien beter worden geïllustreerd met de conventionele cartoon van een gloeilamp boven iemands hoofd. Heldere gedachten en nauwkeurig begrip worden hier aangegeven. Logica op zijn scherpst is deze kaart.

 • Twee van Zwaarden

  De Twee van Zwaarden is de kaart die verschijnt wanneer je de waarheid kent, maar er ontkennend over bent. De gekruiste zwaarden in deze afbeelding staan voor tegenstellingen en de blinddoek staat voor vermijding.

 • Drie van Zwaarden

  De Drie van Zwaarden lijkt misschien te gaan over liefdesverdriet en emotie. Het is eigenlijk een indicator van het begrip dat iets voor altijd verloren is. Of het nu gaat om een relatiebreuk of een sterfgeval, het begrijpen van verlies maakt deel uit van elk proces.

 • Vier van Zwaarden

  De Vier van Zwaarden lijkt een beetje stijfjes, maar het levendige proces van overpeinzing is van binnen net zo actief als Het lijkt vredig aan de buitenkant.

 • Vijf van Zwaarden

  Veel mensen denken na over wat ze moeten krijgen voordat ze iemand anders overwegen. Als de Vijf van Zwaarden in je lezing voorkomt, kan dit denkproces je parten spelen. Niet denken dat je egoïstisch bent is een kenmerk van egoïstische mensen.

 • Zes van Zwaarden

  Na de staat van rouw is er het mentale proces van weer verder gaan met de dingen. De tarotkaart Zes van Zwaarden illustreert hoe herkauwen kan voorkomen terwijl je probeert verder te gaan. Hoe triest je verhaal ook is, te lang stilstaan is nooit een goed verhaal.

 • Zeven van Zwaarden

  Als je een goede reden hebt om voor de makkelijke uitweg te kiezen, zal de Zeven van Zwaarden je mentale gymnastiek alleen maar versterken. Dit is de kaart van de rationalisaties. We doen dit allemaal; het is fundamenteel menselijk om onze acties te rationaliseren. Het is belangrijk om ze te beperken in ons leven en hun impact op anderen.

 • Acht van Zwaarden

  De Acht van Zwaarden herinnert ons eraan dat koppig zijn zijn beloningen heeft, vooral als u graag gebonden bent aan de wereld die u hebt gekozen. Het is geweldig als je graag blind bent voor mogelijkheden die het leven te bieden heeft buiten de sfeer van je beperkte ervaringen.

 • Zwaard Negen

  De Zwaard Negen illustreert de nachtmerries van hen die zich schuldig voelen, en die de situatie als hopeloos zien. Als er geen weg terug is uit de verkeerde richting, markeert de Negen van Zwaarden dit besef.

 • Ten van Zwaarden

  Zoals grimmig geïllustreerd in de Ten van Zwaarden, hebben vele martelaren de ultieme prijs betaald. De meesten klagen echter alleen maar over hun situatie omdat het gemak om anderen de schuld te geven helpt om de aandacht af te leiden.

 • Pagina van Zwaarden

  Wanneer je onvolwassen bent in je denken, of wanneer je communicatie vulgair, onduidelijk en egocentrisch is, dan lijkt de Pagina van Zwaarden erop te wijzen dat er nog veel groei in het verschiet ligt.

 • Zwaardennacht

  De Zwaardennacht wijst op een zich snel ontwikkelend idee, of communicatie met een transformerende les.

 • Koningin van Zwaarden

  Uw beleefde conversatie is iets waar iedereen op is gaan vertrouwen als een stabiliserende kracht. De Koningin van Zwaarden wijst erop dat je zelfs aardig kunt zijn als een manier om de controle te behouden.

 • Koning van Zwaarden

  Je hebt helemaal gelijk. De Koning van Zwaarden geeft aan dat uw ideeën in overeenstemming blijken te zijn met de manier waarop de wereld werkt. Iemand anders zou dit zelfs kunnen erkennen.

In conclusie, de aanwezigheid van Zwaarden zou de afwezigheid van passie en plezier in je leven kunnen betekenen, omdat je veel denkwerk, sortering en communicatie te verzorgen hebt. Maar het analyseproces kan net zo leuk en lonend zijn als elk ander deel van het leven, dus geniet ervan om je zwaard hoog te houden.

De Tarotkaarten in het Zwaardpak