Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De koningin van zwaarden tarotkaart

Bent u de laatste tijd direct en eerlijk geweest in uw omgang? Begrijpt u snel hoe de dingen gaan in een nieuwe omgeving? Ben je daar geweest en heb je dat gedaan? Deel je graag je expertise maar ben je nog steeds enthousiast om de nieuwe manieren van doen te leren? De Koningin van Zwaarden is een aangename kaart in de manier waarop het onthult dat je genoeg ervaring hebt waaruit je kunt putten, maar oprecht geïnteresseerd bent om altijd meer te leren. Wanneer deze kaart in uw Tarot lezing verschijnt, is het ergste dat iemand over u zou kunnen zeggen dat u een beetje afgemat bent. Maar de positieve mogelijkheden zijn overweldigend in een kaart die het zegt zoals het is met vriendelijkheid en zelfverzekerdheid.pg

De koningin wordt in profiel bekeken. Ze zit op een stenen troon. In haar rechterhand houdt ze een groot zwaard dat recht omhoog wijst. Haar linkerhand wenkt naar iemand die voor haar staat om naderbij te komen. In de troon van de koningin is een vlindermotief gegraveerd en zij draagt een gouden kroon met een bijpassend motief. Het zilver van haar zwaard wordt gecontrasteerd door een helderblauwe lucht. Aan de horizon doemen golvende witte wolken laag op. Zij draagt een gewaad geïllustreerd met wolkenbollen op een hemelsblauwe achtergrond. Het landschap om haar heen is eenvoudig; de wereld om haar heen is noch weelderig noch dor.

De illustratie van deze kaart bevat vele metaforen voor het engagement met de wereld dat wijsheid met zich meebrengt. De toeschouwer kan de persoon die de koningin oproept niet zien. Wat de koningin ziet, heeft gezien en begrijpt, gaat veel verder dan wat mensen van buitenaf kunnen bevatten. Niemand kan al je ervaringen kennen, en hoe je ze samenvoegt om een wereldbeeld te vormen spreekt van je intellect en emotionele rijpheid. De vlinder is een metafoor voor het feit dat je uit een cocon bent opgestaan om naar hoogten te zweven die je je nooit eerder had voorgesteld en om er heel mooi uit te zien in al je vrijheid om de wereld vanuit verschillende perspectieven te verkennen. Zwaarden zijn de Tarot kaarten die staan voor ideeën en communicatie. De Koningin van Zwaarden is cerebraal en intuïtief, en oefent een goed beoordelingsvermogen uit gebaseerd op een schat aan ervaring en intellect: het toppunt van wijsheid.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarot lezing omvat het delen van kaarten op specifieke plaatsen binnen een patroon. Als de kaarten worden uitgedeeld, komen ze terecht op posities die uw verleden, heden en toekomst vertegenwoordigen. De betekenis van elke kaart kan veranderen op basis van de plaats in dit patroon, dat bekend staat als de Tarotspreiding.

Wanneer de Koningin van Zwaarden op de plaats van het verleden terechtkomt, is de basis van uw huidige situatie geworteld in een keuze die u op dat moment verstandig leek. Dit is geen kaart van impulsen. Je weloverwogen beslissingen uit een vervlogen tijd hebben je op het pad gebracht naar waar je nu bent. Deze kaart kan staan voor een verzorgende opvoeding en het benutten van de mogelijkheden om je een voorsprong in het leven te geven. Als de kaart over het recente verleden spreekt, kun je gerustgesteld zijn dat een grote beslissing die je hebt genomen de beste keuze was op basis van de informatie die je toen had.

In de Tarot overlevering wordt geloofd dat deze kaart eigenlijk een illustratie is van een visioen uit het verleden. De koningin wordt in profiel afgebeeld, juist omdat we allemaal vertrouwen op onze specifieke versies van het verleden, waarbij we lastige details en feiten negeren. Zij is kijkend naar iets dat je niet kunt zien ... dat zou je toekomst zijn. Ook al is de toekomst niet afgebeeld op de kaart, toch maakt ze er deel van uit, en hetzelfde geldt voor het heden ... jij die naar de koningin kijkt in profiel is het heden van de kaart. Als deze kaart in de verleden positie wordt getrokken, maak je de cirkel rond die ze moet illustreren. De kaart vertelt je dat je beslissingen hebt genomen op basis van wat er in de toekomst te halen viel en dat als je begeleiding zoekt bij de Tarot, het vertrouwen op de wijsheid die je in de loop der tijd hebt opgebouwd genoeg zal zijn om je te brengen waar je wilt zijn.

In de huidige positie kan de Koningin van Zwaarden aangeven dat een zekere afgestompte staat je leven heeft ingehaald. Je wordt misschien gezien als een zeurpiet als je ongevraagd advies geeft aan vrienden en familie. De Koningin is zwak in de huidige positie, omdat haar profiel wijst op een definitieve blik elders in plaats van op de situatie.

Deze kaart is een hoopvol baken in de toekomstige positie. Als u een Tarot lezing krijgt om uit te vinden wat voor soort beslissing u in de toekomst zult maken, geeft de Koningin van Zwaarden aan dat u de juiste, volwassen keuze zult maken. Deze kaart hier geeft ook aan dat u misschien een opleiding bereikt die u boven een groep mensen verheft met wie u in het heden omgaat.

Kaartcombinaties

Wanneer uw Tarotlezing wordt gedeeld, wordt de betekenis en boodschap van elke kaart veranderd door de kaarten in de buurt. Een kaart in een lezing kan andere dingen betekenen dan in een andere lezing, simpelweg door de aanwezigheid van verschillende kaarten die in de verspreiding zijn gedeeld.

Wanneer de Koningin van Zwaarden wordt vergezeld door de Koning van Zwaarden, zal uw wijsheid invloed hebben op een aantal machtige organisaties. Wanneer de Justitie kaart aanwezig is, zullen uw ideeën en beslissingen invloed hebben bij veel mensen.

De Twee van Pentakels is een kaart die goed combineert met de Koningin van Zwaarden en als je het je kunt veroorloven om een financieel risico te nemen, geeft deze combinatie aan dat een kleine investering die je doet een grote opbrengst zal hebben.

De Dwaas is een kaart die niet lijkt te passen bij de Koningin van Zwaarden. Hij negeert alle wereldse wijsheid, terwijl zij het toonbeeld is van het analyseren van zaken voor het beste resultaat. Maar deze twee combineren om een klassiek geval van het slagen door niet te voldoen aan gevestigde tradities, en het leren van hogere waarheden op het pad weinigen volgen.

Wanneer de Aas van Zwaarden is in de lezing met de Koningin van dezelfde kleur, uw lezing is een oproep tot een hoger doel. Heb je betekenis gevonden in je leven? Binnenkort wel, en een kans om bij te dragen aan het welzijn van het menselijk ras zal voor jou zijn weggelegd.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Suit of Swords