Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De page van wands tarotkaart

Een Tarot lezing onthult veel dingen over jou en de mensen om je heen. De Page of Wands is een kaart die elke tarotlezing zegent met het geluk van jeugdige creativiteit. Maar hoe je deze zegen gebruikt kan een opwindende prestatie zijn of een totale ramp.

De kaart is een eenvoudige afbeelding van een jonge jongen die een houten staf (Toverstok) vasthoudt die net iets langer is dan hij. Hij kijkt naar de top van de Toverstok, is gekleed in het geel en draagt een grappige bolhoed versierd met een veer. In het Tarot deck hof van staven, wordt de kleding patroon herhaald in de Koning, Koning en Koningin van staven. Elk tarotdeck heeft een unieke illustratie van de hofkostuums, maar het hof van staven wordt meestal afgebeeld in een gele of gouden stof met draak of hagedis patronen in een donkere kleur. Dit betekent de synergie met de natuur die het pak van Tanden illustreert.

Het bepalen van wat de kaart vertegenwoordigt is vaak een geval van waar in een lezing de kaart verschijnt. Tarot lezingen plaatsen kaarten in de posities van het verleden, heden en toekomst.

Betekenis in verleden, heden en toekomst Posities

De Page van Wands in de verleden positie vertegenwoordigt u in de kinderfase. Het kan een goede versie zijn, vol zelfvertrouwen en onbezoedelde liefde die de jeugd vertegenwoordigt. Het kan ook een slechte versie zijn, verwend en vol verwachting om alles te krijgen wat je maar wilt door te zeuren en driftbuien te veroorzaken.

Pagina kaarten in de huidige positie vertegenwoordigen je begin van een nieuw leven. De Page van Wands laat je zien met een nieuw idee over het nemen van controle over je eigen lot. Het is een krachtige kaart in de huidige positie, een schone lei met momentum in uw voordeel.

De toekomstige positie is een positieve plaats voor de Page of Wands kaart. Dit laat zien dat een heldere toekomst van nieuwe avonturen en creatieve expressie de jouwe zal zijn nadat de huidige beproevingen voorbij zijn.

Het kind dat wordt afgebeeld als de Page van staven moet duidelijk nog wat volwassener worden, en toch is hij heel blij met zijn onbeholpen elegantie. Deze kaart heeft iets van trots in zich, het soort trots dat je kan verblinden voor de huidige realiteit. Vaak helpt het niet kennen van de ernst van een situatie je om die te overleven. Maar over het algemeen benadrukt deze kaart dat de creativiteit (vertegenwoordigd door de staf) van de jeugd (vertegenwoordigd door de jonge page) de jouwe zal zijn om een nieuwe manifestatie van je psyche in de wereld te vinden.

Alle stavenkaarten zijn over creativiteit en de relatie met de wereld om je heen. Zakenmensen moeten creatief zijn om voorop te blijven in een concurrerende wereld. Leraren moeten creatief zijn in de manier waarop zij informatie aan studenten overbrengen. Ouders moeten creatief zijn wanneer zij een kind opvoeden. Natuurlijk moeten kunstenaars creatief zijn, maar je hoeft niet in de kunst te zitten om de mogelijkheden van een staven te gebruiken.

Kaartcombinaties

De oproep tot kinderlijke creativiteit in een tarotlezing is afhankelijk van de andere kaarten in je tarotspreiding om je een idee te geven van waar dit het beste kan worden toegepast. Als er andere Zwaardenkaarten in je lezing voorkomen, is de urgentie voor een creatieve oplossing duidelijker. Als er veel Zwaarden voorkomen in een lezing met de Page van Wijzen, spreek je misschien voor je beurt of ben je naïef over de impact van je woorden. Een lezing met deze kaart en veel pentakels onthult dat creatieve oplossingen voor financiële situaties je rijk zouden kunnen maken! Als deze kaart vergezeld gaat van kaarten met bekers, zal uw liefdesleven een nieuwe energie krijgen, misschien zelfs een wedergeboorte van hoe het voelde toen u voor het eerst samen was met degene van wie u hield.

Hofkaarten worden in lezingen gecombineerd om u een beeld te geven van relaties. Als een andere Hofkaart (Page, Ridder, Koningin, Koning) verschijnt in een lezing met de Page van Wijs, begrijpen dat de lezing een relatie in je leven van groot belang beschrijft. Twee Pagina's staan altijd voor kinderlijk gedrag. Een Ridder kaart geeft aan dat u vrij snel een jeugdige wedergeboorte zult voelen. Een Koningin en een Page brengen geslachtsgebonden problemen naar voren, waarbij de ene persoon in een relatie het bewustzijn en de wijsheid van de andere mist. Een Koningskaart is vergelijkbaar, behalve dat de kloof in de relatie over generatieverschillen gaat - misschien komt er een minnaar in beeld die veel ouder of jonger is dan jij!

Wanneer de Page of Wands gepaard gaat met The Hermit kaart, dan dienen je recente hobby's om je te isoleren van vrienden en familie. Dit is een boodschap om ze te betrekken of om een groep te vinden die uw passie deelt. Gepaard met De Dwaas kaart en u bent nog meer alleen van traditionele relaties, hoewel dit niet noodzakelijk een slechte zaak. De Page of Wands gekoppeld aan de Temperance kaart is een buitengewone combinatie, omdat de mogelijkheid om af te zien van hersenloze bezigheden van plezier, zoals vertegenwoordigd door Temperance, levert u alle vitaliteit van de jeugd dat de Page staat voor.

Een kaart die niet is een Een goede combinatie met de Page van Wijzen is De duivel tarotkaart. Dit is een kaart van overgave aan plezier totdat men een dienaar van dat ding wordt. Verslavingen en illusies in overvloed wanneer deze kaart in een lezing. In combinatie met de Page van Wands vertroebelt de naïviteit van je kinderlijke houding je verstand, samen met je vermogen om zelfvernietigende patronen op te merken die voortkomen uit je streven naar plezier.

Hoewel de kaart van de Dood eng kan lijken, combineert ze eigenlijk heel goed met de Page van Wands. Dit is een lezing die de nadruk legt op het maken van een grote sprong in een nieuw bestaan, een bestaan dat niet gebonden is aan de structuren die je tot nu toe in je leven hebt opgebouwd. Terwijl de meeste veranderingen pijnlijk zijn (voorgesteld door de kaart van de Dood), biedt deze kaartcombinatie je een kans om opnieuw te beginnen, vernieuwd en met een duidelijke visie die de creatieve kaart van de Page of Wands vertegenwoordigt.

Andere artikelen over Tarotkaarten in de Vleugelkleur