Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De twee van pentakels tarotkaart

Heb je het naar je zin deze dagen? Ben je bezig met de dingen die je leuk vindt? Zijn uw vrienden verbaasd over uw vermogen om te multitasken, een vermogen dat u als vanzelfsprekend beschouwt? Zoek naar de Twee van Pentakels in uw Tarot lezing als uw drukke leven opwindende schema heeft ruimte voor u om te gaan zitten met een Tarot lezer. De Twee van Pentakels is de kaart die je verzekert dat je vele interesses samen één bevredigend levenspad vormen.

Een man staat voor ons met twee gouden pentakels in zijn handen. Deze grote schijven zijn verbonden door wat een rubberen band lijkt te zijn, maar waarschijnlijker is dat het een vilten band is die als een cirkel aan elkaar is genaaid. De band kruist zichzelf in gelijke delen, waardoor een lemniscaat wordt gevormd (ook bekend als het "oneindigheidsteken", voorgesteld als ∞). De man heeft een voet opgetrokken en staart naar een van zijn handen, met zijn hoofd schuin. Hij draagt een onmodieuze grappige hoed. Hij staat op een stevige grijze ondergrond onder een onbewolkte lichtblauwe hemel, maar de zee is achter hem en de golven wiegen in overdreven patronen, waardoor twee schepen in onnatuurlijke hoeken omhoog worden getild.

De stevige grijze ondergrond is heel belangrijk in deze kaart, vanwege de hachelijke aard van de handelingen van deze man, samen met zijn vreemde keuze van hoofddeksel en een enigszins willekeurige samenbinding van zijn pentakels. De grond waarop hij staat is stevig, solide en onaangetast. Dit is een aanwijzing dat hij zijn capriolen kan uithalen zoveel hij wil, dat hij handelt met een sterke basis, vooral in contrast met de chaos in de wereld achter hem. In feite, gezien de De mysterieuze dans en het jongleren van deze man zijn bijna levensbevestigend op hun eigen onconventionele manier. De hoed wordt vaak afgebeeld ver boven het hoofd van de man, afhankelijk van welk Tarot kaartspel wordt gebruikt; het symboliseert intuïtie en verder gaan dan de kennis van de hersenen en het aanboren van een universeel bewustzijn, terwijl deze energie nog steeds dichtbij en toegankelijk voor de eigen geest wordt gehouden. De band rond de schijven vertegenwoordigt oneindigheid en aangezien Pentakels rijkdom en de materiële wereld vertegenwoordigen, is dit een metafoor voor een constante herinvestering van iemands levenswinsten in iemands passies.

Betekenis in Verleden, Heden en Toekomstige Posities

Elke Tarot lezing is verdeeld in secties die het verleden, het heden en de toekomst vertegenwoordigen ... de jouwe! Kaarten op een bepaalde positie veranderen subtiel van betekenis wanneer ze op een andere positie liggen. Wanneer de Twee van Pentakels in de verleden positie ligt, heb je een niet-traditionele jeugd gehad, of in het meer recente verleden ben je betrokken geweest bij een breed scala van leuke en winstgevende activiteiten die sterk afwijken van het rechte en smalle pad dat de maatschappij lijkt te eisen.

Wanneer de Twee van Pentakels in de huidige positie ligt, zeil je met zo veel projecten en interesses dat je geen tijd hebt om je ellendig te voelen of met spijt op het leven terug te kijken. Dit is een geweldige positie voor deze kaart omdat het bevestigt dat de energie die u in niet-traditionele inspanningen steekt op magische wijze in evenwicht is met de eisen die de echte wereld aan uw tijd en geld stelt.

De Twee van Pentakels in de toekomstige positie is een krachtige kaart. Het is de Tarot's manier om u te laten weten dat de oplossingen voor uw situatie zullen worden bereikt door het volgen van uw gevoel en het luisteren naar je lichaam. Vertrouw op je instincten en draag geluk met je mee in plaats van er naar te zoeken voordat je de reis begint die leven heet. Deze kaart op deze positie is de ultieme vermaning om jezelf te zijn, om ervoor te gaan.

Kaartcombinaties

Een Tarotlezing bevat veel kaarten omdat elke kaart de andere beïnvloedt en een individu in staat stelt een unieke lezing te krijgen, aangezien de kaarten een unieke combinatie voor u samenstellen op het moment dat ze worden neergelegd.

De Pentakels Twee is een ondergeschikte van een paar Grote Arcana kaarten in de Tarot met het getal 2: De Hogepriesteres (kaart #2) en De opgehangen man (kaart #12). De Twee van Pentakels draagt de intuïtie van De Hogepriesteres en de non-conformiteit van De Opgehangen Man. Deze specifieke eigenschappen worden benadrukt wanneer een van deze Grote Arcana kaarten de Twee van Pentakels vergezelt in uw lezing.

Wanneer De Kluizenaar kaart aanwezig is, bent u in isolement terwijl u uw productieve jongleeract creëert. Met de Pagina van Zwaarden, bent u niet bang om een beetje op te scheppen en de spot te drijven met degenen die vastzitten op een gewoon levenspad. De Twee van Pentakels heeft een "hofnar" aspect en spreekt de waarheid tegen de macht, maar er is een groot conflict wanneer De Hierophant kaart in je lezing verschijnt. Dit is een klassieke strijd van controle versus vrijheid. Het komt voor in veel lezingen over ouders die controle uitoefenen over hun kinderen of geliefden die ruziën over hoeveel vrijheid moet worden toegestaan in een relatie en andere dynamische meningsverschillen in het leven waarbij deze thema's een rol spelen.

Wanneer de Oordeel kaart in een lezing met de Twee van Pentakels voorkomt, slaag je erin indruk te maken op een zeer belangrijk persoon met een recente prestatie. Vaak kan die persoon jezelf zijn, en de doorbraak zal leiden tot een nieuw niveau van zelfrespect.

Andere kaarten met het getal 2 erin balanceren deze kaart in je lezing. De twee van zwaarden voegt een cerebrale kant toe aan deze kaart en maakt je nog minder geneigd om een traditioneel standpunt in te nemen over dringende zaken van de dag. De Twee van Bekers in combinatie met de Twee van Pentakels bevestigt dat er een zielsverwant in uw midden is. De Twee van staven daagt je uit om een creatieve uitlaatklep te vinden voor al je excentrieke gedrag.

Wanneer De Magiër kaart in je lezing zit met de Twee van Pentakels, let er dan op dat deze twee kaarten de lemniscaat bij zich dragen. Het oneindigheidssymbool van de Magiër wordt afgebeeld als zwevend boven zijn hoofd - symbolisch en krachtig; de Twee van Pentakels is uit materiaal, maar de aanwezigheid van oneindige wilskracht herinnert je eraan dat het pad dat je wilt bewandelen een pad is dat je kunt bewandelen. Droom het niet alleen ... wees het!

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Suit of Pentacles