Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De page van zwaarden tarotkaart

Heb je ooit de waarheid gesproken tegen de machtigen en besefte je niet eens voor welke uitdaging je hen had gesteld? Leer je het complexe jargon van een nieuw vakgebied en begrijp je hoe een nieuwe jij eruit zou kunnen zien als je deze taal beheerst? Hebt u gekeken naar de redenen waarom u in een relatie zou moeten blijven of eruit zou moeten stappen? Moet u in een werksituatie minder dan eerlijk zijn over wat het bedrijf wel of niet kan doen? Al deze omstandigheden brengen een Tarotlezing met zich mee waarin de Pagina van Zwaarden voor je wordt gelegd.

Pagina kaarten vertegenwoordigen een nieuwe, veeleisende uitdaging voor je positie in de wereld. De Page van Zwaarden is er om je eraan te herinneren dat je integriteit het scherpste wapen in je arsenaal is. Het maakt niet uit hoe ervaren je bent in de wereld, van tijd tot tijd ontstaan er problemen die werkelijk nieuwe situaties zijn. Wanneer u zich aan de waarheid houdt, zijn deze raadsels eenvoudig op te lossen.

Een jongeman staat alleen op een met gras begroeid, ruig landschap onder opbollende wolken aan een blauwe hemel. Hij is efficiënt gekleed en heeft een korte paardenstaart die in de wind waait. Hij kijkt in de richting van waaruit de wind waait en houdt een groot zwaard met beide handen omhoog zodat het handvat van het wapen op één lijn ligt met zijn schouder. De Het zwaard wijst naar boven, staat iets van hem af en in de meeste Tarotdecks is tenminste het bovenste derde deel van het zwaard niet in beeld, waarmee de plaats van de Page op de voorgrond van de Tarotlezing wordt benadrukt.

Zwaarden zijn kaarten van woorden en ideeën. Waarheid en rechtvaardigheid zijn de hoogste idealen. We knikken allemaal beleefd in hun richting en leven ze na als het gemakkelijk is, maar de Page van Zwaarden laat een uitdagende wind zien die op een nieuwe manier naar je toe waait. De hofkaarten (Pages, Knights, Queens en Kings) tonen allemaal een individu dat alleen is. Je zult geïsoleerd zijn in je moment van beraadslaging. De Page van Zwaarden is een kaart die je karakter kan onderstrepen door je daden voor de komende jaren. De uitkomst is misschien niet mooi, maar de kracht die het resultaat van deze uitdaging met zich meebrengt is onmiskenbaar.

Hofkaartparen

Wanneer er meer dan één hofkaart in uw Tarot lezing voorkomt, kan uw helderziende of Tarot lezer op zoek zijn om te bepalen of een van deze kaarten iemand anders in uw leven vertegenwoordigt. U kunt een paar indringende vragen krijgen die niet synchroon lijken te lopen met een gewone lezing, maar begrijp dat er een behoefte is van de kant van uw Tarot lezer om te bepalen wie wie is in uw lezing.

Een Page kaart vertegenwoordigt een beginner, dus als u in de buurt bent van een tiener of verkering heeft met een jongere man, bestaat de mogelijkheid dat het tarotspel de kaart Page gebruikt om deze persoon in het gesprek te brengen over wat er in je leven aan de hand is.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomst

Elke Tarotlezing is onderverdeeld in het verleden, heden en de toekomst. De kaarten worden gedeeld om een verhaal te vertellen dat het hele verhaal is van waar je bent geweest, waar je nu bent en waar je naartoe gaat.

De Page van Zwaarden in de verleden positie vertegenwoordigt een moment in je verleden waarop het voor jou het juiste zou zijn geweest om de waarheid te spreken. Heb je dat gedaan? Dit is geen passieve kaart en je kunt meestal een voorbeeld uit je kindertijd of je recente verleden noemen waarin het aan jou was om integer te handelen en de waarheid te spreken om gerechtigheid te krijgen. De kaart in deze positie kan ook wijzen op een algemene basis van integriteit als deel van je karakter, een waarheidsspreker ongeacht het risico of de sociale conventies.

In de huidige positie is de Page op zijn meest uitdagend. Je staat alleen in een beslissing en de waarheid is bijna te verschrikkelijk, of te kostbaar, om te vertellen. Maar uw karakter en integriteit staan op het spel. Je wordt misschien niet gepakt, maar de Page De Page van Zwaarden staat erop dat u het rechtvaardige pad neemt omdat er de volgende keer misschien iemand meekijkt als u zich op uw gemak voelt om aan de andere kant van de integriteitslijn te opereren.

De Page van Zwaarden vertegenwoordigt hoogstwaarschijnlijk een andere persoon wanneer deze in de toekomstige positie verschijnt. Dit kan wijzen op een zwangerschap met een kind op komst. Een nieuwe liefdesrelatie die jonger is dan u, kan u belangrijk nieuws brengen wanneer u dat het minst verwacht. Als je minnaar veel ouder is dan jij, dan vertegenwoordigt de Page van Zwaarden zeker dat je hem iets te vertellen hebt.

Kaartencombinaties

Als een lezing begint, vermengen de kaarten zich en voegen betekenis aan elkaar toe terwijl ze voor je worden gedeeld. Als de Page van Zwaarden zich in een lezing bevindt met veel andere Zwaardenkaarten, zullen de discussies eindeloos zijn en misschien zelfs filosofisch.

Wanneer er veel kaarten van het zwaardpak samen met de Page of Swords aanwezig zijn, zul je waarheid ervaren in de vorm van een of andere artistieke ervaring. Misschien woon je een concert bij dat dient als je eigen persoonlijke Woodstock, of zie je een tentoonstelling in een museum die je perceptie van de wereld voorgoed verandert. Als u Als je een creatief type bent, is dit een geweldige kaartcombinatie om een kunstwerk te maken dat je wereldbeeld uitlegt voorbij de beperkingen die verbale expressie heeft - een universele verklaring kan worden geproduceerd.

Een lezing waarin de Page van Zwaarden voorkomt met veel kaarten uit het pak van Bekers, vertelt je dat spreken eigenlijk een grote emotionele opluchting kan zijn. Ben je je gevoelens aan het opkroppen om de goedkeuring van iemand te krijgen? Je hebt onderschat wat het kan opleveren om voor een goed doel op te komen! Het pak van Pentakels is een goede combinatie met de Page van Zwaarden. Dit is de kleur die materiële rijkdom beïnvloedt. Een lezing als deze geeft aan dat je beloond zult worden voor het verrichten van een eervolle daad. Gerechtigheid zal geschieden!

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Suit of Swords