Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De zeven zwaarden tarotkaart

De Zeven van Zwaarden is een kaart die in uw Tarot lezing verschijnt om kwesties te onthullen van losbreken, dingen doen op je eigen manier en het verlaten van groepsidealen. De Zeven van Zwaarden wordt gezien als een kaart van het redden van jezelf; dit kan positieve elementen hebben, zoals in veel persoonlijke transformaties, maar het kan ook negatief zijn, het onthullen van de kern egoïsme aanwezig in veel van onze beslissingen. Er zit ook een element van haast in deze kaart, een indicator van snel handelen in een besluitvormingsproces.

Onder een wolkenloze gouden hemel toont de kaart een man die op zijn tenen wegloopt van enkele woestijntenten. Bij de ingang van de dichtstbijzijnde tent zijn twee zwaarden in de grond gestoken. De man heeft vijf zwaarden in zijn armen. De man steelt de zwaarden van degene die zich in de tent bevindt en maakt dat hij wegkomt. De dief slaagt erin om stijlvol te zijn, hoewel, altijd afgebeeld met een fez-stijl hoed, met sommige Tarot dekken ervoor te zorgen dat zijn snelle voeten laarzen zijn rood gekleurd om zijn hoed te passen. In de meeste versies van Tarot dekken is hij scampering over de woestijn vergezicht, in het volle zicht voor ons om te zien. Het belangrijkste deel van deze illustratie is het duidelijke feit dat de dief, zelfs met zijn handen vol, niet alle zwaarden heeft meegenomen.

De dief is niet noodzakelijkerwijs een negatief personage. Iedereen werkt wel eens in het geheim en in zijn eigen voordeel. In relaties sluipen we rond om informatie te achterhalen over de mannen van wie we houden. In de kantoorpolitiek worden we vaak gedwongen achter de rug van iemand om te handelen om onze baan veilig te stellen. Iedereen die zelfstandig ondernemer is, weet dat er op uit trekken en het in je eentje doen betekent dat je elk beetje informatie dat over je kan worden verkregen concurrenten.

De Zeven van Zwaarden is een kaart die van u verlangt dat u naar binnen kijkt en uw eigen gedrag onderzoekt. Als u in het geheim een groep op het werk hebt gesaboteerd om vooruit te komen, kunt u niet meteen aannemen dat de kaart een vriend of geliefde voorstelt die stiekem achter uw rug omgaat.

Onderzoek de plaats van de Zeven van Zwaarden in uw lezing en de kaarten in de buurt om te begrijpen of onafhankelijkheid en dubbelhartigheid eigenschappen zijn die u goed van pas zullen komen.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Als de Zeven van Zwaarden in het verleden deel van uw Tarot lezing staat, komt de basis van uw huidige situatie voort uit uw onafhankelijkheid. Misschien hebt u nog steeds last van een breuk. Vrouwen die ooit hun minnaars hebben bedrogen en ermee zijn weggekomen, zien deze kaart in het verleden als een bevestiging dat ze voortaan trouw zullen zijn. De kaart kan natuurlijk ook aangeven dat iemand u heeft bedrogen, een feit waar u misschien nog steeds niet echt zeker van bent.

Als de Zeven van Zwaarden zich in het huidige deel van uw Tarotlezing bevindt, kan het zijn dat iemand u bedriegt. Een echtgenoot of zakenpartner kan wegkomen met het stelen van uw vertrouwen. Maar net zo waarschijnlijk kan deze kaart laten zien dat uw recente sluwe zetten zijn de moeite waard op het werk en in de liefde. Als een leuke jongen flirt met een vriendin en jij probeert hem te versieren als ze naar het toilet gaat, dan ben jij de slimme dief die in de Zeven van Zwaarden staat afgebeeld.

Als de Zeven van Zwaarden in je toekomstige positie staat in een Tarotlezing, dan is dit een kaart die laat zien dat je je toevlucht moet nemen tot een of andere list om te komen waar je heen wilt. U zult op een gegeven moment in de nabije toekomst alleen op uw verstand moeten vertrouwen, dus zorg ervoor dat u snel kunt improviseren en ontkomen. onderzoek. De Toekomstpositie is een plaats in een Tarotlezing waar de Zeven van Zwaarden over u en u alleen gaat. Omarm de kans om vooruit te komen en er mee weg te komen.

Kaartencombinaties

Als sommige andere kaarten in uw lezing ook Zwaarden zijn, staat de Zeven van Zwaarden voor verbale stiekemheid. Misschien hebt u achter iemands rug om gepraat.

Als er veel Pentakels voorkomen in een lezing met de Zeven van Zwaarden, kunnen er onlangs persoonlijke bezittingen van iemand zijn gestolen - misschien bent u een verdachte! Als er veel Bekers in de lezing met deze kaart voorkomen, is een stiekeme liefdesaffaire waarschijnlijker. Met een paar kaarten uit het pak van Wijzen, deze kaart brengt grote vooruitgang in het bedrijfsleven. In feite, in combinatie met de Aas van Wijzen, dit is een van de beste voortekenen voor het slagen in uw eigen bedrijf dat de Tarot te bieden heeft.

Tarot lezingen met Grote Arcana kaarten wijzen op diepere situaties in iemands leven. Grote Arcana kaarten gekoppeld aan de Zeven van Zwaarden geven aan dat uw onafhankelijkheid van groepssituaties een drijvende factor is in uw huidige reis.

De Zeven van Zwaarden gekoppeld aan De hiërofant geeft aan dat uw breuk met een groep zal leiden tot persoonlijke transformatie en dat het een goede beslissing was. In combinatie met De Duivel kaart doorbreekt u mogelijk een cyclus van verslaving aan drugs, alcohol of relatie-co-afhankelijkheid. Met De wereld kaart gekoppeld aan uw Zeven van Zwaarden, mist u misschien veel van wat het leven te bieden heeft uit een gevoel van vervreemding of angst. Gepaard met The Fool en uw escapistische neigingen brengen u verder en verder van het traditionele levenspad - maar als u de traditionele samenleving verlaat en de bohemienachtige levensstijl omarmt, kan dit een goede zaak zijn. De Zeven van Zwaarden in combinatie met Sterkte is de "schurkachtige agent" combinatie waar u uw voorkennis gebruikt als lid van een groep om verder te gaan dan de beoogde doelen. De Justice kaart gekoppeld aan de Seven of Swords is nog krachtiger en werpt vruchten af in een poging om een rechtszaak uitgevoerd te zien worden. Als je advocaat verstand heeft van Tarot, zal hij of zij het geweldig vinden om te horen dat deze kaarten in je lezing voorkwamen.

De sterkste twee kaarten om de Zeven van Zwaarden mee te paren zijn De Chariot en De Ster. Een paar met de Chariot onthult dat u kunt snijden in de rij voor een professionele promotie of verleiden een prijs te vangen in het spel van de liefde. Gepaard met de Ster staat je bewustzijn op het punt zich te verruimen als je op een zoektocht gaat naar kennis en groei.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Suit of Swords